Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 Kemal bey mülakat tarihinize daha çok var. Henüz erken olduğu için dosya numaranızı kabul etmemiş olabilir. Ustravel kaydının aciliyeti yok, stres yapmayın. Mülakatınızda başarılar!

Bunu bilmiyordum, şu ara çeviri vs uğraştığım için zaman sorunu olur mu diye telaş ettim sanırım ve @TRP yazdıktan sonra denedim oldu.

Şans işte birde sürekli hata aldığım için herşeyi denedim, cep telefon interneti ve chrome tarayıcısı hariç hiç bir şey de olmadı, aynı hatayı alan arkadaşlar için. Saygılar.

• @tumra Bazen sıralamada atlama olur ama 14k den 19k e atlayacağını zannetmiyorum. Muhtemelen mülakat yeri farklı olabilir.

• @meral eğer Artvin’de boşanma dosyanıza bir avukat baktıysa boşanma ilamını o da ıslak imzalı alabiliyor size gönderebilir en azından gitmenize gerek kalmayabilir diye söylüyorum bilginiz olsun, eksik evrak konusunda son birkaç sayfadır yazı yazıldı en son buket hanım halledebildiğini söylemişti

• @Steam-Power çok detaya takılmayın dememdeki kasıt 30 Eylül sonrasının olmayacağı ile alakalıydı. Mahkeme konusunda çok bir yorum yapamam ama anladığım kadarı ile şimdiye kadar açılan 2 davaya da taraf değilsiniz. Muhtemelen başka dava da açılmayacak. Dolayısı ile bireysel dava açıp kazanma şansınız zaten yok diyebiliriz. O nedenle demek istediğim aslında siz sürecinizi olması gerektiği gibi yürütün. Sizin dışınızda gelişen durumlara yapabilecek bir şey yok. Hiç birimizin yok. Umut ışığınızı asla söndürmeyin

• @Eray-1 hayır

• Bu ileti silindi!

• Bu sabah Ankara da mülakata girdik ve sarı kağıdı aldık. Evrak tesliminde beni şaşırtan beklemediğim 2 konu oldu. Birincisi 3 adet bankadan aldığımız varlık bilgi sayfaları ve hesap dökümlerini geri vermişler otele geldiğimde farkettim. İkinciside forumda hep okuduğumuz şekilde sağlık zarfını kapalı teslim etmemiz gerekiyordu fakat evrak tesliminde ilgilenen memur zarfları yırtıp içindekileri vermemizi istedi. Mülakat sonunda da süreci takip edip kalkması durumunda bizimle iletişime geçin dedi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Zeynep_Oz evrak tesliminde bazı memurlar zarfı sizin açmanızı isteyebiliyorlar, bu geçmişte de çok sık olmasa da olabiliyordu, deneyim yazılarından hatırlıyorum, evrakı teslim alan memurun tarzıyla ilgili olmalı.
    Finansal dökümanları iade edenler de oluyor muydu emin olamadım, belki o da normaldir. Hani belki dökümleri iade edip sadece total varlık bilgilerinin olduğu 1 sayfayı almışlardır diyecektim ama, varlık bilgi sayfalarını da iade ettiler yazmışsınız, bilemedim. Sonuçta bir eksik olmadan tamamlamışsınız, tebrik ederim ve geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda pause kalkar ve vizenize kavuşursunuz.

• Bu ileti silindi!

• @maskrein Merhaba ,bize de bu mail geldi.Eşim hatta şuan işinden izin alıp okula geçecek.2008 öncesi meszun olduğu için transkrip alıp çeviri yaptıracağım.Original diploması ile tarayıp maile geri döneceğim.

• @Fer-0 merhaba. Bizim lise diploması var fakat eşim çok eskiden mezun olduğu için transkrit yok inşallah bir sıkıntı olmaz. Okuduğu lisede yok

• @Zeynep_Oz Kağıtları geri vermeleri hesap dökümünü incelemedikleri anlamına mı geliyor?

• @şeymaaaa baktı geri verdi. İnceledimi hiç farketmedim

• @Zeynep_Oz Banka dökümanlarını bana da iade etti. Belgeleri inceleyip bu TL bu da USD diyerek tamam dedi ve geri verdi. Bununla ilgili fazla yorum yapmadı. Hatta bakiyesi fazla olan hesaba bakmamış sanırım.

• @zakaria sorun olmasında almasa da olur 👍

• @dileko tesekkurler, düzelttim excel kısmını

• @tumra evet 413. sıradaki kişi benimde dikkatimi çekmişti büyük ihtimal yanlış yere yazmıştır

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator Merhaba. Sizin mülakatınız Nisan olması lazım Mayıs ayına mülakat dağıtılmadı, excelde değil de imzanızda düzeltme gerekiyordu. Bu durumda her ikisini de 29.04.2026 yapmanız lazım.

• @emrewhite
    Vienna Immigrant Visa Case Number (starts with VNN)

Buraya ne yazdınız acaba? EU ile başlayan numaranızı mı? VNN ile başlayan bir numaramız yok ki

• @ozyurta evet 2026EUxxxxx case numaranızı yazmanız gerekiyor

Benzer Başlıklar

• 180
  • 19441
  • 642
  • 747
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |