Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Megadeth, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Merhaba mülakatsız b1/b2 vizesini hangi sayfadan ilerleyerek dolduruyoruz.mümkünse link paylaşabilecek olan var mı?

Once DS160 dolduruyorsunuz, Apply For a Nonimmigrant Visa

Daha sonra profil olusturma, DS160 form numarasını sisteme işleme, vize kategorisi seçmek, ücret ödemek, mulakat tarihi belirlemek için ABD Göçmen Olmayan Kişi Vizesi Başvuru Sahipleri sitesinden adımları tamamlamanız gerekiyor. Bu adimlari tamamlarken sistem size en son sahip olduğunuz vize, mevcut vize kategoriniz, geçerlilik tarihi, yeni başvurduğunuz vize kategorisi, parmak izi vb. sorular soracak. Sorulara vereceğiniz cevaplar doğrultusunda sistem sizi yönlendirecek mulakatsiz vize yenilemeye uygun olup olmadiginizi.

• @ATS16
    Çok teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar.
    Vizem 3 ay önce bitti. Mülakatsız vize başvurusu yapmak istiyorum. Biraz önce Ds160 formunu doldurdum. Vize ücretini ödedim. Randevu ekranı çıktı 9Nisan a randevu aldım. Belge teslimat bilgileri çıktı teslimat bilgisi olarak istanbulda bir ups bürosunu seçtim.

Çıkan sayfada interview waiver yazıyor. Sanırım başvurum mülakatsız olarak ilerleyecek. Ben randevumu 9 Nisan öğleden önce 11.31 e aldım. Bu aldığım tarih evraklarımı teslim edeceğim tarih mi? En son kaça kadar teslim etmem gerekiyor ya da tam olarak yazan saatte mi orada olmam gerekiyor.? Teslim ederken Ups ye gidip bir belge ya da numara ibraz etmemiz gerekiyor mu? Okuduğum kadarıyla bazılarında teslimde sıkıntı çıkmış evrağı almamışlar böyle bir durum neden kaynaklanır?

• @Cipet VFS'ye pasaport ,2 adet 5x5 cm (2x2 inç) vesikalık fotoğraf,DS-160 Göçmen olmayan vize başvuru formunun onay sayfası,

sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası dışında, başka evrak verdiniz mi? birde evrak teslim ederken nasıl verdiniz evrakları, bir formatı var mı? şeffaf dosya ile birlikte fln?

• @burcuyilmaz merhaba,
    VFS'ye pasaport ,2 adet 5x5 cm (2x2 inç) vesikalık fotoğraf,DS-160 Göçmen olmayan vize başvuru formunun onay sayfası,

Official U.S. Department of State Visa Appointment Service | United States (Domestic Visa Renewal) | English
    sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası dışında, başka evrak verdiniz mi? birde evrak teslim ederken nasıl verdiniz evrakları, bir formatı var mı? şeffaf dosya ile birlikte fln?

• Merhaba eşimle aile başvurusu ile yenileme için başvurmuştuk benımkı approved oldu. Eşim last update güncel olmasına rağmen yanı bakılmış, Application Received ta kaldı normal midir?

• Acil lütfen. Ups e hangi kodla evraklarımı teslim etmem gerekiyor? Ups i aradım 6 haneli bir kod diyor bende öyle bir kod yok ödeme sayfasında uid numaram var. Ne gerekli acil yardım lütfen Perşembe günü evrakları teslim etmem gerekiyor.

• 2014 te eşimin ve oğlumun vizesi bitti benimde 2012 de bitti. + kez ben gittim geldim ailecek de bir kez gittik geldik. Ama yenileme olduğunu ben bilmiyordum. şimdi tekrar randevu aldık ve tekrar vizeye başvurduk görüşmeye gideceğiz. Acaba daha önce vizesi olup da tekrar uzatmaya gidenlerin deneyimleri ne oldu ? kolay bir şekilde alınıyor mu yoksa sıfırdan vize almak gibi mi oluyor ? Sonuçta gidildi ve dönüldü bir çok kez.

• ⭐⭐⭐⭐

@goxelb, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

2014 te eşimin ve oğlumun vizesi bitti benimde 2012 de bitti. + kez ben gittim geldim ailecek de bir kez gittik geldik. Ama yenileme olduğunu ben bilmiyordum. şimdi tekrar randevu aldık ve tekrar vizeye başvurduk görüşmeye gideceğiz. Acaba daha önce vizesi olup da tekrar uzatmaya gidenlerin deneyimleri ne oldu ? kolay bir şekilde alınıyor mu yoksa sıfırdan vize almak gibi mi oluyor ? Sonuçta gidildi ve dönüldü bir çok kez.

Mülakata katılarak seyahat planınız ve seyahati gerçekleştirdikten sonra yaşadığınız ülkeye geri döneceğinize dair sunacağınız tüm beyan ve kanıtlar ile vize görüşmenizin sonucunu belli edecek. Daha önceden overstay yapmaksızın seyahat etmiş olmanız faydası tartışılır zira üzerinden uzun bir zaman geçmiş. Bol şans, forumdaki mülakat deneyimlerini okumanız faydanıza olacaktır.

• @ATS16 Teşekkürler. Uçak biletlerimiz şuan alındı gidiş ve dönüş olarak sanırım zaten en büyük kanıt bu. Ayrıca 14 günlük seyahatin otellerinden kaç gece nerede kalacağımıza kadar herşey planlı. Bir de ben 20 den fazla ülkeye gittim son 15 yılda. Ama tabi belli olmuyor o an kişinin insiyatifine kalıyorsunuz sanırım. Şirketim var burda benim ve 49 yaşındayım gidip dönmeyim desem yapardım heralde.

Benim asıl merak ettiğim benim gibi 10 yıllık vize alıp ardından 3-4 yıl geçip tekrar başvuranlar illa ki vardır zorlanmışlar mı yoksa kolay mı veriyorlar hiç almayan birine göre onu merak ettim.

• @ATS16 Merhaba,
    size birşey soracaktım.

VFS'ye pasaport ,2 adet 5x5 cm (2x2 inç) vesikalık fotoğraf,DS-160 Göçmen olmayan vize başvuru formunun onay sayfası,

Official U.S. Department of State Visa Appointment Service | United States (Domestic Visa Renewal) | English
    sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası dışında, başka evrak verdiniz mi maaş bordrosu, banka dökümü gibi? birde evrak teslim ederken nasıl verdiniz evrakları, bir formatı var mı? şeffaf dosya ile birlikte fln?

• ⭐⭐⭐⭐

@SCARLETT, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@ATS16 Merhaba,
    size birşey soracaktım.

sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası dışında, başka evrak verdiniz mi maaş bordrosu, banka dökümü gibi? birde evrak teslim ederken nasıl verdiniz evrakları, bir formatı var mı? şeffaf dosya ile birlikte fln?

@SCARLETT

Güncel olarak bilmiyorum, ailemden iki kişi için 2024 Ekim ayında mülakatsız uzatma başvurusu esnasında sizin yukarıda belirttiğiniz evrakları sadece A4 zarfa koyarak göndermiştim. İlave bahsettiğiniz evraklardan herhangi birisini eklememiştim. Güncel durumu bilmiyorum, sistemin sizden istediği yazılı talimatları takip etmenizi ve güncel deneyimlerden yararlanmanızı tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@goxelb

Sizin yerinizde olsam vizeniz onaylanıp, pasaportunuz elinize geçmeden önce iptal/iade şartları esnek olmayan uçak bileti almazdım, son takdir konsolosun mülakat esnasında. Sizden daha zayıf seyahat profili olup vizesine kavuşan başvuru sahipleri olduğu gibi, sizin belirttiğiniz profilden daha güçlü olup üst üste red alan başvuru sahipleri var kişisel tanıdığım.

B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları başlığındaki olumlu/olumsuz deneyimlerden yararlanabilirsiniz mülakat öncesi, bol şans 🍀

• @ATS16 Full kesintisizi iadeli bilet aldım. Ayrıca otellerimi de tamamen iptal edilebilir olarak aldım. Yoksa büyük risk zaten gerek yok. Ama almak ve alındığının bilinmesi belki karşı tarafta dönüşe kanıt olarak değerlendirilmesi anlamında belki elimi kuvvetlendirir. Bilmiyoruz ki ne dşünüyorlar. Tüm tuşlara basıyoruz işte. Ama bence en önemlisi olursa olur olmazsa da kendileri bilir psikolojisi ile görüşmeye gitmek.

• Merhaba eşimin statusu Refused oldu bu nedemek? Yardımlarınızı rica ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@vecii

https://yesilkartforum.com/forum/post/412306

Spoiler’i okumanız faydanıza olabilir veya başvurusu reddedilmiş de olabilir.

• @ATS16 Tşk.ler pazartesi pasaportu teslim alacağız ya sarı ya beyaz kagıt göreceğiz anladıgım. ek belge isteselerdi veya yüzyüze mülakat isteselerdi pasaportu yollamayacaklarmıydı? Teslim dışında mail gelmedi bi yeniden randevu oluşturmak için randevu bekliyordum:(

• @vecii yüzyüze mulakat kagıdı geldi. Fakat sistemde tabaşvuruyu kapamadan nasıl öncelikli randevu oluşturabılırım? Bılen varmıdır? Tşkler

• Baya uğraştım deneyimleri sonra uzun yazacağım fakat randevu yenilemede yakın zamana yok en erken Eylül gözüküyor bunu öne çekme şansımız varmı? Bilglerinizi rica ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |