ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@seco253 eşim uzman doktor olarak başvurdu. Onay aldı şu anda ds260 submit aşamasındayız.
1000 tane yayını yok ancak var yayınları, posterleri.
Aktif klinisyen. Kendi kliniği var.
Bazı süpervisyonlar veriyor. Paneller düzenledi. Konferanslara katıldı, organize etti, yönetti.Bence başvurun rahat olun. Abd’nin hala ciddi doktor’a ihtiyacı var. İyi bir national waiver ile şansınız yükselebilir.
Kolay gelsin -
@seco253 merhaba, ben de uzmanım ve asistanlıktan olan çalışmalarım ile daha sonra yazdığım kitap bölümleri gösterdim. Burada önemli olan bence akademik ünvan değil, dosyanın güçlü olarak hazırlanması. Bildiğim ve tanıdığım yeni mezun pratisyen hekim arkadaşlar var onay aldığını bildiğim.
-
@Numan-Zafar merhaba, sizin il geldi mi? Bugün akşam benimki geldi
-
@mby25, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@Numan-Zafar merhaba, sizin il geldi mi? Bugün akşam benimki geldi
Hocam hayırlı olsun, hangi tarihe verildi görüşmeniz?
-
Bu ileti silindi! -
@emkey merhaba teşekkür ederim 12 mayıs a verdiler
-
@mby25 tebrikler ederim.. PD'niz neydi acaba?
-
EVET BENDE IL ALDIM. INTERVIEW DATE May 15, 2026 at 08:00 am.
-
@Numan-Zafar hayırlı olsun

-
@Curuftas merhaba teşekkür ederim. 14 Kasım 2025
-
Miami uçağına binmek üzere gümrükten geçtim şimdi. Gözen hiç sorun çıkartmadı, immigrant vize olduğunu görünce zarı zarf yanınızda mı diye sordular sadece. Sonrasında check-in yapıp gümrükten geçtim. Yurtdışı çıkış harcı ödememiştim ancak görevli polis geçişime müsade etmedi. Vize tabanlı oturumlarda harç pulu gerekiyor artık dedi, 2 ay öncesinde bu kural gelmiş. Neyse son kez ödüyorum deyip 1250 TL'yi ödedim. Fiziki olarak Greencard'ı görmek istiyorlar illa
-
@media Evet biz Şubat'ta ailece çıkış yaparken de aynı şey oldu, biz de ödedik. "Kartınız yok henüz ödeyeceksiniz bunu" demişlerdi ve 3 kişi için ödemiştik.. Kartın fiziksel halini görmeden de bunu ödemeye devam edilecek sanırım. Ama şöyle ki siz kendiniz için ödemeyeceksiniz ama aile için ödeyeceksiniz..
-
Merhaba ,başarı oranı çok düşük bir vize , kabul alan arkadaşları tebrik ederim , forumda red alan arkadaşlar var mı , kendilerince red alma sebeplerini paylaşabirlirler mi , teşekkürler
-
Merhaba herkese, NIW için akademisyenler dışında entrepreneur olarak başvuran oldu mu siteden? Varsa ve eğer mesajımı görüyorsa iletişime geçmemiz mümkün mü?
-
Unganlardan randevu aldım. online schedule https://www.usvisascheduling.com/en-US/ üzerinden hallettim. ama onilne liste disinda baska benden istenen belgeler seklinde bir liste gelmedi. mail üzerinden gelmyor mu oyle istenen belge listesi? teşekkür ederim.
-
@Fenerb2007 hocam arkadasim sadece edevlet ciktisini tercumesiyle kendisi ve esi icin gonderdi, cocuklar icin ayri bir belge koymadi, sorun yasamadan onay almisti
-
Merhaba, unganlar 1 mayısta çalışıyor görünüyor. Takvimde slot açmışlar. Resmi tatillerde çalışıyorlar mi? Daha önce resmi tatilde randevu alıp giden olmuş muydu?
-
1 mayısa randevu aldım ve confirmation mail de geldi.
-
Herkese selamlar, eb2 niw için bugün itibariyle NVC evrakları submit edersek DQ yaklaşık nekadar sürede oluyor ve , DQ olduktan sonra Ankara mülakat tarihini yaklaşık nezamana veriyor yakın tarihte yapıp tecrübe paylaşırsanız çok sevinirim . Pd 12 Eylül 2025 , I-140 onay 20 Mart 2026
-
@leony3553 Sitede yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla online submit edildiğinde 6-7 günde DQ olunuyor ve DQ olduktan 3 ay sonraya mülakat veriliyor gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum