Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345 evet, ds260 onay sayfası bu 👍🏻

• @aysegul tamamdır dönüş için teşekkür ederim 🙏🏻🌸

• Günaydın , bugün mülakatı olan herkese başarılar dilerim. Mümkün olan en kısa sürede vizelerimizi almak dileğiyle.

• Ekran görüntüsü 2026-03-30 084831  11.jpeg bazı arkadaşların ustravel kaydında farklı şeylerinde yazdığı görülüyor benim bu şekilde oluştu doğru mudur acaba randevu teyit kısmında ise henüz randevu planlanmamıştır yazıyor yardımcı olabilir misiniz

• Merhabalar, kızım ve benim pasaport sürelerimiz sınırda olduğu için yeni pasaportlar aldık. Bu pasaport bilgilerimizi ds-260’larımızda artık güncellemeyi düşünüyoruz. Sizce şu an yapılması artık uygun mudur?
    Bu surecte randevumuzu da Hong Kong’tan Ankaraya taşıdık, Ankaradan da randevu tarihimizi mail ile belirttiler.
    Ancak mail sadece yazı formatında, official e-dv entrant status check hala güncellenmemiş- Hong Kong olarak gözüküyor ve son 1 hafta kala size bir letter ve diğer bilgileri yollayacagiz yazıyor mailde… Bunu da beklemeden bir talepte bulunmam daha doğru olur sanırım? Yorumlarınızı beklerim teşekkürler.

• Yasaklı

Merhaba, pause durumu devam ediyor mu?

• @hiafamily Pasaport için DS 260 açtırmanıza gerek yok mülakat günü eski pasaportlar yanınızda bulunsun yenileri verirsiniz. Check status sayfası ilkinde güncelleniyor sadece ikinci kez olmuyor size Ankara dan mülakat maili gelecek onu takip edeceksiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@hiafamily, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, kızım ve benim pasaport sürelerimiz sınırda olduğu için yeni pasaportlar aldık. Bu pasaport bilgilerimizi ds-260’larımızda artık güncellemeyi düşünüyoruz. Sizce şu an yapılması artık uygun mudur?
    Bu surecte randevumuzu da Hong Kong’tan Ankaraya taşıdık, Ankaradan da randevu tarihimizi mail ile belirttiler.
    Ancak mail sadece yazı formatında, official e-dv entrant status check hala güncellenmemiş- Hong Kong olarak gözüküyor ve son 1 hafta kala size bir letter ve diğer bilgileri yollayacagiz yazıyor mailde… Bunu da beklemeden bir talepte bulunmam daha doğru olur sanırım? Yorumlarınızı beklerim teşekkürler.

Ds260 formunu doldururken önceki pasaport bilgilerinizi girdiyseniz açtırmanıza gerek yok. Bu iletide 2 nolu açıklamaya bakın lütfen.

ESC sayfasındaki mülakat bilgileri de değişmeyecek. Mülakat aldıktan sonra dosya transferi yapan herkesin bu sayfada bilgilerinin güncellediğini henüz okumadım. Bu bir sorun teşkil etmez, bir talepte bulunmanıza gerek yok.

• Bu ileti silindi!

• Çok teşekkür ederim.
    Sadece Dr. Ungan’dan aldığımız randevuların gerçek confirmation’ı hala gerçekleşmedi.
    Site üzerinden randevuları oluşturalı birkaç gün oldu.
    Visa randevumuz 29 nisan, dr randevumuz 27 nisan olacak şekilde.
    Saat 5-7 arası açık olan telefon ile iletişim hattında ise telefona bakan olmadı.
    Bu durumu yaşayan var mıdır?

• @hiafamily merhaba,
    Annem ve babam için aldığımız randevuya ait mail gelmemişti, ama gün ve saatinde gittik. Onların sisteminde görülüyordu. Sorun olmadı. Telefonla bizde ulaşamadık. Ankarada yaşıyorsanız, öncesi bir gün gidip de sorabilirsiniz.

• @hiafamily merhaba biz de aynı şekilde 27 martta unganlardan randevu oluşturduk oto mail geldi ama onay mailimiz eşimle bana gelmedi bekliyoruz. 17-19 arası arıyoruz çalıyor açan olmadı ne yazık ki beklemeye devam edeceğiz

• @MusaAtakan Ankara'dan bugün 6 Mayıs tarihi için randevu maili aldım. İlginçlikler devam ediyor Bangkok 19 Mayıs Tarihine randevu vermişti.

• @ceycey12345 biraz önce çıktım görüşmeden bende bu sayfayı götürdüm ama hiç sormadılar bile...

• @sinemmurat39 ben bir mail attım hatırlatma olarak, henüz dönüş olmadı, olursa güncellerim…

• @burakszgun @aysegul hanımın profiline git ve yazdığı mesajlar içinde ustravel kaydını ara detaylı şekilde nasıl kayıt olduğu yazıyor sende aynı adımları takip edersin.

• @ufuk-acar pasaportu sarı bir kağıtla birlikte geri veriyorlar ve sonra bizimle iletişime geçince sizde tekrar isteyeceğiz diyorlar.

• @kemal85 aynısını yaptım ben de ama başka arkadaşlarda daha detaylı şeyler yazıyordu hatalı mı yaptım diye şüphelendim

• @burakszgun

Biz de bu şekil çıktı aldık, barkodlu sayfa dedikleri bu olması gerekiyor, bizde başka evrak yok bunlarla gideceğiz mülakata

• @minebora

Süreci takip edin deniyordu bu mail ile ulaşını son zamanlarda sık duymaya başladım. Hiç güven vermiyor. Vize yığılması yokken bile maillara cevap alma başarısı ortada iken. Dünya kupasına da katıldık bir yığın insan da iş yükü olarak üzerine gelecek. Hakkımızda hayırlısı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |