Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @umutmuftahi anladım umarım halolur da baya sıkıntılı sistem ben kayıt oldum yine sadece case number istenilen yerde böylr bir case yoktur ibaresi pasaport gönderimi için doktor randevumu oluşturdum onda sıkıntı yok 😊

• Arkadaşlar ultradocs nedir, ne yapmamız gerekiyor anlatabilir misiniz?

• @gigi25 hesap açmamanız gerekiyor register yapmanız gerekiyor interwiev

• @rock, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@gigi25 hesap açmamanız gerekiyor register yapmanız gerekiyor interwiev

Nereden yapacağım?

https://tr.usembassy.gov/interview-guideline/#appointment

Burası sanırım

• @gigi25 ultradocs yazın ya da chagbt sorun size tarif eder

• Arkadaşlar şimdi sizlere tekrar bir sorum herkes için iyi bir hatırlatmada olur aynı zamanda , şimdi hangi belgelerin güncel olması lazım çünkü ben dq haziranda oldum ozamandan bu yana 6 ay oldu, bu demek oluyorki , mülakata haziranda doldurduğum belgeler ile gider isem geçersiz belgelerle gidecem ilk olarak ds 260 formu, formun başında 10/31/2025 expiration date yazıyor buda mülakat zamanı zamanı geçmiş belge ile gidicem anlamına geliyor bunu nasıl güncelliyecez? Save tuşuna başına bastım ama hala aynı ? Yardımcı olursanız iyi olur

• ARKADAŞLARRRRRR!!!!!! Ben dün buraya hiç bakmadım ve şimdi yazılanları görünce bir de ne göreyim. 6 Ocak randevu tarihim. Mutluluktan havalardayız vallahi ne güzel bir haber bu

• @seda-2
    Doktor randevusunda sadece pasaport yeterli oluyor çünkü randevu alırken bütün bilgileri giriyoruz. Sadece formu doğru giripinize emin olun o çok önemli. Orda fotoğraf da çekiyorlar. İla bir belge götürecekseniz randevu tarihinin çıktısını götürebilirsiniz

• eşinle beraber giriş yapamazsın benim eşim dışarda bekledi
    • genel de 6 ayı geçmediği sürece sorun olmuyor ama adli sicil kaydı ve askerlik durum belgesi gibi belgelerin kesinlikle güncel ve geçerli olması lazım
      -konsolosluğun anlaştığı bir kargo firması var VFS istersen ordan gidip teslim alabilirsin konumu konsolosluğa yakın. Pasaportunuz hazır maili aldığınız da size linkler verilecek Ankara’dan teslim almak isterseniz randevu alıyorsunuz linkten ardından oraya gidip teslim alıyorsunuz ama randevunuza güvenmeyin sabah 8-9 gibi orda olun randevun olsa bile dışardaki sıraya giriyorsun. ben 3 saat bekledim randevum olmasına rağmen. Eğer konsolosluğa gitmeden önce pasaportu nerden teslim almak istiyorsunuz diye bir form var onu dolduruyorsunuz orda 3 seçenek var; evinize gelsin,Ankara’dan teslim ve bulunduğunuz bölgenin ups şubesinden teslim. Eve teslim ve upsye teslim seçeneğini seçerseniz ama ücreti ödemeseniz gönderim sağlanmıyor. https://www.ustraveldocs.com/
      -benim pasaportum 1 gün için de basıldı ve mail geldi gelip teslim alabilirsiniz diye ben ups şubesini seçmiştim yaşadığım şehire gelsin diye ama ödeme yapmamıştım çünkü ödeme bölümünü görmedim çalışanlar öyle bir bölüm olduğunu söyledi bu yüzden gönderim yapamıyoruz dediler. İsterseniz gidip VFSden teslim alabilirsiniz yada adresenize gönderim yapabilirsiniz. 1200 tl civarı adrese gönderim ücreti. Ankara’dan teslim almak ücretsiz. Ben işimi garantiye aldım Ankara’ya gittim sabah aldım akşam geri döndüm. Teslim alırken kimliğiniz ve randevunuzun Ekran görüntüsünü göstererek alıyorsunuz. Ekran görüntüsü almazsanız bir daha randevuya ulaşamazsınız.

I-130 Applied - 23/02/2024
    I-130 Approved - 8/05/2025
    NVC Letter - 12/05/2025
    NVC Docs - 20/05/2025
    DQ - 16/06/2025
    Medical exam - 16/09/2025
    Interview - 22/09/2025
    USA Entry - 9.10.2025
    Green kart - 30.10.2025

• @Zeyno-0 cok teşekkür ederim güzel bilgileriniz icin

• @seyyit1 harika cok teşekkür ederim hayırlısıyla tamamlasak artk bizdr süreci

• @Seyduna

Websitesi Üzerinden göçmen vize bölümü üzerinden üyelik açıp başvuruyu açıp formu eksiksiz dolduruyorsun formun sonunda pasaportu teslim almak istediğin yeri seçiyorsun ve çıktısını çıkarıyorsun görüşmeye ne olur ne olmaz götürüyorsun. Benden istemediler. Ben soru sordum nereye gelecek pasaportum diye başvuruda nere yazdıysan oraya dedi ama ben ödeme yapmadım bulunduğum şehirin ups firmasına gelmesi için. O sebeple gidip Ankara’dan teslim aldım.
    I-130 Applied - 23/02/2024
    I-130 Approved - 8/05/2025
    NVC Letter - 12/05/2025
    NVC Docs - 20/05/2025
    DQ - 16/06/2025
    Medical exam - 16/09/2025
    Interview - 22/09/2025
    USA Entry - 9.10.2025
    Green kart - 30.10.2025

• @seyyit1 Çok teşekkür ederim, bende muhtemelen gidip kendim alırım pasaportu, o günler de gelsin de :))

• @seda-2 inanın korkulacak hiç bir şey yok ben çok giriliyordum ama o kadar kolay geçti ki şaka gibiydi onu için eğer belgeleriniz eksiksiz ise kendinize güvenerek gidin 2-3 soruya cevap verip vizenizi alın sonra yeni hayatınıza başlayın

• Hastane randevusuna giderken aşı kartınız var ise mutlaka götürün aşılar cidden pahalı. Bir aşı bile olduğunuz görünüyorsa onu bile götürün işinize yarar 50-100$ minimum daha ucuz ödersiniz aşı başı

• @Seyduna
    Geldi bile vakit 😅 hayırlısıyla artık yakındır. İnşallah hepsiniz sorunsuz alırsınız yeni hayatınıza başlarsınız.

• @beta83 evet vallahi karalar baglamistik artik ama cok sukur bu guzel haberlerle aydinlandik dun aksam 😊hepimize hayirli ugurlu olsun

• @Hakan-Türkoğlu evet ya ayni sorun bende de var ne yapacagiz ne edecegiz hic anlamadim bu ds-260’i. Bir degisiklik yoksa calistiginiz yer degisimi gibi sorun yok dediler ama yine de oraya evraklari goturdugumuzde ya kabul etmezlerse ne olacak?

• @yeşim-yıldırım stop worrying over that. You can’t change it. If you need to change anything, you’ll mention it during your interview.

• @seyyit1 merhaba ben bunu denedim tüm bilgileri de sorunsuz denedim ama beni ödeme yerine geçirmiyor case number hatalı diyor üyelik açtım ama nedeni nedir bilmiyorum halen umarım hallolur eğer pasaport nereye gelecek olayını seçmesek de orada zTen tracking number gelecek mi mail olarak tekrar seçebilecek miyiz

• @seyyit1 hocam sistemde herhangi bir aşım görünmüyor e nabızda felan

Benzer Başlıklar

• 77
  • 1589
  • 226
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |