Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @erncndr Tebrik ederim sorunsuz bitirmişsiniz mükemmel bir haber sıra amerikada 🙂

• @ahmetZ gözünüz aydın🥳

• @gokcesak harika🥳

• @erncndr gözünüz aydın🥳

• @gigi25 bana kalırsa bir şeyler önceden belli oluyor 🙂

• @erncndr Benim de o şekilde görünüyor. Tebrikler vizeniz onaylandı denildi ve herhangi eksik evrak durumu olmadı. Ama bu şekilde demesi normal mi bilmiyorum

• @Derya-Akbaş normal sanırım genelde ertesi güne issued oluyormuş okuduklarıma göre

• @erncndr vısa statuye nereden bakıyoruz arkadaşlar? 😊

• @erncndr Soru işareti oluşmasının sebebi ilk evraklarımı teslim alan Türk kadın görevli joint sponsor evraklarımın sistemde olmadığını söyledi. Avukatım yüklemişti ve dün son bir kez daha kontrol ettiğimde sistemde vardı. Kadın görevliye avukatımın yüklediğini ve dün kontrol ettiğimi söyledim. Hayır yüklememiş dedi. Bende o zaman yanımda tüm evraklar var buyrun dedim ve verdim. Mülakatımı yapan amerikalı görevli asla bu konuda bir şey demedi. Bir kaç soru sorarak vizeniz onaylandı ve bununla ilgili size bilgi mesajı gelecek denildi. Herhangi eksik evrak ile ilgili kâğıt da verilmedi.

• @Derya-Akbaş administrative processing olarak görünüyor. En geç yarın issued olarak değişir diye düşünüyorum, teşekkür ederim bu arada 🙂

• @ahmetZ Aaa ne munasebet ya, hic normal degil bu soruyu sormalari. Neyse can sikmayalim, vize onaylandi nasilsa. 😊 tebrikler!

• @Yuri-Spaky @Turhan-0 Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. 🙏🏻😊 Ben tabii size sorarken konsolosluga da ulastim, onlar da her dosya ayri oldugu icin isteyen istedigi zaman girebilir dedi. Belki ilerde ihtiyaci olan olursa bilgi olarak kalsin dedim. Cocuklarin okulunun bitmesine 2 ay kalmisken ve ABD icin endiseleri varken yaz tatiliyle guzel bir isinma turu seklinde baslasin maceralari dedik.
    Ay vizeleri onaylanan herkes icin cok mutluyum! Darisi bekleyenlere. 💃

• Uzun araştırmalarım stres dolu anlarım sonucunda 🙂 Unganlar’dan mail gelmemesinin nedenini veya gelecek mi yada konsolosluğa iletildi de bana mı mail gelmedi düşüncelerinde kaybolurken bir çıkış yolu buldum eğer ilerde başka kişilerinde başına gelirse diye yazmak istedim. Case status sayfasında ki last update bölümüne girerek 17 Şubat yazısını gördüm ve raporumun konsolosluğa iletildiğini anladım. Rapor konsolosluğa iletilmiş ve yüklenmiş ardından güncellenmiş demek ki bana mail gelmemiş. Ama şimdi ben mailin peşine düşmeli miyim acaba 🤔

• @Merve-Khan Emailde asi detayları var diye biliyorum. Bence bir sorun, neden gondermesinler ki yani sizin sonucunuz neticede. 😒

• @ceen sormaya çalışıyorum ama ulaşmıyorum ki keşke ulaşabilsem

• Arkadaşlar Issued oldu, sizde kontrol edin 🙂 @Derya-Akbaş @erncndr @ahmetZ

• @Merve-Khan unganlarda gelen mailin çıktısını alın bazı havaalanlarında memur isteyebiliyor deniyor herkese, bence peşine düşün.

• @gokcesak benimde tamamdır

• @Refiks bugün mail gelmiş gönderdik diye ama bana ulaşmamış diye cevap verince bir iki dakika içerisinde geldi çok şükür

Benzer Başlıklar

• 148
  • 2
  • 2
  • 16
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |