IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Zübeyde-Cengiz teşekkür ederim 🥰🥰 darısı başınıza
-
@erncndr evet muhtemelen güzel bir karşılaşma olmuş forumdan birilerini görmek
pozitif onaylı bir gün geçirdik. Bende yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum, teşekkür ederim 

-
@gokcesak tebrik ederim

-
@erncndr Gözünüz aydın, tebrik ederim

-
@can-bolatbaş teşekkür ederim

darısı başınıza -
@can-bolatbaş teşekkür ederim hocam darısı başınıza inşallah

-
Vizeleri onaylanan herkesi tebrik ederim. Sizler kadar bizler de sevindik. Iyı yolculuklar dıyelım artık.

-
Merhabalar. Güncelleme geçmek istedim. NVC ye geçtiğimiz hafta yüklediğim dosyaların tamamı bu hafta onaylandı. Şimdi randevu tarihini beklemeye başladık. Randevu vermeleri ne kadar sürüyor. sizlerin tecrübeleri nasıldı?
-
@gokcesak tebrikler
bana da o kâğıdı önce vermişti demek ki o zaman sorulardan önce onaylanmış mıydım zaten hiç bunu düşünmemiştim 
-
@gokcesak teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

-
@erncndr eyvallah hocam, yavaş yavaş sıra sizlerden bize geliyor
-
Tebrik eden tüm herkese teşekkür ederim sıra sizlerde.

Mülakattan hemen sonra visa status administrative processing olarak mı güncelleniyordu? Şuan bende böyle görünüyor normal değil mi böyle yazması? Çoğu kişi ertesi gün issued olmuş yine de bi sormak istedim. Bugün onay alan diğer arkadaşlarda da visa status böyle mi?
-
@erncndr Tebrik ederim sorunsuz bitirmişsiniz mükemmel bir haber sıra amerikada

-
@ahmetZ gözünüz aydın🥳
-
@gokcesak harika🥳
-
@erncndr gözünüz aydın🥳
-
@gigi25 bana kalırsa bir şeyler önceden belli oluyor

-
@erncndr Benim de o şekilde görünüyor. Tebrikler vizeniz onaylandı denildi ve herhangi eksik evrak durumu olmadı. Ama bu şekilde demesi normal mi bilmiyorum
-
@Derya-Akbaş normal sanırım genelde ertesi güne issued oluyormuş okuduklarıma göre
-
@erncndr vısa statuye nereden bakıyoruz arkadaşlar?

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum