Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@ozz merhaba bunu bizlerden çok bu iş ile ilgilenen insanların daha iyi bileceğini düşünüyorum. 2013 den beri bu işlerle uğraşan emektar Simon dede dv27 yüzde 99 olacak diyor. Bu adam havaya sallamıyor arkasında büyük dayanakları var. Tabiki kimse kesin bilmez ama yorumlayan kişiye göre analiz değişir. Bende havada sallamıyorum canlı yayınlar vs aldığım bilgilerler le Konuşuyorum..

• ⭐⭐

@koci, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Chromium Sizin yüzünüze kapanmış bir kapı yok. İmzanızda belirttiğinizin aksine program iptal edilmedi..

Ne zaman çekiliş yeniden başlar başvurumu yaparım o zaman inanırım iptal edilmediğine.

Sürünmecede bırakmak da pratikte çekilişi iptal etmektir malum..

• @klmn-klmn bardahin yarisi dolu mu bos mu diye tartismaya cok luzum yok umuyorum ki cekilis olur bahsettiginiz haberin uzerinden 6 7 aydan fazla zaman gecti eger ki 6 7 ay "en kisa sure" zaman diliminin icine girmiyosa bahsettikleri duyuruyu yapmalarina bi 6 7 ay daha olabilir.
    4 5 hafta icerisinde cekilis hala baslamamis olursa zaten ilk bultenden gol yemis olucak. yil boyu daha ne coraplar orulur o dv'nin basina onu da zaman gosterir.
    o bahsettiginiz duyurudan sonra yada civarinda gerceklesen bazi olaylari hatirlatmak isterim,
    39 + 1 ulke ban
    75 ulke pause
    dv pause
    AOS'u iptal olma yolunda yillik 500k plus insanin greencard alma yolu..

• İçimden bir ses haftaya çarşamba ya da perşembe süreçle ilgili bir şeyler açıklayacaklar diyor.

• sürekli çocuk yapın diyen birisi var başımızda...ben bu ikilinin bu konu hakkında yorumlaştıgını düşünüyorum..allah kimin parmagı varsa belasını versin...insanların umudu ile kim oynuyorsa yatalak kalsın

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Selamlar sevgiler, umarım herkes iyidir. DV27 olur mu olmaz mı bilemeyiz ama oluruna bırakılması gereken konu olduğunu düşünüyorum. Çekilişi kazansanız bile çok beklentiye girip hayatınızın merkezine almayın bu konuyu. Dava vs ile asla uğraşmayın, abd hükümetine dava açıp kazanabilecek bir avukat yok. Kazansanız dahi temyize gidip bozduruyorlar kararı. Üst mahkemeler trump’ın atadığı hakimler ile dolu. Sizi 4 yıl bekletir ve aleyhinize karar çıkarırlar. ABD adaletine güvenip avukatlara para vermeyin. Sağlıkla kalın 🖐🏻

• @serdar-ann Peki 2021'deki davada olan bazı talihliler vizelerine nasıl kavuştu. Sanırım siz detaylara hakimsiniz bizi biraz daha aydınlatabilir misiniz? Ayrıca 2026 yılı içerisinde de farklı göçmenlik davalarında kazanan kişiler gördük. Bunlarda risk altında mı demek istiyorsunuz.

• @Seteve-Carlos bu dedenin bir x ya da youtube hesabı vs var mı? Arada canım sıkıldıkça takip ederim.

• Bu ileti silindi!

• @dilmel yalnız değilsiniz, ben de pasaportumu yeniledim ve sabreden derviş modunda beklemedeyim🍀 Hayırlısı olsun sizin için de, umutsuzluk yok🍀♾️

• bu "dedenin" iyi yaptigi isler de var onlari takdir ediyorum ama bu sene tahminleri kac kere patladi ben artik sayisini unuttum. İnanin yorum yaparken sizden daha farkli bi belge, dokuman gorerek konusmuyor kendi tahminlerini yapiyor.
    kanalinin adi brit simon olmasi lazim

• @dilmel Siz sağa sola bakmayın. Yeşilkart forum içerisinde çok kıymetli bilgiler bulunmaktadır. Herkesin bilmediği bilgilere buradan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bir gelişme olursa forumu takipte kalın. Rahatlıkla güncel bilgilere ulaşacaksınız.

• Yasaklı

@dilmel Brit Simon . hem x hesabı var . hem youtube kanalı . hemde kendi google sayfası var biritsimonsays.com uzman ve dayanakları sağlam biri avukatlarla da yayınlar yapıyor. tabi bir kaç yanıldığıda oluyor. Ancak genellikle tahminleri doğru çıkıyor. bilen bilir zaten (king🫅🧠) Simon un kel kafasını öpeyim.😚

• @mertcank34 hocam forum zaten hem ABD'ye gitmeden hem ABD'ye giderken hem de ABD'de yaşarken büyük bilgiler içeren yegane bir kaynak. Ancak yabancı kaynakları da takip etmek fayda sağlar en kötü ingilizce gerekli ve önemli kelimeleri öğrenmede pekiştirir.

• Trump’tan nefret ediyorum

• ⭐⭐

@LSkae, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Trump’tan nefret ediyorum

Biden geleni geçeni doldurdu olan yasal yollardan gitmek isteyen bizlere oldu.

• 925e853f-af94-4116-8c98-7c02d7c9b3b7.jpg

Herkese Güneşli Bir Texas Gününden Merhabalar. 21 Mayıs İtibari İle İstanbul-Houston uçuşumuz sorunsuz ve güzel geçti. Pasaport kontrolünden de sorunsuz geçtik. Tanzanya ingilizcemiz bizi hayatta tutmaya yetiyor. Jetlag atlattık gibi kiraladığımız evin elektrik su internet gibi işlemlerini hallettik. Dün ilk defa araç içerisinden sipariş verdik. Çok güzel mahalleler gezdik. Banka hesabımızı açtık. Yeni evimize eşya almak düşündüğümüzdende yorucu geçiyor. Wallmart İkea gezdik. Bizim için başlangıç olarak biraz pahalı geldi. Hava ise muhteşem. Bir kaç gündür yağmur yağıyordu. Ancak yağmuru bile bir ayrı güzel oluyor. Şuanda airbnb de kalıyoruz. Geri de kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...

• ⭐⭐

Selam gençlik, eskilerden kimseler kalmadı mı buralarda? 🙂

• @Keremtk Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sanırım EB-2 olarak güncelleme yapacaksınız biraz bakındım son mesajlarınıza. Kesinlikle tecrübelerinizi ve ne kadar maliyet ile bu işi kapattığınızı duymak isterim. Belki bizlere de ön ayak olursunuz. Texas Houston'ı bende biraz araştırdıktan sonra çok makul bir yer olarak gördüm. Özellikle kendi alanımda (IT) işleri de var gibi görünüyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |