Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gokcesak teşekkür ederim. Hala eşim bunun yasal olmadığını sorguluyor avukatla görüşecek. Ya bul gitsin joint sponsor dedim ama bilmiyorum şu an.

• @Alternative12 en sıkıntı olan da bu ben de bekledim dedim yeterli olmazsa ekleriz. Ama joint sponsora dair bir bildirim almadık. Sorun olmaz diye düşünmüştük artık. Ne yapalım bulucaz birini sağlık olsun…

• @Zübeyde-Cengiz iyi tarafından bakalım çözülecek bir sorun bu stres yapmayın lütfen. Bol şans

• @Alternative12 en azından bizden sonra mülakatları olanlar için dikkat etmeleri gereken bir ders olsun. Bana oldu çünkü. 2 bin dolar düşükse bile yedekte mutlaka bir joint sponsor olsun. Hatta belgelerini hazır bulundurun. Risk almayın.

• @Zübeyde-Cengiz gecmis olsun, hizlica bulursunuz insallah birini, ve hemen cozulecektir sikmayin caninizi🙏🌸

• Arkadaslar bugun mulakatta oglumdan pasaportun teslim alinacagi yeri gosteren belgesi sormamislar ve su Kadar surede gelir vs dememisler biz vfs den teslim alma olarak secmistik. Genelde okudugum herkese sormuslar diye hatirliyorum burada. Oglumla ayni durumu yasayan var mi?

• @zeynep1212 umarım Zeynep hanım. Sizin çocuğunuz için de hayırlı olsun tebrik ederim

• I-751 formu doldurup 10 yıllık green card alan varmı, ne kadar sürüyor cartın elimize gelmesi

• @zeynep1212 Bugün mülakata girdim bendende o belgeyi almadılar ama bende eve teslim seçmiştim

• @Mahmut-Can-Yapıcı suan rahatladim sagolun ve tebrik ederim sizi de 🙏

• @zeynep1212 Teşekkürler 🙂

• @Refiks E-devletten alınan elgelerin süresi ne kadardı acaba ben 6 ay diye biliyorum ben.

• @MEHTAP-ALBAYRAK-0 Eylül'de başvuru yaptım. Biometrik randevusundan sonra herhangi bir update yok hâlâ. Genelde I-751 dosyası işlemde olanların I-751 süreci tamamlanmadan vatandaşlık başvurusunu yapmasını bekliyorlar. I-751 mülakatı ve vatandaşlık mülakatı aynı anda yapılıyor. Sureci birkaç ayda tamamlanan istisnalar da mevcut. Biraz sans meselesi sanırım.

• @seda-2 Grupta overstay yaptığı halde green kartını alan birini gördüm. Sorun etmeyin. Turist vizesi gibi değil immigrant vize çok farklı. Grupta detaylı arama yapın bulursunuz mutlaka.

• @Zübeyde-Cengiz ins kolaylıkla bir sponsor bulup onayınızı alırsınız 🙏

• @zeynep1212 gözünüz aydın 🙏

• @Sıla-Ece yeni hayatınizda mutluluklar🙏

• @Mahmut-Can-Yapıcı çok sevindim adınıza 🙏

• @umayy çok teşekkürler darısı başınıza inşallah 🙂

• @Mahmut-Can-Yapıcı hayırlı ugurlu olsun yenı hayatınız beklentılerınızınde otesınde guzlelıkle gelsın veee darısı bız bekleyenlerın basına amınnn 🙂 benım sormak ıstedıgım daha once burada ası olup gıden arkadaslar vardı ve o ası kartlarına bakılmaksızın aynı asıları unganların yaptıklarını o yuzden rısk edılmemesı ıcın tekrar tekrar ası yapılmamasını tavsıye eden arkadaslar olmustu.sız nasıl ıkna ettınız ya da nasıl bır yol ızleyelım dr randevusundan 2 gun once ası olup e devlet ıngılızce cıktısını fılan mı alalım bılemedım 🤷♂ bılgı ıcın sımdıden tesekkurler 🙏🏼

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |