Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.1k 487 202.4k 494

• Selamlar sevgiler, umarım herkes iyidir. DV27 olur mu olmaz mı bilemeyiz ama oluruna bırakılması gereken konu olduğunu düşünüyorum. Çekilişi kazansanız bile çok beklentiye girip hayatınızın merkezine almayın bu konuyu. Dava vs ile asla uğraşmayın, abd hükümetine dava açıp kazanabilecek bir avukat yok. Kazansanız dahi temyize gidip bozduruyorlar kararı. Üst mahkemeler trump’ın atadığı hakimler ile dolu. Sizi 4 yıl bekletir ve aleyhinize karar çıkarırlar. ABD adaletine güvenip avukatlara para vermeyin. Sağlıkla kalın 🖐🏻

• @serdar-ann Peki 2021'deki davada olan bazı talihliler vizelerine nasıl kavuştu. Sanırım siz detaylara hakimsiniz bizi biraz daha aydınlatabilir misiniz? Ayrıca 2026 yılı içerisinde de farklı göçmenlik davalarında kazanan kişiler gördük. Bunlarda risk altında mı demek istiyorsunuz.

• @Seteve-Carlos bu dedenin bir x ya da youtube hesabı vs var mı? Arada canım sıkıldıkça takip ederim.

• Bu ileti silindi!

• @dilmel yalnız değilsiniz, ben de pasaportumu yeniledim ve sabreden derviş modunda beklemedeyim🍀 Hayırlısı olsun sizin için de, umutsuzluk yok🍀♾️

• bu "dedenin" iyi yaptigi isler de var onlari takdir ediyorum ama bu sene tahminleri kac kere patladi ben artik sayisini unuttum. İnanin yorum yaparken sizden daha farkli bi belge, dokuman gorerek konusmuyor kendi tahminlerini yapiyor.
    kanalinin adi brit simon olmasi lazim

• @dilmel Siz sağa sola bakmayın. Yeşilkart forum içerisinde çok kıymetli bilgiler bulunmaktadır. Herkesin bilmediği bilgilere buradan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bir gelişme olursa forumu takipte kalın. Rahatlıkla güncel bilgilere ulaşacaksınız.

• @dilmel Brit Simon . hem x hesabı var . hem youtube kanalı . hemde kendi google sayfası var biritsimonsays.com uzman ve dayanakları sağlam biri avukatlarla da yayınlar yapıyor. tabi bir kaç yanıldığıda oluyor. Ancak genellikle tahminleri doğru çıkıyor. bilen bilir zaten (king🫅🧠) Simon un kel kafasını öpeyim.😚

• @mertcank34 hocam forum zaten hem ABD'ye gitmeden hem ABD'ye giderken hem de ABD'de yaşarken büyük bilgiler içeren yegane bir kaynak. Ancak yabancı kaynakları da takip etmek fayda sağlar en kötü ingilizce gerekli ve önemli kelimeleri öğrenmede pekiştirir.

• Trump’tan nefret ediyorum

• ⭐⭐

@LSkae, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Trump’tan nefret ediyorum

Biden geleni geçeni doldurdu olan yasal yollardan gitmek isteyen bizlere oldu.

• 925e853f-af94-4116-8c98-7c02d7c9b3b7.jpg

Herkese Güneşli Bir Texas Gününden Merhabalar. 21 Mayıs İtibari İle İstanbul-Houston uçuşumuz sorunsuz ve güzel geçti. Pasaport kontrolünden de sorunsuz geçtik. Tanzanya ingilizcemiz bizi hayatta tutmaya yetiyor. Jetlag atlattık gibi kiraladığımız evin elektrik su internet gibi işlemlerini hallettik. Dün ilk defa araç içerisinden sipariş verdik. Çok güzel mahalleler gezdik. Banka hesabımızı açtık. Yeni evimize eşya almak düşündüğümüzdende yorucu geçiyor. Wallmart İkea gezdik. Bizim için başlangıç olarak biraz pahalı geldi. Hava ise muhteşem. Bir kaç gündür yağmur yağıyordu. Ancak yağmuru bile bir ayrı güzel oluyor. Şuanda airbnb de kalıyoruz. Geri de kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...

• ⭐⭐

Selam gençlik, eskilerden kimseler kalmadı mı buralarda? 🙂

• @Keremtk Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sanırım EB-2 olarak güncelleme yapacaksınız biraz bakındım son mesajlarınıza. Kesinlikle tecrübelerinizi ve ne kadar maliyet ile bu işi kapattığınızı duymak isterim. Belki bizlere de ön ayak olursunuz. Texas Houston'ı bende biraz araştırdıktan sonra çok makul bir yer olarak gördüm. Özellikle kendi alanımda (IT) işleri de var gibi görünüyor.

• @BerkanCaliskan Texas Houston IT sektörü çok canlı olduğunu biliyorum Büyük bir kaç şirketin ofisleri Houstonda mevcut. Maliyet olarak tek kişi ile aile arasında baya büyük fark var. Bir kaç hafta sonra tam maliyet hesabını çıkarmayı düşünüyoruz. Şimdilik maliyetler düşündüğümüz gibi ilerliyor diyebilirim. Ekstra çıkacak masraflar içinde mutlaka kenarda biraz nakit bulundurmak gerekiyor.

• @Keremtk Merhaba imzanızda gördüğüm kadarıyla Turist vizesi ile girdiğinizi görüyorum ev tuttuğunuza göre tatil için değil statü değiştirmek istiyorsunuz hangi iş kolunu tercih ettiniz ? sıfırdan mı iş kuracaksınız yoksa hazır bir işi mi almak istiyorsunuz maliyetler konusunda bilgilendirme geçerseniz de çok sevinirim

• @T-C-Kubilay-Dikici Şirketimizi gelmeden açmıştık. Maliyet konusu süreç tam anlamıyla bittiğinde uzun uzun yazacağım. Bir işletmeyi devir alma veya aynı işletmeyi sıfırdan kurmak arasında çok farklar var. İşletme devir alınacaksa mevcuttaki işin geçmişi çok ciddi araştırılması gerekiyor. Neden devir ediliyor borcu var mı herhangi bir dava konusu yaşamış mı veya işletmenin vergi borcu var mı gibi çok detaylı incelenmesi gerekiyor. Sıfırdan kurulumlarda da esas konu maliyet hesabı oluyor. Dükkan veya mobil kurulacak işletmenin nerede kurulacağı pazar araştırması, kiralanacak dükkan yer varsa kira sözleşmesinin içeriği, tedarikçilerle anlaşmalar vs. Bizim sürecimiz tamamen sona erdiğinde kendi yolumuzda neler yaşadık onları açıklayıcı yazı veya video çekebiliriz.

• dolarda bekletmeyin bence paranızı altına çevirin değer kaybetmesin. ben çekiliişe kadar öyle yapıcam ytd

• @Keremtk deneyimlerinizi ve tecrübelerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum

• ⭐⭐

Bütün green card mağdurlarına iyi bayramlar diliyorum :)

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k