DV2027 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici Umarım başlar ve umarım ki herkes için en hayırlısı olur :)
-
Hayal etmesi bile umut veriyor. Mayıs ayı herkese baharı müjdeler oysaki bizim baharımız lotery sonucu idi. lBiz senin bize göz kırpma ihtimalini sevdik lotery
-
@Keremtk Eski sohbetleri okurken bu sene abd'ye gideceğinizi söylemişsiniz herhangi bir gelişme var mı? Planların vs. her şeyin hazır olduğunu yazmışsınız sürecinizi paylaşırsanız bize de iyi olur
-
bekliyoruz sabırla. başı boş başvuruları çok sağlam eleyecekler gibi geliyor bana
-
pasaport şartı, 5$ başvuru ücreti, belki ek olarak üniversite eğitim şartı gibi bir kaç şart ile tekrar açtıkları takdirde boş başvuruları çok ciddi temizlerler ve inanın buradaki herkesin şansı inanılmaz artar.
Elbet açarlar, ha belki bir şeyler değişebilir, neticede ABD'nin eski zamanlardaki gibi bir göçmen akınına ihtiyacı yok, bir nüfus problemi yaşamıyorlar ama ülkenin alt yapısı göçmen :) Bu nedenle illa ki bir program olacaktır.
Bu forumu konsolosluğa yakın olanlar ya da ABD de bu işlerle uğraşıp da burada takip edenler falan varsa duysunlar sesimizi..
Yapmayın etmeyin, öldürmeyin hayallerimizi :) :) -
@istanbuladami ne iyi dedin anlatamam.. :D
-
@istanbuladami Aklinizdan gecen dusuncelere gore size reklam gonderenler, dunyaca famous bir forumu mu takip etmeyecek??
Hepsi Bill Gates yuzunden. Foruma bile chip takmis olabilir..
Onlar heryerdeler!! 🤣🤣
-
Geliyor gelmekte olan :)
-
Bu ileti silindi! -
@Keremtk, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Geliyor gelmekte olan :)
Bi gelişme oldu da bizim mi haberimiz yok
-
Bir gelişme var ama anlamadım . Simon kanalında suan canlı yayın yapıyor.
-
simdi ben de girip izlemeye basladim kayda deger bir sey demediler fakat basliga bakacak olursak sanirim lawsuits acilacak
-
@Onur-Kürekçi bende 2 dakika kadar dinledim bültenleri kasıtlı olarak düşük tutuyorlar daha az davacı olsun diye fln dedi sonra biraz geçmiş davalardan bahsetti dava kimleri kapsıcak onlardan bahsetti kapattım söylediklerinin toplamı müşteriye 3 kilo domates 1$ diye bağıran pazarcıdan farklı gelmedi inş öncesinde sonrasında mantıklı bişeyler söylememişlerdir rezil olmayız :))
-
forumda kcc ye email atıp dv programı yakın zamanda başlayacaktır cevabını alan forum kullanıcısı vardı beni ümitlendirdi o cevap ve 28 şubattan sonra falan açılacak dendi bakalım artık 28 şubat son umut sonrası artık karamsar
-
@Onur-Kürekçi bende okudum mail atıp sordum dv27 den bi haber varmı diye banada aynı cevabı verdiler ama tarih yazmıyor!
umutlanmalımıyız bilmiyorum istemediklerinde ne kadar engel olabildiklerini bildiğimden sadece izliyorum
-
@ugur35 Dun ben de email attım bakalım bana ne zaman cevap verecekler cevabı burda paylaşırım
-
@MySea (ilgili ifadeler hakaret içerdiği için forum yönetimi tarafından kaldirildi)
-
@kemal85 her ne kadar ironi yapmak istesenizde diğer kişiler hakkında çerçöp gibi bir ibare kullanmanız pek uygun kaçmamış. Burada bu vizeyle daha önce kazanıp gelmiş, veya şu ansa kazanmış ama pause nedeninden işlemini tamamlayamayan yüzlerce kişiye söylemiş oluyorsunuz bu tabiri
-
greencard çekilişiyle alakalı gelişme varmı anlamadım?
-
son durumla ilgili herhangi bir gelişme varmı resmi kurumlardan çünkü haberlerlerde denk gelmiyor acaba yapmayacaklar mı bu sene?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum