Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @çakıl peki bir miktar nargile tütünü de götürebiliyormu yum, nargile takımımı ve tütünümü götürürken nelere dikkat etmeliyim bir öneriniz var mı?

• Hee sigara var fiyatları 7-10dolar arası değişiyor tabi bulunduğunuz eyalet ve şehre göre değişir benim etrafımda bu fiyatlar örnek malbora 7.25 dolar artı vergi gelirken üç kutu getirin free shopdan alın daha ucuz olsun.

• Yeni bir hayata güzel bir hazırlık adımı 🙂 Kutlarım.

• .....Australya duty free sigara isini kaldirdi,ne disariya gidene nede iceriye gelene sigara satiliyor,baska ulkeden alip getirmekde gumruk vergisine tabi,yani bir karton getirseniz vergi odersiniz,sadece 20 tanelik bir paket ve birde acilmis paket serbest......Australyada sigaralar kapali raflar arkasinda yani sigarayi kimse gormuyor,bir yerde isimleri ve fiatlari vardir..20 tanelik en ucuz sigara 30 dolar civarlarinda,turk lirasiyla 1000 liraya yakin,yolda yururken filan bazi insanlardan sigaran varmi bir tane verirmisin diye soran oluyor,kullanmiyorum diyorum,kullansamda sigara isteyene 2 dolarin varsa bir tane verebilirim derim.googleden baktim, en ucuz 20 tanelik paket $37,75 olmus

....Kendim 30 yil sigara kullandim,simdi dusundugum zaman 30 yil parami havaya uflemisim,hem kendime hemde cevremdekilere zarar vermisim,hayat tecrubesi olan bir sahis olarak sigarayi birakin derim,sonunda kazanan siz olursunuz

• 2012 yilinda sigarayi biraktim. O zaman bir paket Marlboro $5.50 idi. Simdi aynisi $10.50

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |