Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @80-s Belgin Hanım merhaba, NJ de sınava girip 40 soruyu yaptıktan sonra geçici ehliyet aldı arkadaşlarım. Gerçek ehliyet için 3 ay sonra road teste girmeleri gerekiyor. Siz hangi dmv den girdiniz nj de? Biz de orayı deneyelim. Teşekkürler.

• @hkos81 merhaba 835 E Clements Bridge Rd, Runnemede, NJ 08078 harita uygulamasından aldim adresi ozaman arkadas götürmüştü. Eğer ehliyet 1 seneden az ise Road teste girdiriyorlar Kızımda bugun 15.20 de girdi gectin demisler 🙂 fakat islem yapmak icin saat geçmişti yarin tamamlayacağız ona farkli bisey derlerse yazarim.

• @mertcanaydin evet new jerseyde de oyle

• Eger kuzey virginia'da ehliyet alacaksaniz ve cok da tecrubeniz yoksa tyson's corner gibi yogun trafik yerlerdeki dmv'ler yerine chantilly'deki dmv'yi tercih edebilirsiniz. kendi tecrubemden bahsetmek gerekirse etrafi tanimadigim icin sirf yakin diye ilk kez tyson's corner'da road test'e girdim ve kaldim. Sonraki icin chantilly'deki dmv'de girdim ve gectim. 5-6 dakikalik bir rotasi var (youtube'da rotayi gosteren hintli kardeslerimiz de var) ve yollar baya sakin, examiner da guler yuzluydu. Ayrica sunu da belirtmek isterim gocmen vizesiyle de gelseniz virginia'da 6 ay boyunca turk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 60 gun kurali sadece baska eyaletlerden virginia'ya tasinanlar icin gecerli. Bunu DMV'deki gorevliye sorup ogrenmistim, ama siz yine de ehliyetinizi bir an once alin yabanci ehliyetlere sigorta daha yuksek cikabiliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |