Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 18 Şubat dq tarihimiz şubatta dq olup randevu alan varımdır bilgilendirelim birbirimi

• @Hardwell merhaba benimde 18 şubat dq tarihim hala il maili gelmedi.

• E3 mü curentsiniz değil mi

• @Hardwell eb1

• Tahminimce mart sonu ya da nisan başı gibi gelecek inşallah çünkü şubata hala bakıyorlar sıradayız sanırsam hala

• @Hardwell bende sistemden kontrol ettiğimde hala şubat ayında dq olanların randevusu planlanıyormus gibi görünüyor. Fakat son update 4 Mart'ta yapılmış. Aslında geçen hafta gelmesini bekliyordum ama hükumet kapanmış sanırım 1 hafta kadar. Dün yeniden açıldı. Bu hafta gelir diye umutluyum

• Merhaba arkadaşlar eb3 other works Türkiye de bekliyorum A tablosu hala 2021 aralıktı , current olmam bu sene sonu olur mu B tablosunu yakalar mı? Fikirlerinizi almak istiyorum.

• @Duygu-Çelik-1 bende 2023 mayis pd Türkiye de bekliyorum umarim bu yil curent oluruz beklemekten başka care yok ama yorucu beklemek

• @Hardwell hocam merhaba bana bugün akşam il maili geldi. Siz mail aldınız mi

• Evet gelmiş 5 mayıs

• Hayırlı uğurlu olsun

• @mby25 ayriyetten Ankara’dan bir şey gelecek mi

• @Hardwell merhaba hocam yeni gördüm paylaşımınızi? Hayır Ankaradan bir şey gelmeyecek sizin adimlari tamamlamaniz gerekiyor. Visa scheduling, sağlık randevusu vs

• @mby25 çok pardon, bu bildirim bana gelmemiş. Şimdi gördüm sorunuzu. Giriş yaptıktan 65 gün sonra basıldı bildirimi, akabinde 1 hafta sonra da kartın kendisi geldi. (Shutdown zamanıydı)

• @cagilbay merhaba sorun değil teşekkür bilgi için

• merhaba arkadaslar. ben planlanan vize mulakatima gidemedim ve reschedule etmem gerekiyor. usvisascheduling sitesinden talep actim, randevu planlama kismi acildi. ama randevu yok , bos slot yok. aranizda hic rescheduling yapan oldu mu? tahmini saat kacta yeni slot aciliyor mesela bilgisi olan var mi? siteye giris cok zor belki bi yarim saat waiting roomda kaliyorum. Sik sik kontrol ediyorum ama, bos randevu bulamiyorum. Bunun bir trick i var midir ya da nvc ye mail atsam bana randevu verirler mi?

• Merhabalar şimdi bende deneyimi paylaşacağım garip bir şey yaşadım hemen anlatmak istiyorum.
    Arkadaşlar mülakata girdik ailecek ameridaki 12 yıl babamın kalmasından dolayı dosyayı incelememiz gerekiyor diyip pasaportu geri verdiler. yarım saat sürdü sonrasında dediler ki sizi öğleden sonra arayacağız buralarda olun ve aradılar mülakatı ertelediklerini bir hafta içinde tekrar yapacaklarını söylediler sonuç ne olur merak ediyorum hiç başına böyle bir durum gelen oldu mu?

• Merhabalar şimdi bende deneyimi paylaşacağım garip bir şey yaşadım hemen anlatmak istiyorum.
    Arkadaşlar mülakata girdik ailecek ameridaki 12 yıl babamın kalmasından dolayı dosyayı incelememiz gerekiyor diyip pasaportu geri verdiler. yarım saat sürdü sonrasında dediler ki sizi öğleden sonra arayacağız buralarda olun ve aradılar mülakatı ertelediklerini bir hafta içinde tekrar yapacaklarını söylediler sonuç ne olur merak ediyorum hiç başına böyle bir durum gelen oldu mu?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Hardwell, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar şimdi bende deneyimi paylaşacağım garip bir şey yaşadım hemen anlatmak istiyorum.

Sizin katıldığınız mülakat, başvuru vize kategoriniz Employment Based Green Card veya F4 olsa gerek. Bu konu başlığı Diversity Visa kategorisinde mülakata katılanların deneyimlerini içerdiği için doğru yorumu bulmak için doğru konu başlığında değilsiniz. Diğer DV talihlilerinin de böyle bir tecrübe yaşamış/yaşayacak olması pek muhtemel değil. Bilginize…

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |