Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,
    DV-2026 Mandamus Litigation Round 2 – Plaintiff Onboarding
    Onboarding Open Until June 19, 2026
    dava katılımında second round'un başladığını görüyorum ve katılmayı düşünüyorum. Aranızdan var mıdır bilgisi olan, hali hazırda katılmış olan?

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar herkese ben 8 temmuzda hnk da mülakat tarihi aldım uçak biletimi de kestim bir arkadaş grupta 6 temmuzda dosyamı Ankara'ya taşıdım ve 10 temmuza randevu verdi diyor sizce dosyamı Ankara'ya taşıyayim mi eğer taşırsam bir sıkıntı yaşar mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

• Kusura bakmayın güncelleme yapmayı unutmuşum, ama hallettim hatırlatma için teşekkür ederim. Excel'i kim düzelttiyse teşekkürler :))

• Bu ileti silindi!

• @matkapitalizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese ben 8 temmuzda hnk da mülakat tarihi aldım uçak biletimi de kestim bir arkadaş grupta 6 temmuzda dosyamı Ankara'ya taşıdım ve 10 temmuza randevu verdi diyor sizce dosyamı Ankara'ya taşıyayim mi eğer taşırsam bir sıkıntı yaşar mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sürecin belirsizliği den dolayi ben sizin yerinizde olsaydım Ankara ya alırdım.Karar sizin
    Bol sanslar

• @jcmaxwell mülakat tarihinden 1 ay öncesi unganlardan alınabiliyor. Daha önce açılmıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Tuna-Dora, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Öncelikle merhaba, sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.
    Biz sıra numaramızdan dolayı mülakat yerimizi Bangkoka taşımıştık. Bu süreçte bebeğimiz oldu. Mülakat zamanında ise kendisi 4.5 aylık olacak. Forumda ise mülakat yerini Bangkok ve Hongkoktan Ankaraya taşıyan kişileri görüyoruz, biz ise çok kararsız kaldık. Doktoruna sorduğumuzda seyehat yapabileceğimizi söyledi ancak Ankaraya taşıyabiliyorsak onu değerlendirmemizi de söyledi. Bu durumda aslında APnin kalkarsa ne zaman kalkacağı önemli oluyor. Eylül ayında kalkarsa Ankara bütün vizeleri basabilir mi? Eylül ortalarında kalkarsa Bangkoka zamanında pasaportları iletebilir miyiz? Daha önce Bangkokta bulunmuştuk ama çocuğumuzun çok küçük olması kafamızı çok karıştırıyor. Düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Her iki durumda da soru işaretleriniz var ve haklısınız. Karar sizin tabi. Güle güle büyütün bu arada bebek için add applicant yapıp ds260 formu doldurmuş muydunuz?

• @bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımak için kcc'ye mail attım. Tahminim önümüzdeki hafta içi bilgilendirme maili gelir.

Bugün 15:54 'te KCC'den dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail geldi.

Merhaba, bugün saat 11:26'da Ankara'dan mail geldi, mülakat tarihimi 16 Temmuz olarak değiştirmişler (Bangkok mülakat tarihim 14 Temmuz'du).

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Serapp çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Evet doldurmuştuk. Şimdi formlarımızı açtırıp, eklememiz gerekiyordu değil mi?

• Herkese merhaba 20000' li talihli arkadaşlardan mülakat maili alan oldu mu? dosya taşıyan arkadaşlardan Ankara'ya mülakat tarihi alanlar var numaraları büyük numara olanların dahi. Umarım bir sorun yoktur, mail alan olduysa ve paylaşırsa çok sevinirim.

• @goe merhabalar, benim numaram 19xxx Ankara’dan hala mülakat maili gelmedi

• @goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba 20000' li talihli arkadaşlardan mülakat maili alan oldu mu? dosya taşıyan arkadaşlardan Ankara'ya mülakat tarihi alanlar var numaraları büyük numara olanların dahi. Umarım bir sorun yoktur, mail alan olduysa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Geri sayfalara bakarsanızl gelen arkadaşlarımız oldu

• @dileko şaka gibi gerçekten. Sizin numaranız daha küçük gelmeliydi diye düşünüyorum ama ds260ı biraz geç göndermişsiniz. Acaba etkisi var mı sorusu geliyor aklıma. Allah yardımcımız olsun

• @goe Belki de geç göndermemin etkisi de olabilir ama excel tablosuna baktığımda mülakatı Ankara olan diğer arkadaşlarında almadığını görüyorum

• Biz geç öğrenip geç gönderdik 23 bin olduktan sonra dahil olanlardanız ama mail hala gelmedi maalesef

• @dileko Shengenimiz olmadığı için Viyana'ya taşıyamadığım için inanılmaz üzülüyorum. Ankara maşallah tık yok! haklısınız excellde hala mülakat almayanlar var

• @goe Temmuz ayında anlaşılan sadece dosyasını Ankara’ya taşıyanlarla görüşecek, çünkü kendisi mülakat dağıtmadı, önümüzde Ağustos ve Eylül kaldı, bakalım hayırlısı olsun inşallah

• Merhabalar herkese, CN yüksek olduğundan dönem başında Bangkoka dosya taşıyanlardanım. Şu an Ankara 19binlere kadar mülakat tarihi vermiş olarak görüyorum. Ankaraya geri taşımak mı mantıklı, Bangkokdan devam mi etmeliyiz? Benim gibi olanlar varsa nasıl bir yol izleyecekler? Sanırım herkesin kafası karışık, net cevaplar göremedim forumda.

• @Gökçe-Çetin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese, CN yüksek olduğundan dönem başında Bangkoka dosya taşıyanlardanım. Şu an Ankara 19binlere kadar mülakat tarihi vermiş olarak görüyorum. Ankaraya geri taşımak mı mantıklı, Bangkokdan devam mi etmeliyiz? Benim gibi olanlar varsa nasıl bir yol izleyecekler? Sanırım herkesin kafası karışık, net cevaplar göremedim forumda.

Bangkok'dan mülakat aldıysanız taşıyabilirsiniz insanlar öyle yapıyorlar ama siz bilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |