Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.2k 770
  • ⭐⭐⭐⭐

@zuar10 gerek yok

• ⭐⭐⭐⭐

@omurk gözünüzde büyümesin, ben detay sevdiğim için ve kısa yazamadığım için yazı o kadar uzun oldu, bir de aile olunca vs uzadı gitti yazı :)
    hata alınması malesef çok olası bir sistem bu, inşallah hatasız bitirirsiniz ancak hata alsanız da stres yapmayın, bir şekilde çözülür, bugüne kadar kaydını yapamayıp bu yüzden mülakata giremeyip kapıdan dönen olmadı, günler var önünüzde, hallolur, bol şans.

• @zuar10 sorarlarsa söylersiniz onun haricinde sormadıkları sürece ( ki soracaklarını sanmıyorum ) söylemenize gerek yok.

• Deneyimli arkadaşlar hayırlı geceler bu ay bülten 20 binde kaldı biz 20 binin bir tık üzerindeyiz sizce artış olur mı önümüzdeki aylarda yoksa 20 binde kalır mı teşekkür ederim ☺️

• @nihal_porsuk 4 aylık bülten var daha önümüzde. Dolayısı ile sizin özelinizde (aman aman ekstrem bir durum olmazsa) current olursunuz kanaatindeyim. Gönül ister ki all current görelim

• Kazandığımızı (kayınvalidem) öğrenir öğremez DS260'ı doldurup birkaç gün sonrasında da dosyanın Hong Kong'a taşınmasını istemiştim (dosya taşıma yasağından önce) KCC'den sonraki gün de onay gelmişti. Şimdi Visa Bulletin'a baktım Avrupa için Cut Off 20 binlere gelmiş. Bir sonraki dönem muhtemelen 25K olabilir diye düşünüyorum. Kayınvalidemin sıra numarası 22 küsurlarda, bu durumda dosyayı Ankara'ya geri çekmem mantıklı mı mantıksız mı olur ?

• @Dogukan-Oge başta söylemeniz gerekini sonda söylüyorsunuz :)
    evlilik sebebiyle olduğunu söyleseniz ona göre yönlendiririm sizi.

öncelikle eğer mail ile atıysanız evraklarınızı onlar eşinizi forma ekler. eklediğinde de bilgi verir, tekrar tekrar mail atmanıze gerek yok.
    kendi formunuzu da güncellersiniz, bunun için telaş etmeyin.

sağlık muayenesine yeni pass ile girecekseniz, numarası e-devlette görünüyor. girip bakın ve o numara ile alın randevunuzu.

• @ReLoad dosyayı hk'ye taşıdığınızda da eu bölgesini takip etmeniz lazım, bülten ile konsolosluğun bir bağlantısı yok ki.
    burada merak ettiğiniz bülten mi yoksa konsolosluğun performansı mı?
    ikisi farklı konular çünkü

• Merhabalar
    Bana 13 Martta mülakat maili geldi , akabinde hızlıca unganlardan randevu almaya çalıştım ama 3 Nisan tarihine kadar randevular dolu gözüyor. Sağlık raporu olmadan da mülakata giremeyiz diye biliyorum. Unganları hergün arıyorum ayrıca durumu anlatan bir mailde gönderdim, Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim.Buraya kadar gelmişken hakkımın yanmasını istemiyorum.

• @mkandurol

Sağlık raporu olmadan da mülakata giremeyiz diye biliyorum

yanlış biliyorsunuz. buradaki ve mülakat deneyimlerindeki deneyimleri okumalısınız.

• Herkese selam mülakat için çıkardığımız belgeler 1 ay mı geçerli sadece

• Merhabalar, 1 Nisan’da Ankara’da mülakatım var. Dün sağlık kontrolü için Unganlar’a gittim. Sadece pasaport götürmeniz yeterli,aşı belgeniz varsa onuda götürebilirsiniz 1 ay önceden vurulmuş olmanız şartıyla, başka bir şey istemiyorlar.

Doktorla konuştuğumda, 1 ay içinde aşı olanların bazılarının vizesi iptal olmuş. Beni de atlatmayı deneyeceklerini söyledi. Aşıyı 1 aydan önce olursanız sorun yokmuş.
    Sarı zarfı alamadım. Eğer bir sorun çıkmazsa, mülakatımdan bir gün önce, yani yaklaşık 14 gün sonra verebileceklerini söylediler.
    Benim başıma böyle bir durum geldi. Son 1 ay içinde aşı olup gitmeyin.

• Benim ds 260 formunda adresim ve pasaportum yoktu şimdi ikisi de tamam tekrar bilgilerimi güncellemek için dosyami açtırmam gerekli mi pasaport eklemek için

• Belirtilen kullanıcı adına ve/veya e-postaya sahip bir kullanıcı zaten var. Lütfen benzersiz bir kullanıcı adı ve benzersiz bir e-posta seçin.

Merhabalar, farklı mail kullanıcı adı vb denesem de Ustraveldocs için yukarıdaki uyarıyı alıyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? @aysegul hanım sizin uzun iletinizi okudum ama daha ilk adımdan bile öteye geçemiyorum :((

• @yusuf-beyazkaya genel bilgi bazı belgelerin max 1 ay geçerli olduğu ancak mülakat yeriniz HNK, orası için spesifik bilgiler olabilir. Yani hnk deneyimlerini okursanız, orada mülakata giren talihlilerin evraklarını hangi sürelerde hazırladığını ve kabul aldıklarını görebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mkandurol Unganları 17.00den sonra aramak gerekiyor diye kalmış aklımda, bugün 17.00den sonra aramayı deneyin mülakata sağlık raporuyla girmeyi tercih ediyorsanız, şansınızı bir deneyin.

• @mkandurol Merhabalar Unganlar randevu sayfasının randevu olmadığına ekran görüntüleri alın çıktısını alın sorduklarında randevular dolu olduğunu gün bulamadım dersiniz.Öyle mülakat tamamlamış deneyimler mevcut.

• @msvrlr dün vfs den mail geldi ayrıca ustravel sitesinde mesaj kısmında da açıklama olarak bilgi geliyor. Vize evraklarınız tarafınıza iade edilmek için hazır diye vfs mail attı.

• merhabalar, şubat mart aylarında viyana yada farklı bir ülkede oturum izni vs olmadan görüşmeye girenler var mı? yoksa herkes ankaraya geri mi çekiyor dosyalarını?

• Henüz Ankara’dan mülakatla ilgili geri dönüş almadık, bu arada Ustraveldocs kayıtlarını yaptık, barkodlu PDF’lerini sorunsuz olarak aldık, bunun için @aysegul hanıma çok teşekkür ediyoruz, onun deneyimini uyguladık, nokta atışı tek seferde hallettik o işi, kaldı sadece Ankara’dan dönüş maili

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k