Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ufuk-acar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

4 Nisanda Ankarada Mülakate gireceğim. E devletten alınacak belgelerden Nüfus kayıt örneği
    Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ve Askerlik durum belgesinin türkçe olması yeterli mi yoksa ingilizce tercümesini mi istiyorlar.
    Lise diploması ve fotokopisi tercümesinin noter onaylı mı olması gerekiyor
    Banka hesap dökümü ingilizce ve ıslak imzalı ve kaşeli mi olması gerkiyor. Teşekkürler

DV2026 Mülakat Deneyimleri

Sorularınızın cevapları bu başlıktaki Ankara mülakat deneyimlerinde mevcut.

• Bu ileti silindi!

• Uganlardan randevu alırken Applicant Category" kısmına Immigrant mı Diversity kısmında yanlışlıkla Immigrant seçtim ve randevuyu bu şekilde aldım ne yapmam gerekir .İptal edip tekrar randevu alsam yer bulamama riskim var yardımcı olurmusunuz lütfen

• Kullanıcı adınızın sonu _ yada sayı ekleyip deneyebilirsiniz @Onur-Yavaş

• @ceyceycey Öncelikle tebrikler, bu ön bilgilendirme mail’i, bir kaç gün içinde size bir mail daha gelecek o maildeki link üzerinden devam ederek mülakat tarihinizi saatini öğreneceksiniz. Eşiniz için mail mülakata yakın elinize gönderilecek.

• Unganlardan gelen mail'de "We do not accept those vaccine cards produced in the last 30 days" gibi bir bilgi notu var. Konsolosluk görüşme tarihi son anda verildiği için 1-2 gün önce aldık aşı kartını ve haftaya da sağlık kontrolüne gidiyoruz. Tüm aşıları, çocuk da dahil tekrardan mı yapacaklar bu durumda?

• Ankara'da sağlık kontrolüne girmeden vize görüşmesine katılan var mı? Görüşme sırasında herhangi bir problem yaratıyor mu?

• @Sibel-Apaydın Hayır bana bir mail gelmedi. Tarihi ben eklemedim.

• @aysegul
    Aysegul Hanim onemli bir soru sormustu ama donen olmadi sanirim?

“Bu arada dosyasını Ankaraya geri taşıyıp mülakat tarihi alamayan arkadaşımız var mı?” demisti.

• Excel listesinde mülakat yerini değiştirmesine rağmen yenisini eklemeyen arkadaşlar var. Lütfen güncelleyelim mülakat bekleyenleri yanıltabilir.

• @maskrein mülakat deneyimleri başlığında son on sayfada yeterince bu konuyla alakalı deneyim ve yorum var okuyabilirsiniz;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri

En son bir arkadaşımızın raporu olmadan girdiği ile alakalı bir deneyim de var;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri

• @ufuk-acar eski iletilerde onlarca kez paylaşıldı. Unganlar aşı olmanıza bakmadan kendisi aşı yapıyor

• @Onur-Yavaş ek olarak daha önce sizin bilgileriniz ile oluşturulmuş bir hesap var ise bilgileriniz çakışıyor olacağından, yeni hesabınızda randevu kaydı oluşturmaya çalıştığınızda "bu bilgileri içeren başka bir hesap mevcut" uyarısı alırsınız ve sistem işleme devam etmenize izin vermez. Bahsettiğiniz hesabı daha önce açmadığınızdan emin iseniz belirtildiği gibi sonuna ekleme yapın. Emin değilseniz şifre kurtarma adımı ile deneyin

• @elbruz Teşekkürler

• @güliz Hem _ hem sayı ekledim yine de mail veya kullanıcı adımı kabul etmiyor. Daha önce turistik vize almıştım acaba benim mailimi eklediler mi acenteden diye düşündüm yok biz yapmadık dediler. Farklı mail deniyorum bu sefer de sayfada ilerleme izin vermiyor ve blocklanıyorum.

Bu konuda benzer deneyim yaşayan var mı ?

• Ankarada mülakata gireceğim
    Bankadan alacağım hesap dökümü islak imzali kaşeli olarak İngilizce mi olmalı yoksa Türkçe mi olmalı

• Merhaba.
    Pause kararı kalkar vizelerimizi alırsak, vizenin son günü vizenin basıldığı gün+6 ay mı oluyor yoksa sağlık muayenesi olduğumuz gün+6 ay mı?

• Merhaba ustraveldocs e kendi ve çocuklarımı ekledim .e son noktada nvc/kcc numarasını istedi
    Sıfırlı da denedim sifirsida denedim olmadı girilen vaka numarası geçersiz msj alıyorum .mobilden interneti kullanarak loptop dan girislerimi yapıyorum daha önce böyle bir şey başına gelen oldumu

• Bendede Case numaramı kabul etmiyor son adım da kalıyor

• Ustraveldocs kadyı olustururken son aşamada 'Girilen Vaka Numarası geçersiz. Lütfen Vaka Numaranızı teyit edin ve yeniden girin.' hata mesajı geliyor ne yapılabilir

Benzer Başlıklar

• 153
  • 16399
  • 19441
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |