Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @iamadmr Bence de pas geçecek gibi gözüküyor. Bu saatten sonra aktif etmezler. Zaten bir kaç aya DV2028 zamanı gelecek, açarlarsa tabii.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@BerkanCaliskan @iamadmr geçmiş yıllar da mayıs çekilişi iptal edip temmuz da tekrar çekiliş yaptıklarından haberin yok galiba. Kaldı ki ilk mülakat 1 ekim de başlayacak sence bu kadar ileri teknoloji varken çekiliş çekmek süre olarak ne kadar sürer. Bu ekim - kasım başvuru yapıp mayıs çekiliş yapması 1990 yılından beri gelen bir kuraldı. Ozamanlar da mektupla olurdu @MySea bizzat mektupla gelen kişidir. Ondan dolayı bu kadar olumsuz konuşmayalım resmi bir yazı gelmedi ertelendi diye. Ancak resmi yazı olarak mülakatlar ekim - kasım ayında olacak diye var. Ondan dolayı resmi yazı gelmeden LÜTFEN böyle kanıt olmadan olumsuz konuşmayalım. Bu kadar emin konuşmak için USCIS yada KCC başkanı ile görüşmen gerekiyor. Bu ay çıkan istatistiklere baktın mı hiç tarihi boyunca giden amerika vatandaşı gelenden daha fazla. Ondan dolayı burada ümitle bekleyenler var eğer ispatın delilin varsa iptal olduğuna dair açıklar mısın. Bizde öğrenelim.

• @ayvalik10 Yok hocam aman aman sen beni yanlış anladın 😃 Ne dayanağım var ne de bilgim. Gördüğüm kadarı ile benden çok daha bilgilisiniz. Ben sadece sıradan kendimce bir yorum yaptım. Fakat bu konuşmanızla beni de sevindirdiniz açıkçası. Umarım dediğiniz gibi olur. Benim çocukluğumdan beri hep hayalimdi gitmek. 18'imde bir kaç kere denedim olmadı. Şimdi evlendim pasaportumu da cebime koydum hatta geçen hafta ilk defa yurt dışına da çıktım. Şuan tek isteğim çocuğum olmadan önce güzel bir yaşam ve konfor alanı hazırlamak.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

Mayısı da bitiriyoruz her gün bir haber açıklandı mı diye https://travel.state.gov sürekli kontrol ediyorum umudumu hep yüksek tutan biriyim açılacak umudu taşıyan biriyim ama maalesef çok durağan gidiyor bakalım hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden hayat devam ediyor DV ile hiç tanışmamışım gibi hayata devam ediyorum havalarda güzelleşmeye başladı motoruda çıkardım bakımlarını da yaptım yeni rotalar beni bekliyor 🙂

• Şu an kaç binde görüşmeler bülteni bilen var mı ?

• ⭐⭐

@Witch-Lilith Sorunuzun cevabı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları bu başlık altında var. ayrıca bu başlık altında excell tablosuna ulaşarak da detaylı inceleye bilirsiniz .

• Gençler açılırsa kısa süreli başvuru olma ihtimali var mı? Köye gideceğim açılırsa ve kaçırırsam kafayı yerim 🤣

• ⭐⭐⭐⭐

@elektra köyde telefon çekiyorsa sorun yok. Telefondan başvuru formunu doldurabilir ve telefonunuzla çekeceğiniz fotoğraf ile başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

• Herkese iyi günler siteye yeni üye oldum.
    3 yıldır başvuruyorum bu yılıda sayarsak 4 te sıfır oldu.
    Ömrüm olursa 80 yaşında bile başvuracağım çıkarsa gideceğim oarda öleceğim.

• @Mika1 merhaba,
    Umariz pause en yakin zamanda kalkar ve 2027 icin basvurular bir an once acilir.
    Herkesin hayal ve hedeflerine ulasmasini dileriz.

• @elektra belki pasaport şartı gelir. Köye de pasaportla gitmeyeceksinizdir muhtemelen. Önceden telefonunuza pasaportun fotoğrafını çekmek ve kaydetmek garanti olması açısından önemli. Nasıl fotoğraf çekilir onu bilmiyorum ama. Kapağı da dahil önemli olan her tarafın her açıdan fotosunu çekin isterseniz.

• @BerkanCaliskan Çoğumuz aynı durumdayız. Burada amaç gerçekten de dediğiniz gibi çoluk çocuk sahibi olmadan bir standart yakalamak. Ne diyelim inşallah nasip olur

• ⭐⭐

@dilmel belki değil pasaport şartı geldi bilginiz olsun ayrıca daha önce gelen gibi değil bu gelende pasaportun resimli sayfasını taratıp yükleniyor 1 usd gibi ücret geldi

• @T-C-Kubilay-Dikici Bu pasaport fotoğraf olayını ben tam anlayamadım bunun için bir standart belirlediler mi? Misal tarayıcıdan tarayıp yüklemek gibi.

• ⭐⭐

@BerkanCaliskan Başvuru sırasında geçerli ve süresi dolmamış pasaport bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Pasaportun biyografik ve imza sayfalarının maksimum 5 MB boyutunda, PDF değil JPEG formatında sisteme taranarak yüklenmesi şarttır. Pasaportu olmayan veya alamayan vatansızlar için çok sınırlı istisnalar bulunmaktadır.

• Bu senekikullanılmayan greencard kontenjanı önümüzdeki seneye aktarılır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Mika1 hayır aktarılmaz, örneği yaşanmadı daha önce.

• Green card ile ilgili yeni bir gelişme olmuş bundan sonra artık amerika içinde green card başvurusu yspılamayacakmış.her geçen gün dahada süreç zorlaşmaya devam ediyor.

• ⭐⭐

@eco Maalesef ilgili haberi yeni okudum AOS yapmanın yolunu da kapatıyorlar. ANKARA'ya muhtaç olduk

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |