Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istanbuladami ne iyi dedin anlatamam.. 😃

• @istanbuladami Aklinizdan gecen dusuncelere gore size reklam gonderenler, dunyaca famous bir forumu mu takip etmeyecek??

Hepsi Bill Gates yuzunden. Foruma bile chip takmis olabilir..

Onlar heryerdeler!! 🤣🤣

• Geliyor gelmekte olan 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Keremtk, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Geliyor gelmekte olan 🙂

Bi gelişme oldu da bizim mi haberimiz yok

• Bir gelişme var ama anlamadım . Simon kanalında suan canlı yayın yapıyor.

• simdi ben de girip izlemeye basladim kayda deger bir sey demediler fakat basliga bakacak olursak sanirim lawsuits acilacak

• @Onur-Kürekçi bende 2 dakika kadar dinledim bültenleri kasıtlı olarak düşük tutuyorlar daha az davacı olsun diye fln dedi sonra biraz geçmiş davalardan bahsetti dava kimleri kapsıcak onlardan bahsetti kapattım söylediklerinin toplamı müşteriye 3 kilo domates 1$ diye bağıran pazarcıdan farklı gelmedi inş öncesinde sonrasında mantıklı bişeyler söylememişlerdir rezil olmayız :))

• forumda kcc ye email atıp dv programı yakın zamanda başlayacaktır cevabını alan forum kullanıcısı vardı beni ümitlendirdi o cevap ve 28 şubattan sonra falan açılacak dendi bakalım artık 28 şubat son umut sonrası artık karamsar

• @Onur-Kürekçi bende okudum mail atıp sordum dv27 den bi haber varmı diye banada aynı cevabı verdiler ama tarih yazmıyor!ilgili görsel umutlanmalımıyız bilmiyorum istemediklerinde ne kadar engel olabildiklerini bildiğimden sadece izliyorum

• @ugur35 Dun ben de email attım bakalım bana ne zaman cevap verecekler cevabı burda paylaşırım

• @MySea (ilgili ifadeler hakaret içerdiği için forum yönetimi tarafından kaldirildi)

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal85 her ne kadar ironi yapmak istesenizde diğer kişiler hakkında çerçöp gibi bir ibare kullanmanız pek uygun kaçmamış. Burada bu vizeyle daha önce kazanıp gelmiş, veya şu ansa kazanmış ama pause nedeninden işlemini tamamlayamayan yüzlerce kişiye söylemiş oluyorsunuz bu tabiri

• greencard çekilişiyle alakalı gelişme varmı anlamadım?

• son durumla ilgili herhangi bir gelişme varmı resmi kurumlardan çünkü haberlerlerde denk gelmiyor acaba yapmayacaklar mı bu sene?

• @MaxCaufield Kardeşim banlanan hesabında başına gelenlerden ders çıkarmamışsın. Hala daha devam ediyorsun ATLANTİS... ? Konusu burası değil çok merak ediyorsan eğer süreç tamamlanınca E2 konusu üzerinden yazarım. Her yaptığım yoruma da durup dururken - verip durma burası kendini kanıtlama yeri değil. Foruma ayak uyduramıyorsan söyleyelim forum yöneticisi arkadaşlar orada duruyor. Ha dersen ki psikolojik sıkıntılarım var onunda çözümü burada değil.

• Yasaklı

@Keremtk ne altantisi hocam iyi misiniz? sürecinizi bizimle paylaşır mısınız yazmışım bu kadar öfke niye? eksi konusunda da zaten herkes istediğine istediği özgürlükte eksi atabiliyor buna siz karar veremezsiniz bu ayrı konu. psikolojik tedavi alması gerekenin ben olduğunu düşünmüyorum. daha da uzatmayacağım tuhaf birisiniz. hiç sormadım farz edin

• Yasaklı

@Alperen-Balta-0 Maalesef bir açıklama yok hocam. Beklemekten başka çaremiz yok. Umarım çekiliş yapılır ve yine mayıs ayında açıklanır

• @MySea Ben ona eminim. Mutlaka rönt durumu vardır da ben ciddiye alıp biraz anlasınlar diye yazdım. Göreceğiz bakalım hayırlısı 🙂

• Epstein süreci bence Trump açısından ciddi bir siyasi baskı yaratıyor. Son günlerde bir tanığın ortaya çıktığına dair iddialar da dolaşıyor; ben de okudum ancak ne kadar güvenilir olduğu konusunda kesin bir şey söylemek zor. Söz konusu iddiaya göre Trump’ın Epstein dosyalarının açıklanmasını bizzat engellemeye ve sansürlemeye çalıştığı yönünde medyaya yansıyan demeçler var. Bu açıklamaları yapan kişinin de kendi partisinden bir kongre üyesi olduğu ifade ediliyor ve taraflı tarafsız Tump baya zora girmeye başladı. Hatta Epstein dosyları ile ilgili Adalet Bakanlığı baskıdan sonra isimlerin tamamını sansüre bağlı kalmadan dün liste halinde açıkladı

Öte yandan son dönemde Trump’ı daha önce destekleyen bazı kongre üyeleri ve siyasi figürler de mesafe koymaya başladı. Tüm bunlar bir araya geldiğinde sürecin siyasi etkisinin Trump açısından olumsuz, ve daha fazla destek kaybına sebep olacaktır.

Green Card süreci için her türlü siyasi hareketi takipe der olduk. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |