Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@cantekin vize onayını aldıysanız problem olmaz

• @Umut-P vize onayı aldık. Bazılarının ertesi gün pasaport için emailleri geliyor. Bizim bir hafta geçti. O yüzden biraz tedirgin olduk. Gerçi dün Şükran günüydü. Çalışmıyorlardı. Haftaya pazartesi bekliyorum emaili.

• Yasaklı

@cantekin tebrik ederim öyleyse 🙂 araya şükran günü girmiş gibi duruyor önümüzdeki hafta içi gelir bence

• @bravist cok teşekkürler bilgileri hemen paylaşacağım

• @bravist ilk ? Isaretini hangi tarihi istiyor bilmiyorum
    Ama gidecegim yer henuz belli degil
    1 kisi gidecegim
    26 yildir basvuruyorum duzenli
    20 kasim da pasaportumu aldim.
    Yesil kartforuma uyelik tarihim i soruyorsa tam bilmiyorum ama ilk mail 16 ekim de geldi ondan so ra uye oldum

• @bravist ben eklemeyi beceremedim.Ilginiz icin teşekkürler .

• ⭐⭐⭐⭐

@Yelez malesef kılavuz olarak yesilkartforumu değil de, ne yaptığından habersiz güya "danışman"ları seçen bütün talihlilerin düştüğü yanılgıya düşmüşsünüz. Ustraveldocs ta yeni başvuru yapmalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@cantekin 21 kasım tarihinde mülakata girenlerde malesef böyle bir sıkıntı oldu, çok fazla bu konuda mesaj geliyor, benim de aklıma bu zaman zarfında vize basıp zarfları hazırlama konusunda -bir sebepten- yavaşladıkları ihtimali geliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Aksoy aşamalar başlığında sorun lütfen, burada mülakat deneyimleri paylaşılıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Aksoy aşamalar başlığında sorun lütfen, sorunuz bir mülakat deneyimi içermiyor.

Edit: aynı kişi olduğunuzu şimdi farkettim.

• Dosyasini ankaraya taşımak isteyen var mı yoksa bülten aciklaninca ona göre mi aksiyon alacaklar hk dan ankaraya taşımak konusunda kararsizim hk oturum isterse diye ankara da sıra gelmezse diye

• Yasaklı

@onur12 Benim Ankara'daki ilerleyiş konusundaki endişelerim yavaş yavaş azalıyor sanırım

• Merhaba arkadaşlar, VFS den bana bu akşam 17:15 de mail geldi. Güncelleme yapmak istedim. Formu doldurup UPS şubeden teslim almayı seçeceğiz.

Güncelleme: 02.12.2025 te pasaportları sorunsuz bir şekilde şubeden teslim aldık.

• merhaba bir sorum olacaktı askerliğimi yedek astsubay olarak yapmaktayım 2026 mayıs ayında sona eriyor ds 260 formunu doldururken askerliği yapmış olarak işaretledim ocakta mülakat tarihi verildi mülakatta bu sorun teşkil eder mi ne yapmam gerekli

• @Emre-m merhaba, geçmiş olsun umarım en kısa sürede bu ufak sıkıntı çözüme ulaşır.Ben uzun süredir kendi tecrübelerime dayanarak ds260 formunu doldurulması ile ilgili bir uyarı paylaşmak istiyorum. Biz biraz heyecana kapılarak, hızlı bir şekilde ds260 formunu doldurup gönderdik. Sonrasında baya bir stres yaşadık. Şükürler olsun hallettik ve vizemizi aldık
    Lütfen DS260 formunu doldururken dikkatli olun ve hiçbir detayı göz ardı etmeyin.

• @Erkan-0 merhaba bizim de ayı şekilde başta hiçbir şey çıkmadı ödeme falan yapmadı sandık hatta ama kartımızdan çekmişti. Süreçte biraz bekledik nasılsa ücretini çekmiş diye. Ödeme yaptıktan 2 gün sonra bana bir takip numarası geldi eşime yine de gelmedi 3. Günde de o takip numarası ile sorgulama yapabildim eşimin hala yoktu 4. Günde de eşimi aradılar paketiniz ulaştı şu adresten teslim alabilirsiniz diye. Bugün adrese gidip pasaportlarımızı ve belgelermizi teslim aldık.
    O süreçte ben upsyi çok aradım bana kod geldi ancak eşime hiçbir mail ulaşmadı kontrol eder misiniz diye. Adıma başka bi paket gözüküyor mu diye sordum ona da yok dediler ancak bant kaydı geçerken 2 paket gözüküyor ve 2 adet takip numarasının sonlarını söylüyordu. İsterseniz sizde bir upsyi arayın belki bant kaydından paketinizin olup olmadığını anlarsınız

• @Umut-P selamlar, ne aşamada oldugunu hangi portal üzerinden takip edebiliriz. arıyorum ama hep farklı sayfalara yönlendiriyor pek anlamayadım. mesela şu an ki durum ne ? hangi numara aralağında çağırılıyor.

• Selamlar, 27’sinde Mahall VFS Global’den zarflarımızı ve pasaportlarımızı teslim aldık. Randevumuz 10.30’daydı biz 09.00–09.30 gibi oradaydık ve yaklaşık 10 gibi teslim işlemi bitti.
    Dün de USCIS ödememizi yaptık. Ödemeyi yaparken zarfın üzerindeki bilgilendirme kâğıdındaki QR kodlarını okuttuk ama sayfa açılmadı. Bu yüzden bilgisayarı mobil veriye bağlayarak devam ettik. Önce hesap oluşturduk, sonra immigrant fee sayfasına girip asıl talihli eşimin A numarasını yazdık. Sistem kendi kendine bir ‘0’ attı ve hata verdi biz de o sıfırı silip numarayı sıfır dahil yeniden yazınca hata kayboldu. DOS ID kısmına da sıfırlar olmadan kendi CN numaralarımızı girdik. Vizemizin üzerindeki IV Case Number’ın sonunda yazan 01–02 gibi ekleri yazmadık Ardından ‘add’ diyerek beni ekledik.
    Sonrasında email ve Türkiye’deki güncel adres bilgilerimizi girdik (adres fatura amacıyla isteniyor). Ödeme kısmında iki kişi için toplam $470 tutarı, yurtdışı kullanımı açık olan eşimin kredi kartıyla ödedik. Son olarak ‘You successfully submitted your USCIS immigrant fee on November 28, 2025’ sayfası çıktı ve biz de ekran görüntüsünü alıp kaydettik. Ardından da ödemeye dair mail geldi.

• merhaba mülakat için en güncel diplomayı götürmek şart mı lise ve ön lisans diploması var ama ön lisans diplomasını üniversiteden almamıştım lise diplomasını götürsem sorun olur mu

• 13 yaşındaki çocuk için adli sicil kaydı vukuatlı nüfus kaydı isteniyor mu mülakatta

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |