Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
Merhabalar doğru forumda mıyım bilmiyorum ama sormak istediğim bir şey var Californiada yaşıyorum Green card başvurusu yapalı 180 günden fazla çalışma izini başvurusu yapalı 60 gün civarı oldu son zamanlarda bunun süreleri hangi durumda acaba bir haber olmak çok stresli oluyor gerçekten bu konuda deneyimi olan yakın zamanda veya bu süreçte olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar
-
Arkadaşlar merhaba
Ailem ile birlikte 2023 green card’lı olarak Amerika ya giriş yaptık.Eşim babasının kanser tedavisi sürecinde yanında olmak istemesi nedeniyle 2024 Ağustos ta çocuklar ile birlikte Türkiye’ye gitmişti.Ben işim dolayısıyla tatil dönemlerinde kısa periyotlarla Türkiye ye git geller yaptım.6 ay süresini aşmadığım için benin giriş çıkışlarda herhangi bir problem yaşamadım.Şimdi eşimin tekrar giriş yapabilmesi için sürece nereden başlamalıyız.6 ay ek süre için zamanında başvuru yapmadık.Giriş yapıldığında muhtemelen green kartı iptali için form imzalatmak isteyecekler diye düşünüyorum.
Benzer bir süreci tecrübe eden var mı?
-
Merhaba , abd doğan amerikan vatandaşı çocuk 21 yaşına geldiğinde anne babasına green card alması için gerekli belgeler nelerdir , cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Bayram hediyesi erken geldi arkadaşlar F1 kategorisinde 8 ay ilerleme var😇
-
merhabalar
Mayis 2025 te Amerikan vatandasi oglum uzerinden I-130 formunu gonderdik. ama su ana kadar bir cevap gelmedi. tahmini ne kadar sure icinde cevap gelir?
brde oglumun dogum kagidini bulamiyoruz ama pasaportu var bizden orjinalini istiyeceklermi birth certificate in? -
-
Yeni bülten açıklandı. F1 kategorisinde yine yüksek ilerleme var. A tablosu 4 ay, B tablosu 7 ay ilerledi😇
-
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
Family Sponsored Green Card başvurusunda avukata 7htoyac var mi ? Teşekkür ederim.
-
ABD içindeyseniz süreç çok kolay.Avukatsız yapabilirsiniz
-
Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum