Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ephedra sağlık muayenesi adı altında kendilerine bir gelir üretmişler. döner sermaye'ye ödeme nakit olarak yapılıyor.

• @ihavedreamed merhaba köpeklerinizin biletlerini veteriner formu doldurduktan sonra mı aldınız? Uçuştan 30 gün önce doldurulması gerektiği için ben sadece kendi biletimi alabildim . Thy belgeler tam olmadan köpeğim için bilet satışı yapamıyor, benim uçuşuma 87 gün var, belgeler 1 ay kala tamamlanacağı için beklemek zorundayım, siz nasıl bir yol izlediniz acaba?

• @zoesworld merhabalar, öncelikle türk havayollarını arayıp köpeğinizi uçuşa ekletmek istediğinizi söyleyin. Bu ön rezervasyon olacak. Son 1 ay kala belgelerinizi tamamladıktan sonra THY’de geri bildirim oluşturarak belgelerinizi bildireceksiniz. Sonrasında onay gelecek ve bu onaydan sonra köpeğiniz için biletme işlemi yapabileceksiniz.

• Selam herkese, son zamanlarda köpek ile seyahatini turist vizesi ile gerçekleştiren arkadaşlar var ise yaşadıkları tecrübeleri okumak isterim, köpek ile seyahat olduğu için turist vizesi ile bir sorun yaşadılar mı? vb. JFK'den giriş planlıyoruz.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 9
  • 54
  • 21
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |