Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ebruli07 bu başlığın ilk iletisinde bulabilirsiniz

• @iibrahimd dosyamı yeniden ankaraya alasım var ama son zamanlarda şu 75 ülke konusunda çok konuşuyor olmaları kafamı çok kurcalıyor. Her an onlara güzellik yapacaklar diye kıllanıyorum. İşte o zaman Ankara eski performansa dönerse fena patlarız.

• @Akınalp-Fidan Teşekkürler.

• @elbruz Hocam, dosyamız daha önce Bangkok’taydı. Ankara başlangıçta iyi bir performans sergileyince dosya transferi konusunu değerlendirmiştik. Tayland’a gitmek masraflı olsa da en azından bir tatil yapmış oluruz diye düşünerek bu seçeneğe sıcak bakıyorduk. Ancak vize işlemlerindeki pause kararı sonrası, iki kez git-gel yapmak ya da pasaport teslimiyle ilgili lojistik süreçlerle uğraşmak bize artık pek cazip gelmedi. Bu nedenle süreci kendi akışına bırakmaya karar verdik ve dosyamızı tekrar Ankara’ya transfer ettirdik.

• @Akınalp-Fidan Merhaba, Ben dün USTraveldocs dan üyelik açıp teketek kayıt yaptım barkodlu olmasa da ekran görüntüsü aldım fakat buğün aşağıdaki gibi bir mail geldi şaşırdım kaldım acaba böyle bir şey yaşayan varmı . Bilgisi olan varmı
    amazonses.com üzerinden
    [email protected]
    Siz
    Değerli XXXXXX

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Randevu planlama izni talebiniz incelenmiştir. SAYIN XXXXX 202602042/4/2026 6:54:15 AM DV Talebinizin reddedildiğini üzülerek bildirmek isteriz. Vize Ön Onay süreciniz kapanacaktır.

Sayın Efendim/Hanımefendi, Her başvuru sahibi, mülakata en geç iki gün önce [Link] adresinden bir profil oluşturmalı ve belge teslimat hizmetlerine kayıt yaptırmalıdır. Önemli: Kayıt yaparken, "ANK 2. Belge teslim bilgilerinin kaydı (K hariç tüm IV vize kategorileri)." Lütfen randevu gününde kayıt onayınızı (UID numaranızı gösteren) getirin. Herhangi bir teknik sorun için bu bağlantı üzerinden hizmet sağlayıcımızla iletişime geçin. Saygılar, Göçmen Vizesi Birimi
    Teşekkür ederiz.

Vize Birimi

ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu

***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

• @TRP tamamen aynı fikirdeyim ama dediğim gibi 75 ülke bu aralar çok fazla dillendirilmeye başladı. İran ile savaş eşiğindeler kalkmaz diyorum ama iran kalkar da anlaşma yapar, sarışın da güzellik olsun diye banı kaldırırsa ankara eskiye döner. Hele bu ay da bülten ilerlemez ise işte o zaman herşey biter. O nedenle maliyeti göze almak bana mantıklı geliyor. Kalbim sizinle aynı fikirde ama mantığım çok zorluyor beni.

• Merhaba ,
    Eşim ile nikah işlemlerini halledemedim, dolayısıyla 4 marta atılan mülakata tek girmek istemiyorum. Mülakat tarihimi nasıl erteleyebilirim ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler yardımlarınız için .

• Forumda son bir haftadır evet olumlu bir harekette yok ama aynı zamanda olumsuz bir olayda yok inanılmaz bir şekilde herkesin olumsuza yorması çok şaşırtıcı Yarın ola hayrola hele bir yeni bülten açıklansın ondan sonrasına bakalım

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @elbruz
    Yukarıda arkadaş özetlemiş zaten bende ek bilgi eklemek istedim biz de bangkokta girdik mülakatımıza tercüman emre bey yardımcı oldu bu süreç kalktığında vekâlet verip emre beye öyle göndereceğiz pasaportlarımızı sadece fikir vermek amacıyla yazıyorum herkes bütün seçenekleri değerlendirip öyle karar verebilir

• @iibrahimd Şu anda içinde bulunduğumuz durum zaten olabilecek en olumsuz durumlardan biri. Herhangi bir gelişme olmaması kötü bir gelişme olduğu anlamına gelir çünkü içinde bulunduğumuz durum ancak bir değişiklik olursa düzelebilir. Bir an önce birilerinin dava açması lazım. Belki o zaman Beyaz Saray zaten 75 ülkenin girişini durdurduk, o zaman bir manası da yok bu duraklatmanın deyip süreci devam ettirir, uğraşmamak için. Genel olarak DV duraklatılması konusunda bu forum dışında hiçbir yerde bir haber, diyalog olmaması son derece rahatsız edici, çünkü bu iş unutulup giderse hallolmayacak gibi düşünmeye başlıyorum gittikçe. Ha yarın Rubio çıkar bir açıklama yapar her şey düzelir, tabi bilemeyiz, ama oturup beklemek mantıklı değil ve maalesef de bizim oturup beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

• Arkadaşlar selamlar. 09/02/2026 tarihi için dün akşam sağlık muayenesi randevusu aldık ve onay bekliyoruz. Farklı farklı şeyler yazıyor sitelerde. 4 gün içinde en az 4 gün sonra gibi. Mail'de birkaç iş günü içinde onaylanacaktır yazıyor. Kaç gün içinde onay aldınız? Tarihi değiştirmeli miyiz?

• @Kadircan-Keskin mülakat tarihinizden 24 saat gecince yeni randevu icin basvuru yapabiliyorsunuz ama yeni basvurunuzu yaparken esinizi ekleme konusunda bilgim yok. Mulakat oncesinde ekleyen gecmis arkadaslarin yazilarini okuyabilirsiniz.

• @Kadircan-Keskin @Ceyda-Altun ve utku pehlivan esi sanırım sizinle ayni surecleri yasadilar onlara danisabolirsiniz.

• @Kadircan-Keskin Erteleme yapabilseniz bile çok uzun bir süre ileriye atmıyor en fazla 20-25 gün gibi oluyor o ara size yetecekse erteleme isteyin şunu da unutmayın 4 Mart a kadar evlenmicekseniz 5 Mart ta erteleme isterseniz tekrar sadece sizin için bi tarih verecekler tavsiyem YILDIRIM NİKAHI HEMEN nikah sonrası DS 260 açtırmak gerekiyo oradan eşinizi eklemek mülakat talebi

• Merhabalar, mülakat öncesi belgelerin bir yere yüklenmesi gerekiyor mu? Birde şu an vizeler durdurulduğu için yinede www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinde hesap oluşturmamız gerekiyor mu? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• @Mert-A 14 Mart’ta bunun için grup davası açılacak. Avukatlık firması 28 Şubat’a kadar başvuruları topluyor. Ancak pause kaldırılmaz ve dava kazanılırsa, sadece davaya katılanlar vize alabilecek. Umarım ay sonuna kadar pause kalkar da dava açmaya gerek kalmaz.

Ayrıca, 75 ülke yasağı ile DV pause aynı şey değil. İlki “public charge” gerekçesiyle uygulanmıştı, diğeri ise Brown Üniversitesi olayı sonrasında güvenlik gerekçesiyle getirildi.

• @Kadircan-Keskin daha küçük bir ilçede nikah yapma konusunu araştırdınız mı? Genelde takvimleri daha müsait olur

• @bkaraca bunlar ulusal güvenlik ninnileri söylemeye devam ettiği sürece isteyen istediği kadar dava açsın. Biri çıkıp ulusal güvenlik terimini kullandığı an tüm ülke bir araya geliyor. Bu sarışının en büyük silahı. Meksika Sınırındaki ohal i hatırlayın

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 728
  • 73
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |