Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @İbrahim-Şen mülakatta sorun oldu mu peki

• @emre-us mülakat deneyimi kısmında yazıyor, o konuyu inceleyin ve mümkün se forum kurallarına uygun şekilde imzanızı güncelleyin.

• @ceyceycey merhaba gc sonrasi evlendigim icin bende de benzer bir durum ilmustu. Kayitlarimizi ayei ayri ayni case number ile yaptik ama sadece asil talihli yani benimkini aldilar. Cok sikinti yaratan bir durum degil. Ayri ayri yapip hata aldiginizi soyleyebilirsiniz

• banka hesap 6 aylık hesap ozeti imza sirküleri ingilizce mi olacak ben turkce cıkarttım bır sorun olur mu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur12 neden türkçe aldınız, forumda bu şekilde mi yazıyordu?

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @johnlennon ben randevuyu 18 ine aldım 23 nisanda da çalışmışlar diye 19'unda 12'ye kadar mı çalışıyorlarmış? acaba erkenden alabilir miyim 12'den önce gitsem yoksa çıkmaz mı bi arayıp soracagım ona göre tarih değiştireyim.

• @Aslan-3 çok memnun olurum, biraz arada kaldım şu an 18'ine randevu aldım ama 19'unda gidip teslim alabilir miyim merak ediyorum ona göre değişecegim, telefonlara da 17:00 - 19:00 arası cevap veriyorlarmış.

• @Scythep Evet saat 12'yi ozellikle teyit ettim 13 vs olsa bende 19 mayista almayi dusunuyodum. Ertesi sabah dosyasini alan cok kisinin yazisini okudum ama bana 16'dan once gelmememi israr ettiler. Yine de gitseydim raporumu vericeklerini dusunuyodum ama ugrasmak istemedim. Aramakla en iyisini yaparsiniz gereksiz yere riske girmeye gerek yok. Mulakat saatinize gore 20 Mayis saat 9'da gidip alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@johnlennon biz 1 gece kalıp raporumuzu almayı tercih etmiştik. İstanbul'a da biran önce dönebilmek için, ertesi gün öğlen alabilir miyiz diye sormuştuk, kesinlikle mümkün değil dediler, ama şansımızı denemek için ertesi gün 13.00 gibi bizzat kendim gittim unganlara, lütfen alabilir miyiz buraya kadar da geldim dedim, hayır hazır değil 16.00dan sonra gelin deyip beni gönderdiler, biz de yakınlarda 3 saat daha takılıp 16.00da gidip aldık paşa paşa 🙂
    Yani bunca yıldır deneyim okurum, erken alabilenler için çok istisnai durumlar diyebiliriz.

Bu mesajım genele : O yüzden herkes planını ertesi gün 16.00 a göre yapmalıdır. (Bazen 15.00 da diyebiliyorlar)
    Bu arada email yoluyla da teyit edebilirsiniz çalışma gün ve saatlerini, ben de 29 ekim ile ilgili teyit etmek için email göndermiştim, çok kısa sürede cevap vermişlerdi.

• @Scythep

Şu an Unganlar’dan bildiriyorum, sizin için sordum,19 Mayıs’da rutin olarak çalışıyoruz dediler, yani 18 Mayıs’da muayene olup , ertesi gün raporunuzu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• @gucarslan görevliye söylemiştim ama duymamış galiba tekrardan gideceğim

• @Aslan-3 bizde oradayız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur12 bence yazdığımı anlamadınız.
    forumda nasıl yazdığını bilip bilmediğinizi sordum, o yüzden forumda mı yazıyordu dedim.

çünkü biz forumda her zaman "ankara'da mülakata girecekseniz evraklarınız türkçe olabilir" diye bilgi verdik.

forumu okumanızı tavsiye ederim.

• @gucarslan ilk başta hong Kong da mülakata gireceğim için aklımda hep öyle kalmış ingizlice ya da çevirisi kusura bakmayın yanlış anladım

• @Sibel-Apaydın

Geçmiş olsun hepimize şimdilik, mülakat + pause kalkarsa daha da güzel olacak inşallah 🙏

• @Aslan-3 çok teşekkür ederim, sayenizde kesinleştirdik umarım bu işin sonunda ikimizin de yüzü güler :d

• Bu ileti silindi!

• @Scythep

Rica ederim, hayırlısıyla dediğiniz gibi olsun inşallah

• Merhaba Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Mülakata girdikten sonra evlenirsem eşim aynı süreçten yararlanabiliyor mu? ya da bu durumda süreç nasıl ilerliyor konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 221
  • 8486
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |