Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @media merhaba, ben nisanda DQ olmuştum, yani ocaktan mayısa atlamak gibi bir durum söz konusu değil. Benim randevu aldığım tarih sonrası inanılmaz bir durgunluk olduğu doğru.

• @cagilbay Employment based için tek bir tarih yazıyor ama altında epey kategori var.

-Alien with extraordinary ability
    -Outstanding professor or researcher
    -Multinational executive or manager
    -Professional holding advanced degree
    -Skilled worker
    -Investor (employment creation)

Kendi içinde bunlara verilen öncelikler aynı değil sanırım. 14 haftadır DQ olarak bekliyorum ben, bakalım ne zaman gelecek randevu

• @cagilbay En iyi örnek aslında benim. Sizin EB1 onayınız Şubat ayında gelmişti, ben ise Mart ayında onay alabildim. Siz Nisan’daki DQ tarihinizden sonra yalnızca 7 haftada IL e-postasını aldınız ancak biz Mayıs DQ’lu ve aradan 25 hafta geçmesine karşın hâlâ bir e-posta bekliyoruz.

IL emaili Ekim'de gelmedi ve Kasım'da da gelmezse Aralık'a sarkabilir. Bu vize süreçlerinin tam bir tarifesi yok sanırım. Bizim için çok uzun bir bekleyiş oldu, sabrı beklemeyi vs çok iyi öğrendik. "Beklemek cehennemdir. Ama gelecekse beklenen, beklemek güzeldir" demiş Özdemir Asaf..

• @media Bu gorusmeleri Istanbulda yapamiyormuyuz, sadece Ankarada mi oluyor bilginiz varmi?

• @vartorian Göçmen vize işlemleri ve görüşmeleri, Türkiye'de yalnızca Ankara'da gerçekleştiriliyor. Diğer yandan turist, öğrenci veya iş gibi göçmen olmayan vizeler için görüşmeler hem Ankara Büyükelçiliği'nde hem de İstanbul Başkonsolosluğu'nda yapılabilir..

• Ekran Resmi 2025-12-09 20.33.16.png

Çok iyi ilerleme var. Yakında alacağız gibi randevuyu

• @media Kesinlikle bu ayın 20'si gibi email gelir, müthiş bir hız. Biz 6 ay bekledik, kimse beklemesin hemen işleri bitsin..

• @sbsb2025 Genelde 20'si gibi mi geliyor IL maili? Bir günü saati vs var mı standart olarak?

• @media IL emaili bana 25 Kasım sabah 09:00'da geldi, geçmişteki aylara baktığımda nisan-mayıs-ağustos-eylül 20 ya da 21'inde geldi. 20-25 arası toplu gönderim olduğuna dair genel bir izlenimim var.

• usistanbul.jpg

Randevu bugün yarın gelir derken Noel tatili geldi çattı, Ocak'a kaldı randevu mailimiz

• @media Geç olsun güç olmasın, her türlü yaz aylarında (haziran-temmuz) giriş yaparsınız, sorun olmaz bence. Biz de 6 ayı doldurmuştuk, şimdi tıkır tıkır ilerliyor. Yabancı başvuranların da sayısı azaldı sanırım. Muayenede neredeyse 20 kişide 1 kişi yabancıydı.. Bu da olumlu etkileyecek süreci, içinizi rahat tutun az kaldı.

• @sbsb2025 Aynen hocam az kaldı artık. En geç Şubat-Mart'a randevu verilir diye düşünüyorum. Sizin de Interview'e az kaldı, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• @finalhope Merhaba @kelle 'nin daha ônce paylaştığı cover sheet görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

• @finalhope Çok teşekkür ederim 🙂

• Randevu mailini sabah beklerken NVC sürpriz yapıp 23:30'da gönderdi Interview Letter'ı 🙂 24 Şubat randevu tarihim

• @media tebrikler gözünüz aydın, biz de pazartesi gireceğiz mülakata. Sorunsuz geçer umarım her şey.

• @sbsb2025 Sağolun hocam. Sizin de vizeniz hayırlı olsun şimdiden

• @begumm Merhabalar. Bana da aynı e-posta geldi. Bu e-posta ile mi DQ oldunuz? Sonrasında DQ adına başka e-posta geldi mi?

• @cagilbay merhaba, usa de green kartınız ne kadar sürede ulaştı elinize

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |