Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cerenb Ben Akbank tan Türkçe olarak hem 6 aylık hesap dökümü hem imza sirküleri aldım ıslak imzalı ve kaşeli TL mevduat idi sorun olmadı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Okan-1 Pasaport teslimi için yapılan kayıt ile konsolosluktaki vize randevunuz farklı konular. Kaydı iptal edip yeni bir hesap oluşturabilirsiniz bu nedenle mülakat randevunuz iptal olmaz merak etmeyin.

• Mülakat tarihimizden kac gun önce sağlık randevusu almalıyız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur12 ilgili kuruluşun web sitesine giriş yapıp ilgili kuralı kontrol etmelisiniz.

• @onur12

Mülakattan minimum 3 iş günü önce randevu alınması gerektiği yazıyor Ankara için Unganlar’ın resmi sitesinde fakat herhangi bir aksaklık olmaması için vaktiniz uygunsa min. 1 hafta öncesine alınmasına fayda olduğu söyleniyor formdaki deneyimleyen arkadaşlar tarafından.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 soru farklı anlaşılabilir;

"Mülakat tarihimizden kac gun önce sağlık randevusu almalıyız"

randevu almak ile sağlık muayanesi olmak farklı şeyler. siz muayene olmanın durumunu yazdınız.
    randevu almanın zamanı kuruluşun istesinde yazıyor, kontrol edilmesi gereken yer resmi kuruluşun sitesidir. ( @onur12 )

• @Aslan-3 Ben mülakattan 1-2 gün önce radevü bulamadım 1 Hafta önce aldım cuma günü mülakata girecegim

• @gucarslan

Evet soruyu yanlış anlamış olabilirim, düzelteyim hemen ;
    randevu alma işlemi mülakattan 30 gün önce başlıyor, yani mülakattan 30 gün öncesinden itibaren tarihler açılıyor, tavsiye üzerine de min 3 iş günü öncesine alın randevunuzu diyorlar. Unganlar’ın resmi web sayfalarında bu şekilde okumuştum.

• @Laths 2027 çekilişinin açıldığını resmi olarak duyurduktan sonra yine böyle el altından haberler çıkararak 2026 pause kararını da kaldıracaklardır diye tahmin ediyorum. çıkıp da açıklama yapıp reklam etmezler ama sessiz sedasız açarlar.

• @onur12 Merhaba Ben Hong Kongda sağlık raporu aldım. Sonucun 10-15 iş günü içinde sonuçlandığı bilgisini verdiler. bu doğrultuda sağlık görüşmemi organize ettim.

• Bu ileti silindi!

• @mesut57 süper haber, teşekkürler!

• Asıl talihli vize görüşmesine girer ama eşi giremezse süreç nasıl ilerliyor ? Daha sonra eş için planlama yapıyorlar mı, yoksa ikimizde gitmeyip birlikte farklı bir tarihte görüşme mi talep etmeliyiz ? İş durumlarından eşim izin alıp o gün görüşmeye giremiyor. Bunun olacağını belirten bir mail atmıştık eşimi görüşmeye eklediğimde, ancak dönüş alamadık.

• Ustravel kaydında ana kazanın pasaport teslim bilgisini boş şekilde geçmişiz ve o ekrana hiçbir şekilde geri dönmüyordu, bakmakla yükümlüler kısmında teslim bilgileri değiştirilebiliyor ama ana kazananın pasaport teslim kısmı yoktu. Telefonla görüştüm defalarca farklı farklı temsilcilerle asla yardımcı olamadılar. Başvuruyu bitir yeniden yap dedi telefondaki kişi ama sorumluluk alamam minvalinde konuştu. Artık gemileri yakıp göndere tıkladım ve çıktı, telaş yapmıştık ama son aşamada yeniden soruyormuş teslim bilgilerini. Barkodlu belgeye ulaştık sonunda. Benzer sıkıntı yaşayan olursa diye yazmak istedim.

• image.png

Merhaba, eşimi eklemek için talepte bulunmuştum ve pasaport bilgilerini istemişlerdi, ancak bu kısımda kabul etmiyor. Benzer sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?

• @tolga-ozfidan evet ben de sizin gibi dusunuyorum, eger bir acilma olacaksa, bu sekilde kucuk kucuk aciklamalarla sessiz sedasiz olacagini dusunuyorum

• Mülakat sırasında pasaportu alıyorlar mı yoksa bize geri verip pause kalkınca onay için tekrar gelmemiz mi isteniyor

• @ufuk-acar pause de pasaport lari almıyorlar pause kalkınca bizden isteyecek ler pasaport lari ustraveldocs ile yaptığımız kayıt ile yolluyoruz onlarda vize leri basıp yolluyacaklar.Umarim kalkar herkes vizesine kavuşur.

• @falsepoet Teşekkürler

• @tolga-ozfidan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Laths 2027 çekilişinin açıldığını resmi olarak duyurduktan sonra yine böyle el altından haberler çıkararak 2026 pause kararını da kaldıracaklardır diye tahmin ediyorum. çıkıp da açıklama yapıp reklam etmezler ama sessiz sedasız açarlar.

Bu konuda belki de görebileceğimiz tek ve son güzel haber bu olacak gibi. Bence, bu haber sonrasında, USCIS tüm konsolosluklara bu kısmi pause iptal kararını resmi olarak bildirecek ve vizeler basılmaya başlanacak. Herkese hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 19441
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |