Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Alternative12 merhaba genelikle etmiyorlar ama siz yine götürün hepimize sanırım sabit aşıları yapıyorlar

• @uniquenessO thank you 🙏🏼

• @rock anladım teşekkürler. Bir şey daha soracağım covid aşısı hakkında bilginiz var mı yapılması zorunlu mu? belki doktor konusunu açmıştır diye sormak istedim. ben covid salgını sırasında yaptırmamıştım e şimdi bu saatten sonra yaptırma niyetim yok salgın vs de kalmadı..

• @rock Hayırlı olsun, toplam ne kadar süre orada kaldınız ? 3 veya 4 saat var mı?

• @Seyduna yoğunluğa göre değişiyor ama 4 saat olarak hesap yapın en temizi

• @rock merhaba , mahsuru yoksa bebeğin yaşını paylaşabilirmisiniz ? Yada aşı kartı götürdünüz mü ? Bende 22 sinde 3 yaşında çocuğumla gidicem.Sağlık ocağından aşılarının listesini imzalı kaşeli almayı düşünüyorum.Oğluma aşı vurulmasını istemiyorum çünkü her aşısı var.Siz nasıl yaptınız ? Bebeğe aşı yapıldımı? Benimde yaşım 48 🙂 yani bana ne yapacaklar hiç bilmiyorum :)) katlanıcaz artık. Yani mülakat günü belli olsun diye yırtındık şimdi yeni yeni dertler çıktı…

• @karemkuzey Merhaba,vukuatlı nufus kayıt ornegı yanı esler ve varsa cocuklar bız de esım ve ben oldugumuz ıcın ıkımız ıcın olanı aldık nufus müdürlüğünden sonra da kaymakamlıktan apostıllettık ve sonraaaa tercume ettırdık:)baska sekılde yapan oldu mu bılmıyorum ama yuklerken de hem orjınal hen cevırıyı yukledım.

• @umutmuftahi merhaba benim oğlum vatandaş sadece ben işlem gördüm siz alın yine de aşı kartlarınızı soruyorlar

• @umutmuftahi herkese sabit röntgen kan tahlili aşı muayene yapılıyor konsolosluğun belirlediği prosödürler uygulanıyor içiniz rahat olsun su gibi akıp gidiyor heycanda varsa zaten daha hızlı bitecektir 😊

• @Alternative12 yok hocam korona aşısı kaldırıldı yapmıyorlar ve sormuyorlarda

• @rock tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Bende ne kadar surer diye dusunmustum cunku 9.30 a randevu aldim aksam 19.30 da ucagim var 4 saat bile surse rahat yetisirim bunu ogrendigim iyi oldu com sagolun

• @seda-2 rica ederim

• Arkadaşlar iyi akşamlar ben birkaç şey sormak istiyorum. 1.Şimdi siz mülakat aldıktan sonra bir sisteme tekrar üye mi oluyorsunuz sadece pasaport kargosu için yoksa ceac gibi bir siteye güncel belgeleri tekrar mı yüklüyorsunuz? kafam karıştı buraları okurken kusura bakmayın gözden kaçırdığım bir şey varsada.2.sorum eşimin 2024 tax returnu ertelemiştik biz NVC aşamasında erteleme kağıdı ve önceki seneleri yükleyip DQ olduk. Ama tabi mülakat beklerken 2024 Tax returnu ödedik. Şimdi bunu güncellemek için ne yapmalıyız? Mülakat tarihim geldiğinde yanımda mı götürmeliyim yoksa az önce sorduğum gibi yeni bir sisteme belge mi yüklememiz lazım? biraz karışık sordum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• @seda-2 vizenizi almadan bilet almamanızı öneririm ben çünkü bazen ap sürecine kalınabiliyo forumda yaşanmış örnekler var

• Transaction Complete

Visa Application Home (/) > Transaction Complete

Transaction Complete
    Please click “Printable Version”, print the confirmation, and bring it with you to your interview.

Printable Version
    Burak ******

Applicant Name: Burak
    Passport Number: ————
    (Barcode alanı)

UID: ————

US Embassy: ANKARA IV
    Trip Purpose: ANK 2. Registration of document delivery information (all IV visa categories except K)
    Visa Class: IR1

Document Delivery
    Type: Premium Delivery

Address 1: BAHÇELİEVLER MAH. ————
    Address 2: ————
    City: ————
    State: ————
    Postal Code: ————
    Country: ————

Bu yazılan formun pdf halini avukatımız ustravel sitesinde bizim için çıkarıp yolladı bunuda mülakata götürmemizi söyledi ustravel sitesinde yapılması gereken tek işlem bu. Biz premimum delivery seçip ödeme yapmıştık. Adres ve diğer bilgileri silip yazan herşeyi buraya yazdım. Bi sayfalık çıktı sadece.

• @Fatma-Antalya hanim; bir hayli ugrasmissiniz, resmi sayfada e-devletten almis oldugunuz belgeleri taniyoruz seklinde bir yazi okudum. Ben de e-devletten almis oldugum vukuatli nufus kayit ornegini direk gonderdim. Eger nufus mudurlugunden aldiysaniz ki sanirim oyle, apostil yaptirip tercume yaptirmaniz dogrudur. Ama cok uzun bir yol secmissiniz, neyse saglik olsun.

• @gokcesak kisisel dusuncem bence sadece yaninizda goturun , isterlerse durumu anlatir ve memura verirsiniz. Bu belgeye ihtiyac duysalardi coktan isterlerdi,hatta son 3 sene olsun ve esinizin son uc ayda aldigi pay-checkleride ekleyin derim. Bu arada sizden tax transcript isteniyor tax return degil.

• @Bircan pardon yanlış yazmışım, çok teşekkür ederim evet biraz araştırınca zaten istedikleri belgeler arasında olacakları için sorun yaşamayız diye umut ediyorum 🙏🏻

• ben sağlık muayene mi mülakattan 10 gün öncesine alacağım, sizlerin bu konuda bir tavsiyesi var mıdır?

şansıma Ankarada ki arkadaşım unganların yan sokağın da oturuyormuş ben onda kalacağım, kliniğe çok yakın mesafede çok uygun bir otel gördüm olur ya insanlık hali sıkışık durumda olan arkadaşlarımız olursa, belki sitede paylaşmak yasaktır bana özelden yazarsa ismini paylaşırım seve seve.

• @gokcesak Süreci anladığım kadarıyla cevaplandırayım sorunuzu. Mülakat randevusu alıyorsunuz, o ayrı duruyor. Ustraveldocs diye bir yer var oraya kayıt olduk. Sanırım bu işlemi pasaportu mülakat sonrası teslim almak için kayıt olduk. Bunun NVC ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama şuanlık emin de değilim 😃 Yüksek ihtimal bu şekilde yani

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |