Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Umut-P evet eskiden direk immagrant derlerdi simdi illegal immigrants donmesi yasal goc karsi olmadiklarini soylemi gibi

• Yasaklı

@excan bunlar siyasetçi sonuçta. anketlere göre davranışları değişebiliyor.

• @cleszi ben yanıt vereyim kısaca, çok soru sormadan APye bıraktılar. Görevlinin bi anlık eli yeşil kağıda gider gibi oldu heyecanlandım ama alışkanlıktan sanırım o da. 221g ile sarı kağıdı verdiler.

• @bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Az evvel başkanın konuşmasını dinledim, "Yasadışı giriş yapan sorun çıkarmadan çalışanlara karşı değiliz, onlar otellerde çiftliklerde çalışmalarına devam etsinler, onlara ihtiyacımız var, bizim mücadelemiz yasadışı giriş yapmış, suç işleyen ve sabıkalı kişilerle" dedi. Şayet yasal ve sicili temiz kişilere gerçekten ihtiyaçları varsa, belli bir bütçe sahibi (kamusal yardım yükü oluşturmayacak) kayıtlı göçmen girişine izin vermeleri gerekiyor. Bana göre başkan, bu konuşması ile DV programına tekrar start verilmesi için ışığı yaktı gibi. Hayırlı olsun.

Umarım dediğiniz gibi olur, zira benim gibi numarası yüksek olanların geçen zaman ile birlikte umutları da bitiyor

• ŞEKLİNDE BİR HATA ALIYORUM
    2026EU9XXX ŞEKLİNDEDE DENEDİM YİNE AYNI HATAYI ALDIM NASIL BİR ÇÜZÜMÜ VAR ACABA? geçmiş sayfalara baktım lakin göremedim. 😕 (yardımınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.)

• @ORUCU sistemde henuz aktif olmamissinizdir, ara ara tekrar deneyin mulakat tarihinize kadar

• @ucangeyik teşekkür ediyorum.

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@Mardin-Le-Gund herhangi bir değişiklik yaptı mı ds-260 formunda veya geç mi girdi? Ankara’da mı? Mülakatı kcc otomatik dağıtıyor dosyası işlenmemiş olabilir mi acaba

• @Umut-P hayir hocam hic degisiklik yapmadi ve kazabdiktan 1 ay sonra doldurduk ds260ini ben doldurdum. Ne yapabiliriz? Ne olmus olabilir?

• @Umut-P Hocam bizzat ben ds260ini doldurdum, kazandiktan 1 ay sonra. Hic degisiklik yapmadik. Ne olmus olabilir? Ne yapabiliriz?

• @Umut-P Hocam bizzat ben ds260ini doldurdum, kazandiktan 1 ay sonra. Hic degisiklik yapmadik. Ne olmus olabilir? Ne yapabiliriz?

• Yasaklı

@Mardin-Le-Gund Öncelikle formda verilen aktif mail adresinin spam klasörünü kontrol etmesi gerekiyor. Eğer gerçekten herhangi bir mail gelmediyse ceac platformundan ds 260 ın doldurulduğu yerde dosyanın durumuna bakması gerekiyor. Orada dosyanın nerede olduğu yazar. Ona göre kcc veya konsoloslukla iletisime geçilebilir. Dosyanın önce nerede olduğuna bakmanız gerekiyor.

Current olduğu için dosyanın işlenmiş olup mutlaka konsoloslukta olması gerekiyor ama öncelikle aiz orayı kontrol edin.

• Hocam herkese selamlar. Arkadasim kayit olmaya calisti ama yapamadi. Onun adina yaziyorum. Arkadasimin mulakati 21 ocakti ama mulakati kacirdi, sebep ise ds260ta yazilan yanlis e mail idi. Biz bugun farkettik. Dv sisteminden. 21 ocak 2026 sabah 8:30'du. Randevuyu yeniden nasil olusturabiliriz? Nereye hangi maili atacagiz? Yani resmi mail adresleri nelerdir ve hakki yanmis midir acaba?

• @Mardin-Le-Gund hakki yanmaz.Randevu almasi grerek.

• @Mardin-Le-Gund [email protected] adresine durumunuzu anlatan randevu talebinizi iletin. Daha sonra [email protected] buraya da mail gönderin. Acikca durumunuzu belirtin .Ve yeni randevu talebinizi belirtin.Ayni zamanda http://www.usvisascheduling.com/ istek ve talep kismindan talep olusturun. Geri bildirim ve Talebler kismina girin orada dosya ac var ANK1 lotory ilk sahibi dv1 ikinci kisi icin dv 2 secin (ben esim icin dv2 sectim)
    Sonra servis talep turu seciyorsunuz( istek,sorun,,, ) ve talebinizi yaziyorsunuz. Biz mailler haricinde burayada yazdik tum bilgilerimizi yazdik telefon mail case number pasaport number Confirmation number ve mailerde yazdigimiz sayinin aynisini iletebilirsiniz. Onlar sizin randevunuz icin size bilgi maili gonderecekler.Ayrica telefon edebilirsiniz.
    Ustraveldocs ile ilgili ve randevu olusturmanizla ilgili ve diger sorularınız için şu numara ve tuşlamalarla bir temisilciye ulaşabilirsiniz. Tuşlamaları dikkatli yapmalısınız, örneğin göçmen olmayan vize birime bağlanırsanız size yardımcı olamazlar.
    +908503901950
    Tuşlamalar şöyle olacak ;
    Türkçe için 1 - göçmen vize 3 - IV adres kaydı 5 - bir temsilci için 5. Umarım yardimci olmusumdur .Ben esim icin bu yollari yaptim ve randevusunu olusturdim.

• @Mardin-Le-Gund bana sagolsun @mesut57 bu konuda yardimci olmustu. Annesinin kaybi sonucu randevusuna gidememisti ve sonra randevu olusturmustu. Isterseniz onada sorabilirsiniz. Kendisnin bana ilettigi bilgiyi de paylaşacağım belki o da size yardim
    Ustraveldocs dan onun (randevu talebi yapilan kisi)adına hesap açın.Başvuru talep yerine tıklayın açılan sayfada konu bölümünden ANK 1 işaretleyin aşağıdan DV 2 işaretleyin devam edin büyük açıklama kısmına gerekçelerini yazıp gönderin bu onay maili oluyor.2 gün içinde mail geliyor mailde onaylandı yazarsa Ustraveldocs a tekrar girin başvuru talep yerinde randevu planlama yazıyor oradan açılan tarihlerden seçin devam edin 1 saat içinde onay maili geliyor.Kolaylıklar dilerim takıldığınız bı yer olursa yazın eder.

• Merhabalar 04.03.2026 daki mülakatımdan önce 05.02.2026 saat 11.20 ye unganlardan randevu oluşturdum yazın Amerika’ya gitmeyi planlıyorum Pause durumu da düzelirse inşallah 5 şubatta aldığım sağlık raporu yaza kadar geçerli olur mu Amerika’ya girişte sağlık raporuna bakıyorlar mı? Teşekkür ediyorum saygılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kemalalp

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• @tulay çok çok teşekkür ederim, gerçekten çok faydalı oldu, zahmet ettiniz. Varolun🙏

Benzer Başlıklar

• 316
  • 221
  • 16399
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |