Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@meral olsun siz üzerinize düşeni yapıyor, vizenizi alabilmek için emek veriyorsunuz, inşallah en kısa zamanda birşeyler düzelmeye başlar ve vizenize kavuşursunuz, tatlı heyecanlar iyidir 🙂

• arkadaslar su gss kayıt onayını almak için siteye giriyorum fakat direk site çıkmıyo nedeni ne bilen varmı acaba

• Ceac.state.gov sitesine girmeye çalışıyorum ama Your search did not return any data. diye hata alıyorum neden olabilir acaba

• @yigit55 Sadece pasaport kısmına NA yapıp deneyin.

• @falsepoet mülakat tarihim belli olduğunda inglizce olarak kısa bır maıl atmıstım hemen ertesi gün cvp geldi açtılar ds260 formunu çocukların pasaport bilgilerini ve baska bırkaç hatamı değiştirip hemen gönderdim.

• merhaba arkadaslar. iki gun once Washington DC havaalanindan ABD ye sorunsuz girisimizi gerceklestirdik. oncelikle sunu belirteyim, Green Card lilara ozel bir kontrol yoktu. standar ABD vatandasi olmayanlar sirasindan pasaport kontrol noktasindaki gorevli polise sari dosyalar ve pasaportlari teslim ettik. standart sorulari sordu. pasopartlarimizi kaseledi.sari dosyalari teslim aldi. giris tarihimizi kaseledi, pasaportlarimiza basili vizelerimizde yazan GC alimi icin bir yil gecerlidir ibaresinin altini kalemle cizerek bize hatirlatti. gayet nazik ve kibarca karsiladi ve abd ye hosgeldiniz dedi. simdi ssn ve gc icin bekleme surecindeyiz.

• @Subutay Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz şans hep sizden yana olsun. İlerleyen süreçte hepimizin o vize mührünü alır yeni bir serüvene adım atatız umarım. Sağlıcakla kalın

• @Kemalalp muayene tarihinizden 6 ay icinde girmeniz gerekiyor.Yani musyene tarihiniz sizin amerika giris tarihinizi belirliyor.Sizin gorusme tarihiniz 5.03.2026 ise o tarihe yakin tarihlerde randevu olusturmaniz amerikaya giris tarihinize zaman kazanirsiniz .Su an da gorusmeniz gerceklesse de vize onayi gerceklesmemekte dolayisiyla.amerika vize onayiniz gelmeden saglik muayenizi tekrar yapmak durumunda kalmamak icin musyene tarihinizi gorusme tarihine yakin haftalarda almaniz avantajli olur gibi.Tabii karar sizin.

• Arkadaşlar konu başlığıyla alakasız olabilir belki ama bilen birinden cevap alırsam sevinirim. Ds 260 formunu doldurduğumda eşimin ve çocukların pasaportları yoktu. Mülakat tarihi verildikten sonra pasaportlar alındı. Ds 260 formunu tekrar açtırıp pasaport bilgilerini girmem gerekir mi ? Eğer dosyayı açtırmak için ne yapmam gerekli ?

• Unganlar kaça kadar açık?İnternet sitelerinde 7ye kadar açık olduğu yazıyor.Akşam 7ye kadar sağlık raporlarımızı almaya gidebilir miyiz?

• ⭐⭐

@Ceyda-Altun

Ekranda görünen numarayı arayıp öğrenebilirsiniz.

1ed14e2e-0782-4567-a2a0-03115d62fa79-image.png

• Arkadaslar bugun itibari ile greencardlarimiz mailed oldu 21 aralikta girmistik

• Bu ileti silindi!

• @meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul (sanki gidip vizesini alacakmış gibi heyecanlanan tezcanlı ben 🥹😁)
    Ayşegül hanım çok teşekkür ederim 🙏🏻🌺

Tezcanlı ben diyince birden texas'lı ben gibi okudum. Allah söyletti herhalde :)))

• merhabalar. Unganlardaki sağlık muayenemiz öncesi hangi aşılara bağışıklığımız olduğunu öğrenmek için ben ve eşim dahiliye uzmanından randevu aldık. doktora özel olarak söylememiz gereken bir şey var mıdır ? teşekkür ederim.

• @iibrahimd çok teşekkür ederim. 🙏

• @yunustg iyi günler , unganlar bağışıklık durumunuza bakmadan tüm aşıları yapıyor. Amacınız unganlarda daha az aşı olmak ise işe yaramaz. Aşı kartı olan çocuklarınız varsa onlar hariç olabilir.

• @Hasan-Ayvaz aynisi yazacaktim antikor test dikkate almiyorlar, normalde antikor testinde yapilan asilar dan gelen bagisiklik cikiyor ve cikmayan varsa olan asi yapilmasi gerek ama maalesef, sadece enabizda cikan varsa dikkate aliyorlar galiba

• @Hasan-Ayvaz teşekkür ederim Hasan Bey.

• @Kemalalp durum güncellemesi yapıyorum okula gittiğimde diplomamın arşivde olduğunu anladık çok şükür ki lise bittiğinde teslim almamışım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |