Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer Bilgiler için teşekkürler. Eline sağlık Madde 1 deki husus yani Resident durumu USCG farklı yorumlanıyor. Green Card bu kapsama girmediğini sadece Citizent veya Naturalization icin basvuruyu kabul ettigini soylediler. Yazili ve sifaen yuz yuze ayni beyanda bulundular. Bir tek GC iken yabancı bayraklar için MCA den yeterlilik yada private yat tekne icin US ADB alabiliyoruz.
    Vatandaşlık sonrası baştan yada bazı dersleri saydırarak tekrar eğitim alıp ve staj ile belirli seferi tamamlayıp MMC alabiliyoruz.

• @redsat2000 Merhabalar, biraz karışık yazmışsınız, detaylandırmanızı rica edebilir miyim? 149GT kaptanım, Miami'de bir tekne alıp kendim kaptanlık yaparak kiralama yapmak istiyorum. Bu elimdeki belgeyle mümkün mü? Bu belgeyi USCG'den USA'de geçerli olacak şekilde onaylatabiliyor muyum veya USA'da geçerli bir belgeye dönüştürebiliyor muyum?

• @arrow-acc Merhabalar, Ticari tekne ABD bayraklı olacağı için TR ehliyeti ile kaptanlığını yapamazsınız, Mca veya IYT ehliyetiniz olursa yapabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@arrow-acc AbD de kendi bayrağına geçiş için uygunluk belgesi alınamıyor. Vatandaş olup bütün eğitim ve işlemlere sıfırdan başlamanız lazım. Şuan için en iyi yol MCA ehliyeti

• Merhabalar,

Uzakyol vardiya mühendisi olarak görev yapmaktayım. Kısa süre önce Green Card almaya hak kazandım ve önümüzdeki dönemde Amerika Birleşik Devletleri’nde, özellikle Miami ve çevresinde yaşamayı ve çalışmayı planlıyorum.

Bu bölgede denizcilik ve marine engineering alanlarında iş imkânları, çalışma koşulları ve başlangıç seviyesinde izlenmesi gereken yol hakkında bilgi veya tecrübe paylaşabilecek olanların görüşlerini rica ederim.

Şimdiden değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

• Şu an denizci arkadaş ne yapıyor? yıllar sonra ne değişti? hala amerikada yaşıyor musun? gemilere geri döndün mü? lütfen dönmedim başardım de 😃

Benzer Başlıklar

• 2
  • 10
  • 1
  • 873
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |