DV2018 AP durumu
-
Herkese selamlar,
Biraz önce AP'nin eşim için tamamlandığını haber veren email geldi. Pasaportu yollamamızı istiyorlar. Biz de hemen bugün yolluyoruz. İnşallah haftaya hayırlısıyla gelir de biz de tamamen rahatlarız :)
-
@zanny sizin adınıza çok sevindim. gözünüz aydın :)
-
@zanny hayırlı olsun gözünüz aydın :) . Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
Herkese Selam :)
4 Ekim 2017 tarihindeki mülakatımda AP sürecine kalmıştım ve bugün AP sürecinin tamamlandığına dair mail altım konsolosluktan.
Bekleyen herkese sabır diliyorum inşallah en kısa sürede netleşir, iyi akşamlar :)
-
Herkese tekrar selam,
Gelen email sonrasında pasaportumuzu hemen yollamıştık. Bugün pasaportumuzu da PTT'den vizeli olarak teslim aldık. Bu süreçte destek olan herkese teşekkürler ve herkese hayatlarında mutluluklar :)
-
@zanny Hayırlı olsun .
Şimdiden yeni yaşantınızda başarılar. -
hayırlı olsun yolunuz açık olsun
-
Hayırlı olsun
-
@zanny hayırlı olsun :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Yurtdisinda ve ozellikle Amerika'da uzun sure yasamis olanlarin AP durumuna kalma ihtimalleri yuksekmidir? -
@yucell sayin @DustyBlue 'nun dediklerine katiliyorum. Ek olarak tek bir durum "travel document" almaya calismak olabilir. Vizenin basilacagi pasaport, travel document ya da farkli bir belge olmadan konsolosluk esinizin durumunu incelemeyecektir.
-
@brnbrn DV2018 AP durumu içinde söyledi:
Merhaba,
Yurtdisinda ve ozellikle Amerika'da uzun sure yasamis olanlarin AP durumuna kalma ihtimalleri yuksekmidir?AP'nin yurtdisinda ya da ABD'de uzun sure yasamayla ilgili bir surec oldugunu sanmiyorum :)
Bence sadece isminizin (ya da soyisim/dogum yeri vs. gibi bilgilerin) devletin elindeki "kara liste"yle uyusup uyusmamasiyla alakali. -
@crazycells Cok tesekkurler cevap icin
-
Merhabalar
09/01/2018 tarihinde vize görüşmemizi gerçekleştirdik. Vizemizin onaylandığını 5 iş günü içinde pasaportlarımızın gönderileceğini ilettiler . Bügün Ceac State den kontrol ettiğimde Ank1 Ap benim ve oğlumun durumunun ready olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir?
Teşekkürler . -
@wolverine35 Vize basilirken dosya kapanmadan AP yazisi gorunuyor, standart bir prosedur yani... Su an icin yapmaniz gereken tek sey beklemek. Yakinda ekran guncellenir.
-
@crazycells Teşekkür ederim. İnşallah çok uzun bir bekleme olmaz. Gelişmeleri bildireceğim .
-
@crazycells Hala bir gelişme yok maalesef. Herhangi bir Mail yada SMS almadık . Ceac last uptade mülakat günümüz olan 9 ocak olarak gözüküyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum