(O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi
-
@tufank Çok sevindim, tebrikler! Sürecinizi akılcı bir plan, büyük bir emek ve kararlılıkla yürütmüşsünüz. Emeğinizin ve gayretinizin sonucunu almak paha biçilemez bir duygu.
Ailenizle birlikte Amerika’da güzel bir hayat diliyorum, her şey gönlünüzce olsun 👏🎉🌿 -
@tufank ooo super haber, tebrikler hocam. cok sevindim senin adina. hayirli ugurlu olsun.
-
@tufank tebrikler, yolunuz acik olsun.
-
@tufank Öncelikle merhaba Tufan bey öncelikle tebrik etmek istiyorum. Ayrıca teşekkür etmek isterim siz başından tanıdığım günden bu yana iyi kötü aklımda fikir oluşturan bir figürsünüz 1 yılı aşkın süredir hatırlıyorum ki hala mesajlaşmalar mevcuttur size turist vizesinden ve benzeri sorularımdan bahsettiğimi hatırlıyorum yani forumda sizin ben çok yardımınızı gördüm bu yüzden size çok teşekkür ederim bunu söylemesem olmazdı.
O1-A onayınız için sizi çok tebrik ederim fakat kafamda kalan bir nüans var soru olarak EB-3 süreciniz devam edicek değil mi yani O1-A ile birlikte EB-3 direkt iptalmi olmuş oluyor yoksa O1-A ile amerikada bulunup hayatınıza devam ederken o süreçte mi bekleyecekseniz EB-3 sürecini bu noktada kafamda aslında fikir elde etmek açısından bulunması güzel olabilir onun dışında sizleri tebrik ederim tekrardan çok çok tebrikler ^^
-
@tufank tebrikler, yeni projeler ve planlamalarınızda bol şans 🍀
-
@Ekto-Oktan teşekkür ederim. göçmen olmayan bir statü veya vize, göçmen vize türünü iptal etmez..
ayrıca şu an tek beklentimiz ABD içerisinde kalmak ve projeler üretmek. sonrası ne getirir bilemiyorum. gelişmeler oldukça paylaşacağım. -
@mesut1905 @Serapp @btek14 @lumos @ATS16 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :folded_hands:
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar O-1A başvurum dün onaylandı. 8 Aralıkta premium başvuruda bulunmuştuk ve 14. günde şirket ile ilgili RFE gelmişti. RFE cevabı 19 şubatta gönderildi ve 9 mart tarihinde onay geldi. 7 kriter önü sürmüştük. Şimdi konsolosluk randevusu işlemi kaldı.
-
@tufank Anladım hocam sizin için en iyisini diliyorum tekrardan cevap için çok teşekkürler ^^
-
Bu ileti silindi! -
Herkese selamlar,
Bu yıl içinde o1 vizesi için başvuranlar oldu mu ? Olduysa sonuçları ne oldu ? süreç ne kadar sürdü, rfe geldi mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum