Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Deniz-Oral Ankara mülakatında Arşivli adli sicil belgesini E devletten İngilizce çıkarın diğer evraklar Türkçe olsun.Fakat herhangi bir mahkeme kaydı veya Yurtdışından almanız gereken bir evrak gerekliyse onların İngilizce tercümesini istiyorlar.Sizin şahsi imza sirkülerinize gerek yok

• @Deniz-Oral Nakit olmayan herhangi bir mal varlığı ile ilgilenmiyorlar.Örneğin bankada yeterli para birikiminiz yok ama gerekirse evimi satabilirim beyanına bakmazlar.Amerika’ya göç edecekseniz nakit veya yeterli miktarda döviz-altın banka hesabı görmek istiyorlar onun yanında araç ev arsa tapu gösterebilirsiniz ama onlarla pek ilgilenmiyprlar. Siz TL veya döviz-altın hesabı gösterin bankadan imza sirkülerini de almayı unutmayın.

• @Peyk74 Mülakatınıza yakın bir tarihte gelecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74 2nl emaili evrak emaili değil. 2nl emaili, mülakat tarihiniz belli olduğunda size 'durumunuzda güncelleme var, sayfanızı kontrol edin' tarzında gelen email.
    Evrak emaili bazen 1 hafta önce, bazen 2-3-4 hafta önce gelir, bana tam 1ay önce gelmiş Ankara'dan.
    Mülakat tarihiniz belli ise imzanızı günceller misiniz?

• @BANUVESELCUK
    Merhabalar, oncelikle gecmis olsun.
    Forumda sorulariniza daha saglikli yanitlar alabilmeniz icin profilinizin duzenleme kismindan surecinizi imzaniza tasimaniz ve sorularinizi ilgili basliklar altinda sormaniz daha isabetli olacaktir.

Oncelikle esiniz tuberkuloz suphesi sebebiyle tukuruk testine mi kaldi? Bu sebeple, saglik raporu evragi eksikliginden dolayi mi AP(Administrative Processing) surecine kaldiniz?
    Yellow page’den kastiniz size verilen sari renkli AP bildirim kagidi ise uzerinde gerekce olarak neden AP’ye kaldiginizin isaretli olmasi gerekiyor.
    Sizden DS-5535 formu doldurmanizi mi istediler?
    Yani sira konsoloslukla nasil iletisime gecmeye calisiyorsunuz? Direkt olarak gonderilen e-maillere cevap vermiyorlar, kendilerine web sitelerinde bulunan iletisim formu uzerinden ulasmayi denediniz mi?
    Sorularimi gozden gecirip, paylasacagim linkte yer alan baslik altindan sorularinizi iletirseniz, sizlere daha net cevaplar verebiliriz.
    Surecinizde kolayliklar dilerim.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/15591

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 

• @ugursway oncelikle cok cok tesekkur ederim donusunuz icin. sayfayi kullanmayi cok bilemiyorum cok karisik geliyor bana izin verdigi yere direk yazdim acikcasi. yolladiginiz linkten tekrar hikayeyi yazacagim.iyi calismalar dilerim

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74 değişiklik olmayacaksa 15.07.26 mülakat tarihinizi imzaniza eklemeniz yararınıza olacaktır.

• @Deniz-Oral, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar, 3 haziranda mülakatım var. Gerekli olan belgelerin yeminli tercüman tarafından çevrilmiş olması gerekli mi, yoksa direkt e devlet üzerinden alınanlar yeterli midir? Teşekkürler

E devletdencikarmaniz yeterli

• Haziran ayına da girdik hala bir gelişme yok pausedan beklemeye devam

• Öncelikle merhaba, sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.
    Biz sıra numaramızdan dolayı mülakat yerimizi Bangkoka taşımıştık. Bu süreçte bebeğimiz oldu. Mülakat zamanında ise kendisi 4.5 aylık olacak. Forumda ise mülakat yerini Bangkok ve Hongkoktan Ankaraya taşıyan kişileri görüyoruz, biz ise çok kararsız kaldık. Doktoruna sorduğumuzda seyehat yapabileceğimizi söyledi ancak Ankaraya taşıyabiliyorsak onu değerlendirmemizi de söyledi. Bu durumda aslında APnin kalkarsa ne zaman kalkacağı önemli oluyor. Eylül ayında kalkarsa Ankara bütün vizeleri basabilir mi? Eylül ortalarında kalkarsa Bangkoka zamanında pasaportları iletebilir miyiz? Daha önce Bangkokta bulunmuştuk ama çocuğumuzun çok küçük olması kafamızı çok karıştırıyor. Düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Selamlar,

Ankara 16 Temmuz icin mulakat tarihi verdi. HNK 6 Temmuz du, tasima sonrasi 10 gun otelenmis oldu…

Unganlardan hemen randevu almali miyim mulakata yakin bir tarih icin?

• Merhabalar,
    DV-2026 Mandamus Litigation Round 2 – Plaintiff Onboarding
    Onboarding Open Until June 19, 2026
    dava katılımında second round'un başladığını görüyorum ve katılmayı düşünüyorum. Aranızdan var mıdır bilgisi olan, hali hazırda katılmış olan?

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar herkese ben 8 temmuzda hnk da mülakat tarihi aldım uçak biletimi de kestim bir arkadaş grupta 6 temmuzda dosyamı Ankara'ya taşıdım ve 10 temmuza randevu verdi diyor sizce dosyamı Ankara'ya taşıyayim mi eğer taşırsam bir sıkıntı yaşar mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

• teşekkür ediyorum herkese, sağolun

• Kusura bakmayın güncelleme yapmayı unutmuşum, ama hallettim hatırlatma için teşekkür ederim. Excel'i kim düzelttiyse teşekkürler :))

• Bu ileti silindi!

• @matkapitalizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese ben 8 temmuzda hnk da mülakat tarihi aldım uçak biletimi de kestim bir arkadaş grupta 6 temmuzda dosyamı Ankara'ya taşıdım ve 10 temmuza randevu verdi diyor sizce dosyamı Ankara'ya taşıyayim mi eğer taşırsam bir sıkıntı yaşar mıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sürecin belirsizliği den dolayi ben sizin yerinizde olsaydım Ankara ya alırdım.Karar sizin
    Bol sanslar

• @jcmaxwell mülakat tarihinden 1 ay öncesi unganlardan alınabiliyor. Daha önce açılmıyor.

• @falsepoet Hocam selam mülakata tabii değilim de sadece meraktan soruyorum. Diploma aslı yerine e devlet çıktısı yeterli oluyor mu?

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 180
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |