DV2020 bekleme odası
-
Hobaaa, bak şimdi neyi hatırladım. Ben başvuru formuna kayıtlı olduğum ikamet adresimi değil, reel ikamet ettiğim adresi yazdım. Lakin sanırım olur da kazanırsam ikametimi başvuru da gösterdiğim adrese alsam sıkıntı olmaz herhalde? Olur mu ki?
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@hüseyin-coskun DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
yanlış yere yazdığımı düşündüğüm için bir de burada sormak istedim.
DV2020 için başvuru yapmıştım ama; bachelor seçtim diye hatırlıyorum ama yerine postgraduate de seçmiş olabilirim yanlışlıkla tam hatırlamıyorum. Bunu kontrol edebileceğim bir yer var mı? Eğer yok ise; olur da seçilirsek elenme sebebi midir?
Teşekkürler.
Mülakat gününe kadar Diplomanın(Lisans ve/veya Y.lisans) olması durumunda sorun değil. Mesela Haziran itibarıyla mezun olabileceklerin başvurduğu gibi.
yok çoktan mezundum 2017 ocak İşletme Lisans mezunuyum :)
-
Bende geldim gayri :) Haydi az kaldı hayırlısıyla. Heyecandan öleceğim el atın dostlar :)
-
@stardium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bende geldim gayri :) Haydi az kaldı hayırlısıyla. Heyecandan öleceğim el atın dostlar :)
İnşallah heyecanınız boşa gitmez de hayalinize kavuşursunuz :)
-
@stardium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
benim de ilk basvurum hadi hayırlısı 45 gün kaldı :)
-
@dreams_usa olmas bişi. :)
-
Sağ olun arkadaşlar :) hepimize bol şans inşallah hayallerimize kavuşmak dileğiyle.
-
@alina DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar. Heyecanlı bekleyiş devam ederken aklımdaki soruyu sormak istedim. Hem Tr hem Bg vatandaşı olup greencard çıkan var mı? Öyle bir durumda süreç nasıl ilerliyor? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Normalden hicbir farki olmayacak.
-
@hüseyin-coskun o halde bir sorun yasamazsiniz.
-
Forum’a da bahar geldi güzeeeel. Özledik 😄
-
gonulden isteyenlere de 34 gün sonra bahar gelsin safak istanbul.
-
Foruma bir kaç gün giremedim özlemişim. Arkadaşlar hepinizi sevgiyle saygıyla kocaman selamlıyorum. Tekrardan merhaba... :slight_smile:
-
Arkadaşlar selam olsun herkese benimde ilk başvurum malum bekleyiş tatlı tatlı geçiyor.
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Lütfen İzmir’i atlamayalım bugün Şafak #35 İzmir 😁😉
-
Çok geç @Calibraturbo 34e düşürdü bile, artık hiç bir güç tekrar 35e döndüremez burdan tek kişiyi bile. Israr ederseniz isyan çıkar uyarmadı demeyin
-
Perşembe gününe kadar sayacı durduralım böyle çok karışacak :) madem 34- İstanbul
Hesaplama yaparken Gugıl amcadan destek alabilirsiniz: https://www.google.com/search?q=7+mayısa+kaç+gün+kaldı
Herkese bol şans. -
33 Mersin 😂 içinde olduğumuz günü ve son günü saymamak çok güzel
-
@tanti askeri düzende şafak saymak bunu gerektirir 😂😂
-
@volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti askeri düzende şafak saymak bunu gerektirir 😂😂
Yaşa 😂
-
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Çok geç @Calibraturbo 34e düşürdü bile, artık hiç bir güç tekrar 35e döndüremez burdan tek kişiyi bile. Israr ederseniz isyan çıkar uyarmadı demeyin
Vay arkadaş tamam kabul ediyorum şafak #34 😁🤪 @Calibraturbo
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum