Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @harun-can hayırlı olsun

• Arkadaslar yurt disinda yasadigimiz yerden sabika kaydi alirken bu yeminli ingilizce tercume ve apostil mi olmali yoksa aldigimiz ulkenin dilinde apostilli mi?

• @Seval-Demir nezaman isterseniz mj olarak yazın ben size benim izlediğim yolu anlatayım..çok kolay..

• ⭐⭐⭐⭐

@Seval-Demir, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, benim dosya numaram 15k Ankara da mülakata giremem diye düşünüp dosyamı hongkong a taşıdım. Ankara çok hızlı ilerlediği için de geri Ankaraya taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Size cevap veren arkadaşlar imzanız olmadığını farketmedi herhalde!

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• @Serapp sizin imzanız da gözükmüyor sistemsel bir durum da olabilir çünkü daha önceden vardı sizin de Serap hanım

• @mesut57 hiç bir sorun olmaz bende aşırı öksürük ve ciğerlerimin düdük gibi ötmesiyle girdim sorun olmadı

• ⭐⭐⭐⭐

@tumra, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp sizin imzanız da gözükmüyor sistemsel bir durum da olabilir çünkü daha önceden vardı sizin de Serap hanım

İmzam yok çünkü ben talihli değilim😊
    Burada sadece sizlere elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum😉

• Arkadaşlar 45 gündür Arnavutluk ta kalıyorum ve bir 45 gün daha kalmam lazım. Toplamda kalacağım bu 3 aylık süre için burdan ( polis raporu gibi ) birşey almam gerekir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@rhabdo tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız şuanda ve ileride ihtiyaç duyabilecek diğer talihliler de faydalanabilirler.

• @Serapp aa bilmiyordum emeğinize sağlık ben karıştırdm o zaman 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Alaca

Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak konu basliginda hangi sartlarda Turkiye disindaki ulkelerden adli sicil kaydi alinmasi gerektigi iletiliyor.

Sizin durumunuzda 1 yildan az kalmis oldugunuz icin normalde almaniza gerek yok, ancak @Eyupp'un Bangkok'de yasadigi tecrubeyi aktardigi bu iletisini okumaniz yarariniza olabilir. 45 gundur kaliyorum diye yazmissiniz, DS260'i doldurduktan sonra ortaya cikan ve formda beyan etmediğiniz bir seyahat herhalde.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Amerika’da, Türkiye’nin Dünya Kupası maçını izleme fikri lütfen çık aklımdan 🥺

• @aysegul teşekkür ederim adres güncel medeni durumu güncel değil maalesef. Her yerden ulaşmaya çalıştık cevap bekliyoruz. Cevap gelmeyip böyle kaldığı takdirde giriş yapabilir miyiz

• @mhmtkz eşiniz türk vatandaşlı olduğu halde mi alamadı anlamadığım kısım buldu ve üzüldüm, umarım yakında bu durumu atlatırsınız ve vizeniz hayırlı olur umarım.

Süreç için paylaşımınıza ayrıca teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal85 Eşi Türkmenistan vatandaşı.

• Arkadaşlar merhaba. Bülten en geç ayın kaçında açıklanır?

• @ATS16 Her yerden ulaşmaya çalıştık cevap bekliyoruz. Cevap gelmeyip böyle kaldığı takdirde giriş yapabilir miyiz

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın

Oncelikle bu hususta yazdiginiz gecmis iletilerinizde vize ve pasaport kelimelerini yanlis yerde kullandiginiz icin bence ben dahil forumda iletilerinizi okuyan kisilerde kavram karisikligi olustu. Konsoloslugun pasaportlariniz ile isi olmaz, pasaport icerisine bastigi gocmen vize ile ilgili islem yapar sadece.

Sizin durumunuz ile alakali da, asil kazanan talihli icin basilan vizenin uzerinde "IV category" altinda "DV1" yaziyorsa, beneficiary talihli es icin basilan vizenin uzerinde "IV category" altinda "DV2" yaziyorsa, beneficiary talihli es icin basilan vizenin uzerinde "Annotation" altinda "Valid only if Acc/FTJ Spouse" ibaresi bulunuyorsa ABD'ye birlikte seyahat edebileceginizi ve sorunsuz bir sekilde giris yapabileceginizi dusunuyorum. Birebir tecrube ettigim veya benzer okudugum bir durum degil, tercih sizin. Mulakata girdiginiz Ankara konsolosluk ile her yerden ulasmaya calistik yazmissiniz, hangi iletisim kanallari araciligiyla iletisime gectiniz?

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@kemal85 Eşi Türkmenistan vatandaşı.

Ayşegül hanım haklısınız ama evlendiğinizde Türk vatandaşlığı da alınmış olmuyor mu, onu anlamadım ben. Çünkü evlilik ile birkaç ayda tamamlanıyor diye duymuştum vatandaşlık süreci.

Başka bir vatandaşlığınız olsa da sırf Türkmenistan vatandaşı olduğunuz için banlanıyor sanız çok kötü bir uygulama gibi geldi bana ondan dolayı yazmıştım.

• @kemal85 sizin bahsettiginiz kalici oturum izni olabilir. vatandaslik icin tam olarak kac yil oldugunu bilmemekle beraber birkac yil evli kalmaniz gerekiyor. daha sonra basvuru vs vatandaslik alabiliyorsunuz. birkac ay icinde tamamlanabilir bir sey oldugunu zannetmiyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |