Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@timar tebrikler, gözünüz aydın.
    sadece ss ve kartınızı postalatma konusunda biraz temkinli olmanızı tavsiye ederim. bu tür servisler her ne kadar düzgün çalışsalar da, bu tarz önemli kartların postalanması çok tavsiye edilmiyor. bir sonraki girişinizi ne zaman yapacaksınız bilmiyorum ancak; kendiniz elden teslim almanız daha sağlıklı olabilir.

• Merhabalar,

• 19 Aralik Giris : Dallas Fort Worth
    • 6 Ocak SSN
    • 10 Ocak yani dun itibariyle Green Kart elime ulasti...

Ama adresle ilgili ciddi stress yasadim cunku, DS260 icin Amerikada verdigim adres degismisti, konsoloslukta da update etmeyi unuttum, havalaninda giristeki polis ile yeni adres sisteme girildi ama...

Sari zarfi iceri goturunce, iceride isleme alan polis bu sekilde update olmayacagini soyleyip bi form numarasi yazdi kagida, bunu degistir dedi bana ancak chatgpt ile kontrol ettigimde o formun kayip greencard yenileme formu oldugunu gordum, bende update etmedim, sadece sonrasinda USCIS uzerinden adres change formu doldurdum ama ordada kayit bulnamadi demisti.. Ne olacak diye beklerken dun itibariyle elime ulasti..

USPS uzerinden informed delivery icin kayit olunmasini siddetle tavsiye ederim, cunku USCIS te adres formu doldururken zip kodu yanlis yazdigimda bana uyari ekrani cikarip adres bu sekilde kayitli diyerek USPS teki kaydettigim adresi gostermisti fyi..

Hangisi dogru adrese ulasmasina sebep oldu bilmiyorum ama bisekilde geldi.. Umarim bekleyen herkes en kisa zamanda alir, sevgiler..

• @H-A, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Merhabalar,

• 19 Aralik Giris : Dallas Fort Worth
    • 6 Aralik SSN
    • 10 Aralik yani dun itibariyle Green Kart elime ulasti...

Ama adresle ilgili ciddi stress yasadim cunku, DS260 icin Amerikada verdigim adres degismisti, konsoloslukta da update etmeyi unuttum, havalaninda giristeki polis ile yeni adres sisteme girildi ama...

Sari zarfi iceri goturunce, iceride isleme alan polis bu sekilde update olmayacagini soyleyip bi form numarasi yazdi kagida, bunu degistir dedi bana ancak chatgpt ile kontrol ettigimde o formun kayip greencard yenileme formu oldugunu gordum, bende update etmedim, sadece sonrasinda USCIS uzerinden adres change formu doldurdum ama ordada kayit bulnamadi demisti.. Ne olacak diye beklerken dun itibariyle elime ulasti..

USPS uzerinden informed delivery icin kayit olunmasini siddetle tavsiye ederim, cunku USCIS te adres formu doldururken zip kodu yanlis yazdigimda bana uyari ekrani cikarip adres bu sekilde kayitli diyerek USPS teki kaydettigim adresi gostermisti fyi..

Hangisi dogru adrese ulasmasina sebep oldu bilmiyorum ama bisekilde geldi.. Umarim bekleyen herkes en kisa zamanda alir, sevgiler..

Hayırlı olsun bu arada tarihlerde 6 ocak ve 10 ocak sanırım

• @bkio Seattle. Yapacak daha önemli bir işim yok şu an 🙂 ama yakında da döneceğim. Dolayısıyla başvuruyla ilgili problem varsa onu yeniden başlatıp dönmek isterim, geç gelmesi sorun değil...

• Biz 21 Aralık'ta giriş yaptık, çoğu arkadaşımızdan SSN ve GC güncellemesi var ama bizde henüz ikisinden de ses yok. GC "Visa Fee Payment Received" olarak sabit. Açıkçası biraz endişe etmeye başladım.
    Durumumuz özetle şöyle, DS260'da adres belirtmemiştik, mülakatta da sormadılar. Girişte de polis ısrarla almadı ve USCIS'ten gir dedi. Ben de hemen ertesi gün kendi hesabım üzerinden 3 kişi için de receipt numaramızı ekleyerek https://my.uscis.gov/accounts/change-of-address/ üzerinden submit ettim.

Şu an kafama takılan kısımlar şunlar;
    1- Hem "Address Changed" hem de "Personel Information Not Found" gözüktüğü için hangisi öncelikli olmuştur emin olamadım.
    2- Üç kişi için olmasına rağmen bir receipt number için "None Provided" olarak dönüyor.
    3- Bunun üzerine her kişi için tekrar üyelik oluşturup onların kendi adına adres güncellemelerini bir daha yapmış oldum.

Ödemeyi talihli olarak kendi hesabım üzerinden tek seferde yapmıştım.
    Bu süreçte yapmamız gereken bir adım kaldı mı acaba? Biliyorum henüz aslında çok süre geçmedi ama almamız gereken bir aksiyon varsa kaçırmayalım.

Screenshot 2026-01-12 at 08.47.42.png

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A apexcruel 

• @mhmtkz üye olmuştum hatta add case e case di ekledim ama şuan case de görünmüyor

• @levent07 merhaba biz de 19 Kasımda giriş yaptık, 15.günde ssnler geldi ama green cardlar hala ödeme alındı aşamasında bekliyor 😞

• @Kübra-Kırmacı
    Sanırım bu basım işlemleri eyaletten eyalete çok farkediyor. Bizde 25 kasımda girmiştik JFK üzerinden ssnler ortalama 10 gün icinde green cardlarda 20 günde falan geldi.

• @Nacrumates evet sanırım, sizin gözünüz aydın, darısı bize en yakın zamanda inşallah 🙏

• Merhabalar,

20 Aralık’ta giriş yapmıştık. 5 Ocak’ta greencardlarımız işleme alınmıştı. 13 Ocak itibariyle postalanmış olarak sistem güncellendi. Bilgilendirmek istedim.

• Merhabalar, bizim de aynı şekilde greencardlarımız bugün itibariyle postalanmış olarak görünüyor.

• 24 aralıkta houstondan giriş yapmıştık, mülakatta ve ds260 formunda bi adres belirtmemiştik. abdye girerken memura vermiştik adresi. SSNlerimiz hala gelmedi. 2 kere ofise gittik fakat randevuzu almadılar. Bugün en sonunda randevu alamadıgımızı 100 dk telefonda beklme süresi oldugunu ve 20 günü geçtiğini söyledik, randevusuz aldılar. SSN atanmıs ama kart ortada yok, kağıda yazdı numaralarımızı. Yeni adres istedi verdik 2 haftaya gelir dedi:/ Yardımcı olan herkese tesekkürler

Not: Green cardlarımız 12 ocakta basıma girdi.

• 31 Aralıkta girmiçtim, bugün SSN adresime ulaştı 🙏🏻, Green Card konusunda hala ödeme alındı aşamasında

• 24 aralıkta girmiş ve SSN lerimiz gelmişti. bugün kredi kartı başvurusu da yaptık ve yarı secured kart çıktı. Greencardlarımız da being produced aşamasına geçmiş dün. ABD 3.hafta güncellemesi yapmış olayım.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

24 aralıkta girmiş ve SSN lerimiz gelmişti. bugün kredi kartı başvurusu da yaptık ve yarı secured kart çıktı. Greencardlarımız da being produced aşamasına geçmiş dün. ABD 3.hafta güncellemesi yapmış olayım.

Semi secured kredi kartına hangi bankadan başvurdunuz? Ne kadar depozito istedi sizden banka ve ilave ne kadar kredi tanımladı?

• @melisbasdurmus selamlar, gözünüz aydın öncelikle. Benzer bir durumdayız, hatta bizim havalimanında da adresimizi almadıkları için daha da karışık. 21’inde girmemize rağmen GC hala ücret alındı aşmasında, SSN’den ise hiç ses yok.

Havalimanı sonrası USCIS’den adres bildirimi yapmadınız sanırım di mi? Bizim tek beyan noktamız orası olabildi.

GC’nizi teslim sürecini de paylaşabilirseniz çok seviniriz.

• @ATS16 bank of americadan aldık. 100 dolar deposit ile 500 limit verdi

• @apexcruel cok tesekkürler, hayır havalimanından sonra bekledik herhangi bi adred bildirmedik zaten verdik diye, taaki dün memur yeni adres isteyince eve gidip uscis adres güncellemesi de yaptık. ssn ofisine gidin mutlaka belki dediğim şekilde iletirseniz randevusuz alırlar. tabii green card için iletirim aynı sekilde

• Selamlar, 21 Aralıkta LAX’ten giriş yapmıştık. SSN’lerimiz bugün gelmiş. Bekleyen herkese sorunsuz sıkıntısız ulaşmasını dilerim.

Bu arada, sadece pasaport ile ( fiziki greencard olmadan ) ikinci girişini yapan arkadaşlarımız var mı?

• @mhmtkz UPDATE: Benim SSN geldi, yaklaşık üç haftada gelmiş oldu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |