Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 ahhaha Hocam bendeki bu şanslı şanssızlık ile, sağlık raporumun son gününde onay almayı bekliyorum.

Çeviri konusunda haklısınız. Yaptırıp yollayayım. Yolda da belge kaybolmazsa 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Eyupp, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@ATS16 ahhaha Hocam bendeki bu şanslı şanssızlık ile, sağlık raporumun son gününde onay almayı bekliyorum.

Çeviri konusunda haklısınız. Yaptırıp yollayayım. Yolda da belge kaybolmazsa 🙏

Uzun süredir beklediğiniz bu belgenin kaybolma riskine karşı, Almanya’dan aldığınız belgenin yeminli tercümesini yaptırmanızı ve noterden hem aslının hem de çevirisinin onaylı suretlerini çıkartmanızı tavsiye ederim. Masraf olacak ama işinizi sağlama almakta fayda var.

Ayrıca sağlık raporunuzun geçerlilik süresi 24 Mayıs 2026'da doluyor (imzanızdaki tarihe göre). Bu tarihten önce vizenizin basılmış ve ABD’ye giriş yapmış olmanız gerekmekte. Eğer bu tarihe kadar giriş yapamazsanız, sağlık raporunu yenilemeniz gerekecektir.

Biliyorum, bazen aksilikler üst üste gelince insan yoruluyor ama yolun sonu güzel olacak. Şimdiden bol şans, her şey umarım dilediğiniz gibi gider..

• @Serapp Cidden en sıkıntılı süreç benim oldu sürenin de daralmasıyla... Hayırlısı olsun, masraf kısmını gözden çıkardık mecburen artık herşeye hazırız.

• Arkadadlar merhaba bu almanuadan veua baska ulkelerden aldigimiz sabika kayitlarina tasdik veya apostil yaptiriyomusuz galiba. Nerde yaptiricaz bunu? Ankarada ki tasdik biriminde mi yoksa sabika kaydi aldigimiz konsolosluktan mi

• ⭐⭐⭐⭐

@emre-us, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

Arkadadlar merhaba bu almanuadan veua baska ulkelerden aldigimiz sabika kayitlarina tasdik veya apostil yaptiriyomusuz galiba. Nerde yaptiricaz bunu? Ankarada ki tasdik biriminde mi yoksa sabika kaydi aldigimiz konsolosluktan mi

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Teşekkürler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E emrewhite 

• @tumra merhaba. Yeminli tercüman yeterli olur mu acaba? Noter onayı almakgerekir mi

• @Mete-1 ben tüm deneyimleri okudum sadece ingilizce cevirisi yeterli, ama evragı alirken kktcden yapmaniz gereken onaylar var onları yaptırdıysanız sorun olmaz

• Merhabalar, Fransa’dan aldığım adli sicil kaydının üstünden 3 aydan biraz daha fazla süre geçmiş olacak mülakat tarihinde. Belge İngilizce tercümesi ile sisteme yüklenmişti, yeni belge götürmem gerekir mi? Güncel belge alsam Fransızca olacak bunu da çevirtmem gerekir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Herkese merhaba 2012-2015 arası eşimin işi dolasıyla Mısırda yaşadık. Şimdi vize için Mısırdan adli sicil belgesi istiyorlar. Daha önce Mısır dan bu belgeyi temin eden var mı? Türkiyeden nasıl alabiliriz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |