Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasinkoç Hayırlı olsun kardeşim biz de Kurban Bayramı öncesi giriş yapıcaz İnşallah

• @orhan-müjde sistemsel bir sıkıntı var sanırım. Türkiye seçenekler arasında gözükmüyor. Bizimde 18 Şubatta mülakatımız var ve kaydımızı yapamadık. Ne yapmamız gerekiyor acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Daniels35-0 en başta choose your locations kısmında mı Türkiye Cumhuriyeti görünmüyor? Yoksa başka bir aşamada mı?

• US TravelDocs sonunda Case No'yu kabul etti.Transaction Completed kısmında barkodlu belge çıkmıyorsa(boş sayfada Unknown tag 'endif' uyarısı) hesabınızdan çıkış yapmadan bu linke tıklayarak barkodlu belgenize ulaşabilirsiniz. https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/

• @aysegul https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/immigrant-visa bu siteden bu kısımdan devam ediyoruz değil mi? bir önceki sorumda yanlış bir siteden bakmışım. giriş yaptıktan sonra kayıt oluşturup gelen soruları mı cevaplamam lazım? doğru adreste mıyım?

• merhaba arkadaşlar. bugün konsolosluktan mülakat bilgilendirme mailimiz geldi.

• @yasinkoç oncelikle hayirli olsun. biz 22 ocakta ist havalimanindan cikis yaparken , cikis harci odemedik. durumu soyledik. pasaportta gocmen vize statusu yaziyor diye gosterdik. sorun olmadi.

• @Emre-Işık-0 çok teşekkürler Emre Bey. barkodlu belgeye ulaşabildim 🙂

• @Serapp Çok teşekkürler Serap Hanım. bir konuda daha bilginize başvurmak isterim; eğer dosyamı taşıma mailimi KCC'ye gönderirsem ve kabul edilirse kendileri mi Ankara'ya aktaracaklar dosyamı yoksa ds261 formunun kilidini açıp hem kendim hem de aile bireylerim için tekrar Ankara olarak seçip onaylamamı mı isteyecekler? Sizce bu dosya kilidini açıp tekrar başvurmak beni randevu tarihi almada geriye atar mı? Bu arada Asya için sanıyorum current durumdayım çünkü 30.000 lere gelmiş ama Ankara için current değilim 11.000 lerde. Acaba kcc mi yoksa Ankara mı karar verecek dosya taşımaya?

• @yceylan kcc karar veriyor. Asya current olsa bile siz Avrupa kontenjanındasınız size hiçbir faydası yok bu durumun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Daniels35-0 şimdi kaydolun kısmında kendinize hesap açtınız mı? Veya şu yazımı paylaşayım sizinle, en azından başlangıçta neler yapacağınızla ilgili yardımcı olur size. Yine de takıldığınız birşey olursa yazın.

https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• @Subutay Bende aynı durumu izah ettim ama polis sıkıntı çıkartı geçişimize engel oldular bende mecbur ödedim 1250 lira.

• ⭐⭐⭐⭐

@yceylan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Çok teşekkürler Serap Hanım. bir konuda daha bilginize başvurmak isterim; eğer dosyamı taşıma mailimi KCC'ye gönderirsem ve kabul edilirse kendileri mi Ankara'ya aktaracaklar dosyamı yoksa ds261 formunun kilidini açıp hem kendim hem de aile bireylerim için tekrar Ankara olarak seçip onaylamamı mı isteyecekler? Sizce bu dosya kilidini açıp tekrar başvurmak beni randevu tarihi almada geriye atar mı? Bu arada Asya için sanıyorum current durumdayım çünkü 30.000 lere gelmiş ama Ankara için current değilim 11.000 lerde. Acaba kcc mi yoksa Ankara mı karar verecek dosya taşımaya?

Dosyanızı KCC taşıyacak, sizin formunuzu açtırmanıza gerek olmayacak. Bültende aktif olmadan önce hemen mail yollayın.

Doğum yeriniz Türkiye olduğu için Avrupa (EU) kotasına dahilsiniz. Mülakata Asya’da girseniz bile EU kotası geçerli olur. Dünyanın neresinde mülakata girerseniz girin, EU için açıklanan sıra numarasını takip etmeniz gerekir.

Örneğin, Afrika doğumlu (AF) bir kişi Avrupa’daki bir ülkede mülakata girse bile, Afrika kotası için belirlenen numara esas alınır.

• Ankara'dan evraklar için mail aldım bende. Her şey yolundaymış gibi ilerliyor ama öyle değil ne kadar buruk bir süreç oldu sevinemiyoruz bile aldığımız mailler için. 😞

• @yasinkoç, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Subutay Bende aynı durumu izah ettim ama polis sıkıntı çıkartı geçişimize engel oldular bende mecbur ödedim 1250 lira.

O seviyeye geleyim de çıkış harcını beş bin ödeyeyim sen gittiğine sevin kardeşim

• @Peyk74 Aynen öyle, sadece bu durumla karşılaşabilecek arkadaşlara fikir vermek açısından yazdım.

• @mert267 benim giriş 9 Aralık ben de hala bekliyorum 2 ay olacak basıma geçemedi ama eşiminki geçen hafta teslim edildi

• Mulakata cağrıldım fakat kalacak adresım belli değil mulakata kadar bır yer bulmam gerekıyor bu konuda yardımcı olabılcek biri var mı

• @Daniels35-0 End IF hatası alıyorsanız eğer sayfa 616'da Emre Bey şu bağlantıyı paylaşmış. Direkt hesabınız açıkken buraya girerseniz alabiliyorsunuz barkodlu onay sayfanızı.

https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/

• @Koraydmrcn kalacağınız adresi vermeniz şart değil. Güvenilir bir tanıdığınız var ise, kartınızın postalanması için o adresi verebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 8486
  • 153
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

108

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |