Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 5 kasımda yayınlanmış. Yani eski haber

• Trump gidene kadar gc geri gelmez boşuna umutlanmayalim

• Böyle olmsuz yorum yapanları görünce sinirleniyorum ya neye göre geri gelmez kanıtın var mı insanların umudunu neden kırıyorsun olumsuz yorumlarını lütfen kendine sakla. Ben geleceğine inanıyorum hatta yakın zamanda banada çıkacak inşallah 😂

• @Ferhat-977 Gün doğmadan neler doğar kim bilir Ferhat bey çıkmadık candan ümit kesilmez. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

• Trup reyiz iran ve çevresinde Amerikan vatandaşlarına Türkiye veya Ermenistan'a gidin diye uyarı çektirmiş, yani ülkeme göç yine başlayor, hani diyorum artık bizde mi golden vize satsak, ev alana vatandaşlık yerine 5 yıl sonrada avrupa birliğine sebest geçiş diye yalan pardon vaat verdik mi tamam, bütün ipini koparan gelir, duvarı aşan değil, parayı basan kazanır. Asrın liderimizin trup reyizden öğrenecek çok şeyi var. 😕

• @Onur-AKYILDIZ eninde sonunda açacaklar ben eminim

• @Onur-AKYILDIZ Hadi bakalım hayırlısı, beklemeye devam, güzel haberler gelmesi dileğiyle.

• Umutları tüketmeyelim arkadaşlar, AÇILACAK inanıyorum..

• @Onur-AKYILDIZ Böylesine önemli bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.....**.**Moral oluyor..****.Elinize sağlık...
    Bu bilgileri takip edip bizlerle paylaşmaya devam ederseniz bizleri mutlu edersiniz..
    Sevgiler / Selamlar

• @berkant-uçkaç dostum sinirlenecek bir şey yok empati yapman lazım resmi sitede başvurular açılmadıkça olur-olmaz diyen tüm söylemler teknik olarak popülizme girer. Adam da kalkıp

"Böyle polyanna yorum yapanları görünce sinirleniyorum ya neye göre geri gelir resmi açıklama var mı insanlara neden boş hayaller pompalıyorsun olumlu yorumlarını lütfen kendine sakla. Ben gelmeyeceğine inanıyorum hatta 3-5 yıl GC yapılmayacak"

dese neyi tartışabiliriz ki...

• @emreo Benim sinirlendiği konu tamamen kaldırıldı veya geri gelmeyecek diye resmi bir açıklama olmadan böyle fikirler beyan edilmesi. Bu forumda olan herkesin amacı Amerika'ya bir şeklide gitmek buradaki insanlarıda kendisi gibi karamsarlığa sürüklemesi hoşuma gitmedi. Tabi bunlar benim fikrim tabi açılır açılmaz orasını bilemeyiz. Herkese bol şanslar iyi günler.

• eskiden mayıslar bizimdir diyerek hayal kuruyorduk ama o da elimizden alındı. umarım durdurulma kararı bir an önce iptal edilir ve yeniden umut etmeye devam edebiliriz.

• ⭐⭐

@ecafk2000 en güzel yanı sayfayı yenilediğimizde çıkan yeşil beyaz geri sayım sayacı ona bakıp hayal kurması kadar güzel birşey yoktu 🙂 artık umutla bekleyeceğiz

• Yorumlar ne olursa olsun bence bu forumda olan ve özellikle benim gibi DV2027 Odasını takip eden kişiler Amerika'ya gitmek istemesi dışında bilgi ve tecrübe kazandığını düşünüyorum.
    Yani olumsuz resmi bir bilgi akışı olmadıkça olumlu düşünmek ve olumlu yorumlar yapmak birçok insanın umutlarını da güçlü tutar bence. Onun dışında tabii ki her düşünceye saygım var 🙂

• ⭐⭐

@dogucansevik Forumda bilgiler derya deniz bu forumu eğer bekarken keşfetseydim yada risk aldığımda benimle etkilenen biri olmasaydı çoktan yasal olan GC dışında olan bir yolla giderdim şuan için onu yapamıyorum tek umudum GC çıkması onun içinde umutla her sene çekilişe girmek mayıs ayını beklmek oluyordu taki bu seneye kadar 🙂 yine umudum var mevlanın'da dediği gibi ''İstediğin Bir Şey Olursa Bir Hayır Olmazsa Bin Hayır Ara'' bu sene başlamaması belki benim için hayırlısıydı diyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici Umarım başlar ve umarım ki herkes için en hayırlısı olur 🙂

• Hayal etmesi bile umut veriyor. Mayıs ayı herkese baharı müjdeler oysaki bizim baharımız lotery sonucu idi. lBiz senin bize göz kırpma ihtimalini sevdik lotery

• Yasaklı

@Keremtk Eski sohbetleri okurken bu sene abd'ye gideceğinizi söylemişsiniz herhangi bir gelişme var mı? Planların vs. her şeyin hazır olduğunu yazmışsınız sürecinizi paylaşırsanız bize de iyi olur

• bekliyoruz sabırla. başı boş başvuruları çok sağlam eleyecekler gibi geliyor bana

• pasaport şartı, 5$ başvuru ücreti, belki ek olarak üniversite eğitim şartı gibi bir kaç şart ile tekrar açtıkları takdirde boş başvuruları çok ciddi temizlerler ve inanın buradaki herkesin şansı inanılmaz artar.
    Elbet açarlar, ha belki bir şeyler değişebilir, neticede ABD'nin eski zamanlardaki gibi bir göçmen akınına ihtiyacı yok, bir nüfus problemi yaşamıyorlar ama ülkenin alt yapısı göçmen 🙂 Bu nedenle illa ki bir program olacaktır.
    Bu forumu konsolosluğa yakın olanlar ya da ABD de bu işlerle uğraşıp da burada takip edenler falan varsa duysunlar sesimizi..
    Yapmayın etmeyin, öldürmeyin hayallerimizi 🙂 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |