DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sevsen-Çiçekli, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar
Doğru başlıkta mı yaziyorum bilemedim
Ustraveldocs adresinden girip kayit yaptim. Ama bana randevunuz reddedildi diye bir mail geldi sanirim bir hata yaptım.işlemin nasil yapildigini takip edebilecegim bir yer var miMerhaba
Ustravel kaydı yapmak istediğinize göre mülakat randevusu aldığınız anlaşılıyor. Lütfen imzanızı güncelleyin.
Kayıt sürecini detaylı şekilde anlatan ve pek çok kişiye yol gösteren Sayın @aysegul ün profiline gidip ilgili mesajı bulabilirsiniz. -
@tugceonderdane, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba 6 mayıs mülakatım var 7.30 da unganlardan sağlık raporu için 4 mayıs a randevu alsam sorun yaşarmıyız? bu sene sağlık raporunun teslim süresiyle ilgili net bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi?
Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosuna kaydolmak için de buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba, CEAC sistemine mülakata götüreceğimiz belgeleri yüklememiz gerekiyor mu, ben sisteme girdim belge yüklemeye izin vermiyor, sanırım diversity visa için geçerli değil bu belge yükleme olayı, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
-
@İlkeruzucek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba, CEAC sistemine mülakata götüreceğimiz belgeleri yüklememiz gerekiyor mu, ben sisteme girdim belge yüklemeye izin vermiyor, sanırım diversity visa için geçerli değil bu belge yükleme olayı, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Siz DV talihlileri için yükleme gerekmiyor. O işlem diğer bazı vize türleri için.
-
@Serapp Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
-
@asrin, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri
@minebora merhaba. Benim numaram 21xxx dosyamı hong konga taşımıştım sıra gelmez diye gördüğüm kadarıyla siz geri taşımışsınız dosyayı. Ne zaman taşıdınız ne zaman mülakat geldi geri ankaraya almam mantıklı olur mu
Öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
Bu işlemleri yaptıktan sonra da sorularınızı DV2026 Aşamalar başlığında sormanız gerekiyor, teşekkürler.
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@Sibel-Apaydın umarım iyi geçer

-
@aliyonel merhabalar, 14 nisana olan görüşmeyi 21 nisana almışlar, sizde de böyle bir değişiklik var mı acaba ?
-
@Betül-0 Günaydın, bize yapılan son bilgilendirme 14 Nisan, şimdilik bir değişiklik ya da bildirim almadık. Size ne zaman ve nasıl bilgi geldi?
-
@Sibel-Apaydın az önce hastaneden çıktım. Aynı sıkıntı kaynaklı olarak balgam testi istediler. 3 gün boyunca örnek vermeye gideceğim. Sonuçların çıkması 8 haftalık bir süreç aldığı için 21/04 mülakatımı da Haziran ortasından sonrasına ertelememi söylediler. Umarım sizler için herşey yolunda gider
-
@aliyonel mektup dedikleri mail geldi sanırım 3 nisanda, götürmem gereken belgeler yazıyor sağlık raporu da dahil. Doktordan randevu aldım o yüzden.
-
Dün Unganlar’a uğradım aklıma takılan bir kaç şeyi sormak için, sizin sorduğunuz soru da bunlardan en önemlisiyidi bizim için, teslim tarihi muayenenin ertesi günü öğlenden sonra yapılıyor dediler.
-
@aimrenk merhabalar, hayırlısı olsun öncelikle. Ödemeyi internetten de yapabiliyor muyuz, biliyor musunuz?
-
Merhaba evraklar arasında adres değişikliği A4 çıktısı dikkatimi çekti, bu nedir tam olarak böyle bir evrak mı istiyorlar, nereden temin ettiniz acaba ? Bizde de adres değişikliği oldu, çocuğun okulu için eşimle kendisini bir kaç sokak ötemizdeki teyzesinde görünüyor ikametleri , sorun olur mu bilemedim .
-
@Aslan-3 adres değişikliği dediğimiz husus ds260 da yazdığımız gc ın postalanacağı adres ,konsolosluğa başka bir adres götürürsen değiştirebiliyorsun teslim edileceği yeri artı olarak vizeler basıldı diyelim amerikaya girdin havalimanı polisi de soruyor birdaha aynı yere mi gönderilsin değiştirmek ister misin diye çocuğunuzun ikameti ile ilgili onun formunda o adresi yazdıysanız sorun yaşayacağınızı düşünüyorum tabi daha iyi bilenler vardır bu mevzuyu naçizane benim düşüncem
-
Teşekkürler ben Türkiye’deki ikamet adres değişikliği olarak algıladım, biz DS260 doldurduğumuz zaman aile bireyleri hepimiz aynı adreste şu an yaşadığımız evde görünüyor ikamet, okullar açılınca kızımın okul kaydı için eşimle ikisini bir kaç sokak ötede teyzesine taşıdık ikametleri, merakım şu , mülakatta sorun olur mu bu ? Neden eşiniz ve çocuğunuzla farklı adreste görünüyorsunuz diye? Tekrar geri mi taşısak acaba diye ikilemde kaldık
-
Forumdan bir arkaşımla konuştuk bugün, onun bana verdiği yeni bir habere göre, bir iki gün önce Makedonya da mülakata giren bir arkadaşına vizeyi vermişler, pasaportunu almış konsolosluk, bir iki hafta sonra size vize basılı olarak göndereceğiz demişler, belki kendisi detaylı olarak paylaşır forumda, acaba sessizce açılıyor mu süreç diye konuştuk aramızda , umuyoruz ki öyle olsun yakın zamanda .
-
@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri
Teşekkürler ben Türkiye’deki ikamet adres değişikliği olarak algıladım, biz DS260 doldurduğumuz zaman aile bireyleri hepimiz aynı adreste şu an yaşadığımız evde görünüyor ikamet, okullar açılınca kızımın okul kaydı için eşimle ikisini bir kaç sokak ötede teyzesine taşıdık ikametleri, merakım şu , mülakatta sorun olur mu bu ? Neden eşiniz ve çocuğunuzla farklı adreste görünüyorsunuz diye? Tekrar geri mi taşısak acaba diye ikilemde kaldık
Mülakat dan önce evrak tesliminde Türkiyedeki adresinin değiştiğini soyledim evrak vereyim dedim gerek yok dedi.Sadece ABD deki adresim değişmişti onu A4 e büyük puntolarvile yazıp verdim oda sisteme girdi ve tekrar verdi.Bilginize
-
@Aslan-3 Bu çok önemli bir haber doğruysa. Mümkünse arkadaşı buraya etiketleyebilir misiniz? Konunun detaylarını öğrenelim hep birlikte. Belki farkı bir vize türü almış olabilir?
-
@Aslan-3 okuyunca gerçekten çok heyecanlandım, Umarım doğrudur hepimiz için çok güzel bir gelişme olur. Arkadaşınıza ulaşma şansınız varsa, biraz detaylı bir şekilde Forum’a yazabilir mi? Bizim için bu mali yılın en önemli haberi olacak tahmin edersiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.