Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bkio tekrar tebrikler yeni hayatınızda yeni kıtada Herşey gönlünüzce olsun.

• @Erkan-0 Erkan Bey çok teşekkürler. Sizlerin de yolu açık olsun sizler için ama özellikle de oğlunuz için çok çok mutlu olduk 😊

• @Erkan-0 Tebrikler sansiniz bol olsun.

• Heyecanla karışık strest 🤣 Mülakatımıza girdik. Vizeniz onaylandı denildi. Ancak hamilelik sürecinden dolayı 1 ay sonra doğacak bebeğimizi de ekletmek istediğimizi belirttik. O zaman şimdilik pasaportlarınızı geri verelim doğumdan sonra sadece bebeğinizin evraklarını da ekleyip mail atın, yine gelin denildi. Add baby yazılı sarı kağıdımızı aldık. 🥲 Doğum sürecinden sonra nasipse tekrar gideceğiz. O zaman buraya roman gibi tüm sürecimizi ekleyeceğim. Herkese her şey için teşekkür ederim 🙏🏻

• @aysegul aysegul hanım sizede çok teşekkür ediyorum sizinde yardımlarınız oldu. İnsanlar kıyafet konusunda kendisini çok kasmasın ama çokta rahat olmamakta fayda var 😃 çok teşekkür ederim aysegul hanım sizde yeni hayatınızda bolca şans sizinle olsun 🙂

• @Erkan-0 bey Darıca'dan sizi tebrik ediyorum, vizeniz hayırlı uğurlu olsun. Uzun deneyimler detaylı ve kapsamlı olduğu için çok hoşuma gidiyor, ellerinize sağlık.

• @MUT Bebeğiniz için şimdiden sağlıkla, huzurla geçen bir doğum süreci diliyorum.

Bu yaşadığınız durum gerçekten çok değerli bir tecrübe. Eminim benzer durumda olan birçok kişiye yol gösterici olacak. Doğumdan sonra roman gibi yazacağınız süreci sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şimdiden bol sabır, bol sağlık, bol şans diliyorum. İnşallah ikinci gidişiniz mutlu haberlerle dönersiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@MUT Yaa çok sevindim, öyle mi yapalım böyle mi yapalım derkeeenn, en azından onayınızı aldınız 🙂
    Add baby miii 😍 (bir talihliye verilmiş bir sarı kağıda kalpli emoji göndereceğimi hiç düşünmezdim :))) )
    İnşallah sağlıkla gelsin minik bıdık, sonra da onun işlemleriyle birlikte hepiniz vizenize kavuşun, sonra gelsin amerika 🙂
    Çok tebrik ederim..

• @zakaria Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle faydalanacak arkadaşlarımız denk gelecektir. Bu forum sayesinde kendimizi geliştirdik. Her detayı paylaşmak boynumuzun borcudur. 🙏🏻

• @aysegul Çok teşekkür ederim Ayşegül Hanımcım 😍 Hatta mülakatımızı gerçekleştiren hanımefendi de tam olarak “add baby :)” olarak imojili yazdı kağıda. 😍 Bu süreçte siz ve @gucarslan beyden o kadar destek gördüm ki, hakkınızı ödeyemeyiz. İkinci bir sürecimiz olacak olsa da sağlık olduktan sonra her şey hallolacak gibi görünüyor🙏🏻

• @Erkan-0 Tebrik ederim. Çok güzel anlatmışsınız. Yolunuz açık olsun. Yeni kitada başarılar diliyorum ailenize. Benim için güzel yol haritası oldu, çünkü bizim de ikinci evliliğimiz ve ilk evlilikten eşimin çocuğu vardı.

• ⭐⭐⭐⭐

@MUT ama emojisiz eksik olurduu, aklın yolu bir 😍😍
    aynen öyle, sağlıkla ve hayırlısı olmasını dilemek lazım, birkaç aya inşallah vize basılı pasaportları aldığınızda son tebriklerimizi de iletiriz size, herşey gönlünüzce olsun, minnoş da sağlıkla gelsin katılsın aramıza 😇

• @MUT Şimdiden analı babalı mutluluk dolu bir ömür diliyorum evladinizla.Keske dogum amerikada olabilseydi.Hersey gönlünüzce guzelliklerle olsun yeni hayatinizda.Cok guzel anlatilacak bir hatira olmuş.

• @zakaria çok teşekkür ederim selamlar

• @Parvina-Rafikovna çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin ve tüm bekleyenlerin başına olsun. Sürecinizde başarılar diliyorum. 🙏🙏

• @zero Hayırlı uğurlu olsun yeni maceranızda başarılar bol şans ❤

• @omurk çok teşekkür ederim 🙏

• @tulay çok teşekkür ederim. 🙏

• @bkio çok teşekkürler 🙏🙏🤗

• @bvrak Çok teşekkür ederim Burak bey desteğiniz için. Herşey hallolmuşken pasaportu alamamak epey stresli bir süreç malum.Umarım herşey yolunda gider de gelir pasaportlar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |