Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba, benim dosya numaram 15k Ankara da mülakata giremem diye düşünüp dosyamı hongkong a taşıdım. Ankara çok hızlı ilerlediği için de geri Ankaraya taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

• @şeymaaaa evet doğrudan mail attım Ankaraya taşınması için. Türk vatandaşıyım Ankara da girmek istiyorum taşır mısınız minvalinde bir maildi. Ayrıca adresimi yazdım ve pasaportumun giriş sayfası fotoğrafını da maile ek olarak iliştirdim.

• @Serapp Çok teşekkürler. İlerleyen süreçte Ankara'nın durumuna göre hareket edeceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç sorun değil, transaction completed yazan kısımla birlikte altta vize türlerinin, pasaport last 4 digitlerin ve belge teslimat seçeneğinin yazılı olduğu bölümün ekran görüntüsünü alın, mülakat deneyimlerini de okuyun lütfen, orada bu şekilde vizesini alan arkadaşların deneyimlerini okuyun, size her bakımdan faydası olacaktır.

• @ucangeyik Dediğiniz gibi yaptım. Profilimden dil ingilizce seçtim sonra tekrar girdim ve barkodlu belge çıktı. Teşekkür ederim bu konu çok soruluyordu böylece çözüm bulunmuş oldu sayenizde.

• ⭐⭐⭐⭐

@Seval-Demir son haftalarda bunu yapan arkadaşlarımız oldu, nasıl yaptıklarını da paylaştılar (email görselleri de eklemişlerdi diye hatırlıyorum), KCC ye pasaportunuz ve adresinizle birlikte email göndermelisiniz. Detaylar için başlıktaki (son haftalarda yazılan) örnekleri inceleyebilirsiniz.

• @Akin-Senocak

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç evet herkes deneyip olumlu sonuç alıyordu, o yüzden yazmıştım, sizde de başarılı olduğuna göre sorun kalmadı, kolay gelsin.

• Merhaba, daha önce 1 yıldan uzun süre eğitim sebebiyle bulunduğum için talep etmiş olduğum Almanya'dan adli sicil belgem apostilli olarak gönderildi. Forumda yer alan bilgilerle işlemi yaklaşık 3 ay içerisinde hallettim, bilgilendirmeler için herkese çok teşekkür ederim. Zarfı açmadan görüşmeye götürmem gerektiğini düşünüyorum fakat sürprizle de karşılaşmak istemiyorum. Zarfı açmam sorun yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@emrewhite

Forumdaki arama butonuna Führungszeugnis yazarak çıkan arama sonuçlarını detaylı okumanız ve göz atmanız yararınıza olabilir, bol şans 🍀

• evet arkadaşlar an itibari ile Bangkok mülakatım başarıyla sonuçlanmıştır yakın zamanda mülakat deneyimimi paylaşacağım

• arkadaşlar konsolosluk çalışanın numaramı tayland numarası olarak US travel documents‘dan değiştirmemi istedi ama mail olarak bilgilendiriyorlarsa uğraşmak istemiyorum bir bilginiz var mı

• Merhaba,
    28 Ağustos kararı ile birlikte, kasım ayı sonrasında Hong Kong oturum belgesi talep ediyor mu?

• @harun-can Tebrik ederim yolunuz acik olsun

• @harun-can tebrikler yeni hayatınızda başarılar bangkok deneyimlerinizi merakla bekliyoruz

• @harun-can Tebrikler. Mülakat deneyiminizi dört gözle bekliyoruz...

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-c haa anladım, pardon, doğru o tip bir yeni durum vardı. Ama evet işte, daha ne kadar hızlanabilirler ki 🙂 Sürecinizde bol şans.

• Merhaba arkadaşlar, 28 ağustos kararı öncesinde dosyamı Hong Kong'a taşımıştım, şu anda mülakat deneyimlerini okuduğumda 28 ağustos kararı sonrasında kasım ayı itibari ile oturum isteyip istemediğine dair net bir şey göremedim. Hong Kong kasım sonrasında oturum gibi bir belge talep ediyor mu? Bir de eğer oturum belgesi talep ediyor ise dosyamı bankok 'a taşımalı mıyım?

• mülakatta askerliğim 2029 a kadar erteli üniversite okuduğumdan dolayı bir sıkıntı çıkar mı

• Selamlar, ben zaten 3 senedir amerikadayim ve amerika icerisinde adjustment of status yapicam, bununla ilgili tecrubesi olan biri var mi? Dosyam current olduktan sonra ne yapilmasi gerekiyor? Konsolosluklara gore daha hizli ilerliyor diye tahmin ediyorum.. Bu arada umarim 26k current olur bu sene ondan da cok korkuyorum..

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 316
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |