Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Öncelikle merhabalar sizleri bir sorum olacak ı 130 formu başvurusunu yaptık bekliyoruz mülakata gireceğimiz zaman sosyal hesaplara falan da bakıyorlarmış ama ben sosyal hesapta ne eşimi nede kendimi paylaşan birisiyim sizce bir sıkıntı olu mu ?

• Merhaba arkadaşlar, formu doldurmaya çalışıyoruz ama son 5 yıldaki adresleri girerken; bitiş tarihi istiyor fakat hali hazırda burada ikamet etmeye devam ediyoruz, bu kısmı boş bırakamıyoruz veya N/A - None yazamıyoruz. Ne yapmalıyız?
    image.png

• @ozcancavus merhaba,ben o kısma formu göndereceğim gunun tarıhını yazmıstım cunku o alanı doldurmadan ısleme ızın vermıyor ve onay aldık:)

• @Yılmaz-Bozkurt bildigim kadari ile 14-15 ay suruyor. en azindan 2024te basvuru yaptigimizda oyleydi.

• @Fatma-Antalya Teşekkür ederiz, başvurduk bakalım artık 12-13 ay bekleme süreci 🙂

• Merhaba 11 kasımda DQ maili geldi ankara mülakatı ortalama ne zamana veriliyor 1 ay geçti bekliyorum randevu maili gelmedi hala

• @Mahmut-Can-Yapıcı Mahmut Bey Merhaba, bu başlık altından daha net takip edebilirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir-1-cr-1-süreci-ve-mülakat-deneyimleri-abd-vatandaşı-ile-evlenip-türkiye-de-green-card-almak/14824 benim gördüğüm kadarıyla bu süreçte bir miktar sıkışma var henüz ağustos ayında DQ olan kişiler mülakat maili alamadı

• @Mahmut-Can-Yapıcı mayısta dq olanlar 24 kasımda mülakat tarihi alabildiler ocak ayı için 🙂 bende ağustostan beri bekliyorum sizde mart nisan gibi alırsınız mülakat tarihi tahminimce

• @erncndr Teşekkürler hocaö

• merhaba arkadaslar bu surecte hepinize gonulden basarilar dilerim. Aranizda biometric randevusu gelen var mi acaba?

• Merhabalar mülakata girmişler yardımcı olabilir mi ?

Saat 9:15 te randevum var 15:00 da uçak bileti alsam yetişebilir miyim ?

• @erncndr iki adet form var sanirim bunlari dolduracaksiniz sonra esinizle ve bebekle konsoloslukta olacaksiniz. Bu arada cocugun turk kimligi ve dogum belgesi sart , lutfen istanbul -ABD konsoloslugunu arayin bilgi isteyin, (90) 212-335 90 00

• Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |