Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @haleluja, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

Merhabalar,

Ben Green Card sahibiyim, eşim ve 1.5 yaşındaki çocuğum için F2A'ya başvuracağım. İlk aşamada hangi formları doldurmam gerekiyor? Eşim ve çocuğum için formları ayrı ayrı mı doldurmam gerekiyor yoksa eşim için I-130 ve I-130A doldursam çocuğum da başvuruya dahil olmuş oluyor mu?

Sorumun cevabı instructions dosyasında varmış.

• @haleluja ben 2023'de başvurmuştum. Gerekmiyordu hatta formda da sormuştum. YouTube'da da bu tarz videolar var. Ama görünene göre instructions 2024'de değişmiş.

• herkese merhaba ailem greencard ile 2024 yılı kasım ayında Amerikaya yerleştiler.21 yaş sınırından dolayı ben gidemedim,şu anda 23 yaşındayım ı-130 formu doldurursam ne zaman gidebilirim nasıl bir süreç bilgi verirseniz sevinirim,uzun bir süreç olduğunu duydum başka önerileriniz var mı benim için?

• @Buse-Şahin 9-10 senelik bir süreç var gibi duruyor tabi şu süreçte evlenmemeniz gerekiyor. Diğer yollar yatırımcı vizesi vs h1b iş vizesi vs tüm yolları deneyebilirsiniz

• @Neo-0 merhabalar hocam, profil oluşturma ile ilgili pek anlayamadim. Oluşturdum ama randevu tarihim gözükmüyor bir aralikta randevuma var vize kategorim ir 1 yani göçmen vizesi. Gözükmemesi normal mi??

• Herkese selamlar. Bizim F2A icin priority date imiz December 2022. Dosyamiz current ancak hala bir guncelleme olmadi. Suan hangi tarihler onaylaniyor bir bilgisi olan varmi?

• @horoz Merhaba sizin I-130 ne zaman onaylanmıştı acaba? PD 12.02.2025, I-130 hala onaylanmadı. çok teşekkürler

• @CubaTR sanirim 11 ay sonu da

• Merhabalar bende F2A katagorisiyim nvcden 2 temmuzda dq maili hala mülakat maili bekliyoruz kaç aya gelir tahminen

• Herkese iyi akşamlar. Benim annem amerikan biriyle evlenip 2025 Ocak'ta green card alıp amerikaya gitti. Şu anda kendisi amerikada ve benim için F2A kategorisinde (O tarihlerde 21 yaşından küçük olduğum için) 5 Şubat 2025 tarihinde başvuru yaptık. Şu anda 10 ay'a yaklaştık sürecin başından beri. Dosyamın NVC'ye gitmesini bekliyorum kısa vadede. Trump dönemindeki son gelişmeler ve göçmen meselesi hakkındaki gelişmeler sizce benim kategorimdeki insanları nasıl etkiler ve ne kadar daha beklemem gerekiyor? Bunun hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.

• @Arhan-Çandır Merhaba, biz de aynı durumdayız üstelik 9 yaşında bir çocuk için başvuyu yaptı GC sahibi anne. case statusta hala "Case Was Received and A Receipt Notice Was Sent". Avukat sene bitmeden bir gelişme bekliyoruz demiş.

• Merhabalar, esim 3 ay once turist vizesi ile giris yapti US ye ve simdi surecleri baslaticaz fakat 2 avukat arkadaş ile konustum birisi ogrenci vizesine kesin gecip oyle ilerleyelim dedi digeri ise turist vizesindeyken hallolur her sey dedi. Kafamiz su an cok karisik. Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan birisi destek olabilir mi acaba?

• Hiç belli olmaz eşim uzun senelerdir orada ve gc sahibi bana da aynısı söylendi ayrı kalmayalım diye söyledikleri yöntemle denedim red aldım şimdi aile birleşiminden devam ediyoruz. Bu sürecin bana olumsuz yanı ise en az 1.5 sene oldu. Size eşinizin herahangi bir oturumu olmadığı için turist veya öğrenci vizesiyle yapmanız söylenmiş haklı olarak daha detaylı araştırmanızı öneririm.

• @Metellica Siz hangi gerekçe ile ve hangi aşamada ret almıştınız acaba? Ben de turist vizesi ile başvurdum, son aşama onayını bekliyorum. O yüzden merak ettim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ulgen merhabalar benimde Haziran'da nvc onayım geldi ocak sonu randevumuz geldi şükürler olsun sizinde kısa sürede gelir inşallah bekleyen herkes en kısa sürede randevusu gelir

• @gucarslan teşekkürler evrakları gönderdikten 1 hafta sonra vizeniz basıldı yazısını gördüm🙏 vizemizi aldım çok şükür 🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kuzeymelissa gözünüz aydın, tebrikler.

• Merhabalar randevu alan arkadaşları tebrik ederim sıkıntısız geçersiniz inşallah. Nvc onayı alan ve randevu tarihi alan arkadaşlar süreçlerine ne zaman başladılar bilgilendirebilirler mi? Eşim greencardlı evliliğimizin 3. senesini doldurduk ve sürecimizi 17 eylül 2024'te başlattık.

• 12 Ekim 2023ten itibaren dosyam usciste. Uscis hangi tarihleri onayladı en son bir bilgisi olan var mı?

• @elifkocabay merhaba, bizim dosyamiz Dec 10, 2022 ve hala onay bekliyoruz. Fikir vermesi acisindan paylastim. Kullandigim bi kac uygulama ve international forumlardan anladigim kadariyla suan 3 yil 2 ay icinde onay geliyor 2022 de basvuru yapanlara.

Benzer Başlıklar

• 9
  • 3
  • 226
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |