Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mertcank34

Bu konu basliginin 1.sayfasi, 3.iletisinde “ o sadece bir form! >> DS260” paragrafini okumanız yeterli olacaktır sorunuz kapsamında.

Bu konu basliginin ilk dört iletisi sürecin %90’ninin nasıl nasıl ilerleyeceğini anlatıyor zaten, talihliler profili özelinde diğer özel sorularının muhtemel cevaplarını arama butonundan bulabiliyor çoğunlukla. Bol şans 🍀

• @ATS16 merhabalar ats16 bey size bir soru sormak istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda 24-25k sıralamaların green card alabilmesi , daha doğrusu mülakat alabilmesi çok mu zordu? Belli bir kesim 14-15k üstünün mülakat alması artık çok zor hayal gibi şeyler söylüyor o yüzden size sormak istedim. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 merhabalar ats16 bey size bir soru sormak istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda 24-25k sıralamaların green card alabilmesi , daha doğrusu mülakat alabilmesi çok mu zordu? Belli bir kesim 14-15k üstünün mülakat alması artık çok zor hayal gibi şeyler söylüyor o yüzden size sormak istedim. Teşekkürler.

Her yılın dinamiği farklı, geçmiş yılların süreçlerini (mülakat ve vizesini alabilen CN’leri) ve bu yılın gidişatını takip excel tabloları inceleyerek kendi dosya numaranız özelinde çıkarım yapabilirsiniz. Kendi bilgileriniz excel’de yok ise eklemeniz ricadır. Bu konu başlığının ilk dört iletisini ve Sayılarla DV2026 konu başlığını okumanız sürece hakim olmanızı sağlayacaktır.

Bir diğer etken olan son bültenin hangi CN ile biteceği de sizin gibi CN’si yüksek talihlilerin ayrıca takip etmesi gereken önemli bir husus, DV2025’de forum kullanıcılarının da yaşadığı üzere beklenmedik bir CN ile alışa gelmedik bir şekilde bazı talihler için (DV2025’de 23.000 üzeri mülakat alamadı) üzüntü ile süreç sonlandı.

DV2026 ve son 3 yila ait tablolar aşağıda mevcut:

DV2023 tablosu: https://bit.ly/3KzLHwc
    DV2024 tablosu: https://bit.ly/428RByc
    DV2025 tablosu: https://bit.ly/4b6swID
    DV2026 tablosu: https://bit.ly/3Z0FcN0

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 merhabalar ats16 bey size bir soru sormak istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda 24-25k sıralamaların green card alabilmesi , daha doğrusu mülakat alabilmesi çok mu zordu? Belli bir kesim 14-15k üstünün mülakat alması artık çok zor hayal gibi şeyler söylüyor o yüzden size sormak istedim. Teşekkürler.

Geçtiğimiz yıllarda dosya numarası yüksek olan bir çok kişi, dosyasını başka ülkelere transfer ederek vizesini alabildi. Sizin de Bangkok'a taşıdığınızı görüyorum. Bülten geçen yıl çok üzdü. Bu yıl benzer bir durum olmadığı takdirde, aktif olur olmaz mülakat tarihinizi alırsınız.
    Oturum olmaksızın dosya taşıma uygulamasını kaldırdıkları için sizler son şanslı kişilersiniz😊

• ⭐⭐⭐⭐

@sarvenagop

28.08.25 tarihinde yapılan değişiklik ile ABD misyonu olan başka bir ülkede vatandaşlığınız yok ise veya yasal oturumunuz yok ise dosya taşıma yapamıyorsunuz, 28.08.25 tarihinden önce dosya taşıyanların süreçlerine dosya taşıdığı konsolosluk karar veriyor son aşamada mülakat planlaması için.

Siz 26xxx CN ile öncelikle bültende cut off olmayı ve Ankara’dan mülakat planlaması almayı sabırla bekleyeceksiniz. Bol şans 🍀

https://yesilkartforum.com/forum/post/508031

• @ATS16 teşekkürler 🙏

• @Serapp ben 28 ağustostan sonra taşıdım ve düzenli olarak teyit maili atıyorum ve her defasında dosyam bangkokta gözüküyor. Umarım oturum istemezler. Teşekkürler ayrıca🙏.

• @Mert-A evet 1 kasımdan önce girdik bizde. Ama daha önceden dosyasını taşıyan kişiler mülakat alamayıp giremedi oturum istendi ya onu kastettim. 1 Kasım öncesi mülakat alabilen sayılı kişileriz

• @flzdgnn forumda hongkok da mülakat alıp oturum isteyen duymadım siz nereden duydunuz bu bilgiyi

• ⭐⭐⭐⭐

@flzdgnn, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mert-A evet 1 kasımdan önce girdik bizde. Ama daha önceden dosyasını taşıyan kişiler mülakat alamayıp giremedi oturum istendi ya onu kastettim. 1 Kasım öncesi mülakat alabilen sayılı kişileriz

Filiz hanım yanlış bilgiler verip karışıklık yaratmayalım lütfen. Şu ana kadar Viyana Bangkok ve Hong Kong karar öncesi dosyasını taşımış olan hiç kimseden oturum istemedi ve bu tutumlarının mali yılın sonuna kadar devam etmesini bekliyoruz.

• @bahadir90s insanlar altını çize çize mail atmayın, iş yükü oluşturmayın, eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmayın diyor. Neden ısrarla -bir de düzenli olarak- mail atıyorsunuz? Hadi attınız bir kere öğrendiniz nerede olduğunu, ne gerek var düzenli!!! mail atmaya. Bunca paylaşım, deneyim var zamanında taşıyanlardan yana sorun olmadığı ile ilgili. Lütfen dikkate alın..!!

• @elbruz gercekten inanilmaz birsey

• @elbruz düzenli dediğim ayda 1 kere atıyorum. Kendi kendine ankaraya taşındı mı merakımdan dolayı. İş yükü oluşturacak bir şey olduğunu sanmıyorum bunun. Ama yine de önerinizi dikkate aldım teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp ben 28 ağustostan sonra taşıdım ve düzenli olarak teyit maili atıyorum ve her defasında dosyam bangkokta gözüküyor. Umarım oturum istemezler. Teşekkürler ayrıca🙏.

Bahadır bey 28 Ağustos kararı sonrası taşımış olmanız gerçekten çok ilginç. Sanrım karar sonrası taşıdığınız için dosyanızın otomatik olarak Ankara'ya geri taşınacağından endişe ediyorsunuz ve bu nedenle KCC'ye sık sık yazıyorsunuz. Yazdığınız iletinin "mülakat yerim neresi" şeklinde olduğundan emin olun. Umarım endişeniz yersiz çıkar ve Bangkok'dan mülakat alırsınız.

Arkadaşlar, mesajı eksiye boğmuşsunuz 🙂 yanlış anlaşılma var bence. KCC'ye sık sık soru sormanın hiç bir zararı yok. Konsolosluklara gereksiz soru sormayın diyoruz sadece.

Hadi eksileri geri alalım😉

• @Serapp selamlar Serap hanım desteğiniz için teşekkürler. Ben de kccye soru sormanın bir olumsuzluk yaratacağını düşündüğüm için düzenli olarak sordum. Ama ne yazık ki eksilere boğuldum arkadaşlar beni yanlış anladı sanırım. Ayrıca nasıl taşıdığımı anlatayım. Bu karardan hemen sonra hızlıca aksiyon alıp mail attım ve hemen taşıdılar. Yaklaşık olarak 6-7 kere sordum (en son 11 aralıkta) mülakat yerinin bangkok olduğunu söylediler. Saygılarımla.

• @bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp selamlar Serap hanım desteğiniz için teşekkürler. Ben de kccye soru sormanın bir olumsuzluk yaratacağını düşündüğüm için düzenli olarak sordum. Ama ne yazık ki eksilere boğuldum arkadaşlar beni yanlış anladı sanırım. Ayrıca nasıl taşıdığımı anlatayım. Bu karardan hemen sonra hızlıca aksiyon alıp mail attım ve hemen taşıdılar. Yaklaşık olarak 6-7 kere sordum (en son 11 aralıkta) mülakat yerinin bangkok olduğunu söylediler. Saygılarımla.

Karardan hemen sonra dediğiniz 1 Kasımdan önce mi taşıma mail attınız? Yönetmelik bu tarihten itibaren yürürlüğe girmiş olabilir, ondan soruyorum. Taşıma onay aldıysanız sürekli sormanın pek bir anlamı yok bence. Sizin dosyanızı taşımışlar, tekrar talebiniz olmadan Ankara'ya geri aktaracaklarını düşünmüyorum.

• @bravist 3 ya da 4 eylülde taşımıştım sanırım. Hızlıca olumlu yanıt verip taşımışlardı. 1 kasımdan sonra taşıyabilen hiç görmedim ama belki halen devam ediyorlardır bilgim yok.

• Bişey soracağım bizim kedimiz var onu da götürmek istiyoruz mülakatta ya da ds260 formunda belirtmedik çipi pasaportu ve aşı işlemleri tamamlanması götürmemiz için yeterli olur mu

• Bülten normalde ayın 15’ine kadar açıklanıyordu diye biliyorum ama hala bir ses yok, daha önce böyle bir gecikme oluyor muydu? Heyecandan beklemekten günü geçiremedim vallahi 🙂

• Merhabalar, dün kız arkadaşımla evlendik. Bugün kendisi yeni soyismiyle kimlik ve pasaport başvurusunu gerçekleştirdi. Eşimi add aplicant sekmesinden ekleyebilmek için dosyamı açtıracağım fakat yollayacağımız mailde evlilik cüzdanının yanında pasaport fotoğrafı da zorunlu mu acaba? Pasaportunun gelmesini beklemeli miyiz yoksa evlilik cüzdanı yeterli olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |