Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @falsepoet Konsolosluk kişibaşı küçük büyük farketmiyor 330 $ x 6... Unganlar fiyat vermez muayenede aşılarda ve muayene sonrasında kasada hesaplanır.Birde imzanızı güncelleyin yöneticiler söylemeden

• @yceylan pek bildiğimden değil ama ben kardeşimin telefonundan chrome ile girdim ustraveldocs a, giriş yaptığımız sayfasından itibaren dili ingilizce yaptım, ondan sonra hesabıma giriş yaptım, önce beklemme sayfasına attı beni birkaç sefer, sonra gireildim ve başvurumu yaptım, biraz sıkıntılı çalışıyor site. (Not bende böyle çalıştı sizde de aynısı olur demiyorum)

veya talep oluştur site içinde belki çözüm sunarlar.

• @yceylan Tarayıcınızı değiştirin, profil ayarlar bölümünden sayfa dilini ingilizce yapın. Eğer bakmakla yükümlü olduğunuz kişileri UİD numarasıyla ekleyemezseniz bile kişi ekle diyerek deneyin.

• 2008 Öncesi mezunum ve Edevlet'te barkodlu mezuniyet belgesi çıkmıyor.Liseye gittim sisteme yüklettim çıkmıyor.Nüfusa gittim e devlete girdi baktı yapamadı.İlçe milli eğitime gittim yapamadı vs vs .Birbirlerine atıyorlar.Edevlet iletişimi aradım 2008 öncesi için sisteme ne eklerseniz ekleyin çıktı alamazsınız uğraşmayın dedi.Hongkong barkodlu istiyorum dedi.Çeviri yaptırdım olmadı.Transkrip çevirdim olmadı.10 Güngür bununla uğraşıyorum.
    *Diplomayı aldım elime -çevirisi ile birlikte apostil yaptırıp atacağım.Apostil evrağını da nasıl açıp(Katlı çekilde oluyor) yapacağım anlamadım.Çıldırmak üzereyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fer-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

2008 Öncesi mezunum ve Edevlet'te barkodlu mezuniyet belgesi çıkmıyor.Liseye gittim sisteme yüklettim çıkmıyor.Nüfusa gittim e devlete girdi baktı yapamadı.İlçe milli eğitime gittim yapamadı vs vs .Birbirlerine atıyorlar.Edevlet iletişimi aradım 2008 öncesi için sisteme ne eklerseniz ekleyin çıktı alamazsınız uğraşmayın dedi.Hongkong barkodlu istiyorum dedi.Çeviri yaptırdım olmadı.Transkrip çevirdim olmadı.10 Güngür bununla uğraşıyorum.
    *Diplomayı aldım elime -çevirisi ile birlikte apostil yaptırıp atacağım.Apostil evrağını da nasıl açıp(Katlı çekilde oluyor) yapacağım anlamadım.Çıldırmak üzereyim.

Sayın @Mehmet-ynd bu iletisinde, okuduğunuz liseye gidip QR kodlu belge alınabilir yazmış. Elinizde diploma aslı var anladığım kadarıyla, okula gidip bir görüşün tekrar. QR kodlu mezuniyet belgesi istiyorum deyin. Mutlaka bir çözümü olmalı. Stres yapmayın lütfen. Sağlığınız daha önemli.

• @Serapp Elimde diploma mevcut.Okul qr kodlu evrak veremiyor ancak edevlete yüklerim diyor.Yüklüyor ancak sistem kabul etmiyor diyor.Bende nufüs-ilçe milli eğitime gittim hep karıştırdım oaraları müdür -amir-memur çözüm bulamadı.Edevlet iletişimi aradım telefon ile görüştüğüm yetkili yüklense dahi alamazsınız dedi.2008 öncesi data alınamaz dedi.Eve geçeyim hk ya mail atacağım alamıyor-yok diye.Yanımda apostil yaptırıp görtüreceğim artık alır almaz kader...

• Numaramın az da olsa gelecek bültende aktif olabilme ihtimali olduğu için şimdiden bu konu hakkında karar vermek istiyorum.

DS-260 formunu doldururken bir çok defa Türkçe harf kullanmasam da sanki kullanmışım gibi hata vermişti ekran. Şimdi öğreniyorum ki Caps Lock açık olmadığı içinmiş; yani küçük "ı" harfini girmişim ve formda büyük "I" olarak görünmüş ama sistem onu küçük algılamış, vb. Şimdi benim bunu açtırıp tekrardan Caps Lock tamamen açık şekilde, "ı" harfini kullanmadan doldurmam gerekli mi? Sisteme de Türkçe harf girili olarak işlenmiş olmasın? Yoksa zaten kabul edildiyse sıkıntı yok mu demektir?

Numaram current olduktan sonra DS formunu açıp ne olur ne olmaz diye düzeltmek istiyordum. Ama bu kadar yaygın bir yazım hatası varsa, bu direkt DS formumun/göç başvurumun işleme alınmamasıyla sonuçlanabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Elimde diploma mevcut.Okul qr kodlu evrak veremiyor ancak edevlete yüklerim diyor.Yüklüyor ancak sistem kabul etmiyor diyor.Bende nufüs-ilçe milli eğitime gittim hep karıştırdım oaraları müdür -amir-memur çözüm bulamadı.Edevlet iletişimi aradım telefon ile görüştüğüm yetkili yüklense dahi alamazsınız dedi.2008 öncesi data alınamaz dedi.Eve geçeyim hk ya mail atacağım alamıyor-yok diye.Yanımda apostil yaptırıp görtüreceğim artık alır almaz kader...

Önce apostil yaptırın mail yazarken durumu güzelce anlatıp diplomayı ve apostil evrakını görsel olarak yükleyin.
    Böylece daha gitmeden bu şekilde kabul edip etmediklerini öğrenmiş olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-A Yanlış yazıldığında bir sonraki sayfaya geçme ihtimaliniz olmadığından doğru yazmışsınızdır. Ds260 formunu açtırmanıza hiç gerek yok.

• Merhaba arkadaşlar, bizim case Number 24xxx ve bugün kontrol ettiğimde ceac.state.gov sitesinde bizim dosyalar ( eşim ben ve çocuğum) statü olarak " completed" görünüyor. ben ds-260 ı biraz geç olarak 30 haziran 2026 da gönderdim ve " submission confirmation page" görüntülendi, bunun görüntüsünü de kaydettim ekrandan. Ama hala dosyalarımız "submitted" değil "completed" görünüyor. Acaba bir hata mı yaptık, veya bir aksaklık mı oldu ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Herkese iyi bir dönem ve şans diliyorum.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar Nisan ayı için tekrar mülakat tarihi dağıtıldığına dair bir haber okudum, mail gelen var mı acaba?

• @Serapp Yaptım onu da yaptım.Barkodlu mezuniyet belgesi bekliyoruz ve konuyu takip ediyoruz dediler...

• Kcc 2. Mülakat dağıtımlarını yaptı.
    14 Nisan 8.30 ANKARA

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Yaptım onu da yaptım.Barkodlu mezuniyet belgesi bekliyoruz ve konuyu takip ediyoruz dediler...

Eve geçince mail atacağım dediniz. Ben de size şimdi mail atmayın, apostil alın öyle gönderin dedim.
    Onu da yaptım derken neyi yaptınız?

• Herkese merhaba, önceki yanıtlarınız için teşekkür ederim. Mülakat mailim 3 Nisan olarak geldi. Ancak bu tarihte işim nedeniyle müsait değilim, bu nedenle daha ileri bir tarihle revize edilmesine ihtiyacım var. Ayrıca evlendiğim için dosyamı güncellemem ve eşimi de dosyaya eklemem gerekiyor. Ankara'ya bu iki konuyu da birlikte içeren bir mail mi atmam daha iyi olur ? Konuyla alakalı fikir verebilirseniz çok sevinirim.

• Bu e-posta bildirimi, https://dvprogram.state.gov/ESC adresinde güncellemeler bulunduğunu bildirmek içindir. İşlemlerinizi tamamlamak için lütfen orijinal başvurunuzdaki onay numaranızı kullanarak giriş yapın. Diye bir e mail geldi.siteye girince her hangi bir güncelleme olmadığını gördüm normalmi

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet Bu 2NL denilen maildir ve normaldir. Yarım veya bir saat sonra kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada mülakat bilginizi göreceksiniz. Hayırlı olsun.

• 2 nl malim geldi 14 nisan mülakat tarihi olarak. Unganlara 2 nisan için randevu aldım sağlık raporumun süresi 2 ekimde dolsun diye düşündüm ama sağlık randevumun olduğu gün direkt rapor verilmez diye düşünüyorum. Acaba daha erken bir güne mi almalıyım ? Genelde unganlarda sonuçlar kaç günde çıkıyor son zamanlarda? Deneyimlerde bununla ilgili pek bi bilgi göremedim

• Merhaba arkadaşlar, bizim CN 24 binlerde , DS-260 30 Haziran 2026 da gönderdik. Sayfamıza girip baktım bugün hala "completed" olarak görünüyor. "submitted" olarak görünmüyor. Oysa formu gönderdiğimizde "submission conformation page" görüntülendi ve biz bunun ekran görüntüsünü aldık, "submission conformation number" var. Acaba bu durum normal mi, yoksa bir aksaklık olmuş mudur ? Teşekkür ederim, hepimize bol şans diliyorum.

Benzer Başlıklar

• 83
  • 8486
  • 728
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |