Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• belgelerimj toplamaya başladım fakat Ustravela giriş yapamıyorum ne telefondan ne bilgisayardan ne yapmam gerek?? Mülakat mailinde bunun çıktısı isteniyor

• Arkadaşlar fotoğrafçım 2x2 basamıyormuş elimde pasaport boyutlarında yani biyometrik fotoğraf var sıkıntı olur mu yani illaki de 2x2 mi olması gerek fotoğraftan ap kalmayayım😂

• @hukukveonline Merhaba, 51 mm x 51 mm yani 5x5 olmalı, 2x2 değil

• Merhaba, nakdi birikimimizin bir kısmı vadeli mevduat hesabında. Geçmiş deneyimlerde "vadeli hesaba senin paran değil" dediler gibi bir paylaşım gördüm. Vadeli hesabını da gösterip sorun yaşayan oldu mu ? Yoksa zaten vade bitişi bugündü, bankadan yeni hesap dökümü alacağım gidip.

• Hong Kong'da dosyalarını kararın açıklanmasından önce taşıyanlardan oturum izni isteniyor mu istenmiyor mu dünyanın başka yerlerinden mülakat alan insanların tecrübelerini okuyarak öğrenemez miyiz? Mesela Afrika'dan, Asya'dan falan dosyalarını buraya taşıyan kimse yok mu? Onlardan istemedilerse bizden de istemezler herhalde?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline 2x2 inches yani inç ölçüsü. Bizde kısaca ~5x5 diye geçer(çünkü 1inç 2,54cm) ve fotoğrafçılar normalde bilir bunu. 5x5 olarak çıkarmasını isteyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio hiç öyle birşey yok, merak etmeyin, bizde de öyle bir sıkıntı olmadı zaten.

• @gucarslan
    Merhabalar bugün mailime cevap geldi şükürler olsun 13 ocak için randevum planlanmış .

• Merhaba Arkadaşlar case m 3500 lerde olmasına rağmen Dosyam atlanmıştı ama şükürler olsun bugün kcc ye attığım maile cevap geldi 13 Ocak için Randevum planlandı.
    Bundan sonra ki süreç nasıl ilerleyecek burdan yine yazarim ..

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55 Hayırlı olsun çok sevindim. Demek ki Ankara dağıtım yaptı.

Dosya numarası 8500'e kadar olup merak edenler

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

KCC'ye bu örnekteki gibi yazarak sorabilir.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• merhaba,
    vfs global istanbul dağıtım şubesinden ben ve aile bireylerimin pasaportlarını teslim alabilmem için grup için olan seçenek üzerinden mi ilerlemem gerekiyor yoksa her aile bireyi için ayrı ayrı mı ilerleme yapacağız?

• Arkadaşlar, Ankara’nın 8000 civarı CN’lere mülakat vermeye başlayıp başlamadığını merak ediyorum. Mülakat günü için mail atan ya da mail alan oldu mu aranızda? Paylaşırsanız çok iyi olur, fikir sahibi oluruz.

• benim dosyam 7900 lere yakın ve mülakat durumu öğrenmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim mail attım ama bana direkt şöyle bir mail geldi

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries

• Merhaba,
    Ben de forum mantığını anlamaya çalışıyorum. DV2026 talhlisiyim ama dosya numaram çok gerilerde. Ancak 80XX'lere numara verilmeye başlandıysa bize de sıra gelir diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55 ya çok sevindim, sizin durumunuzu merak ediyordum, her dönem oluyor böyle atlanan birileri malesef. Neyseki aldınız randevunuzu, ocakta olmasında da vardır bir hayır, daha vaktiniz de var, rahat rahat yaparsınız hazırlıklarınızı. Tebrikler 🎊

• @burkingham merhaba, lise diplomanızı sordular mı? Ön lisans diploması yeterli oldu mu? Bende de aynı sorun var kayıp diploma, ds 260 formda dogru yazdım, ben yinede lise diploması sorarsa diye öğrenim durum belgesi almıştım okuldan a4 kagıdına imzalı, gecerli olur diye düşünüyorum sorun yaşayanı görmedim ama tedirginlik işte 🙂

• @Captan-Levi mail içeriğinde bilgilerinizi göndermediğiniz yazıyor. Dosya numaranız, doğum tarihiniz, adınız soyadınız bunları yazmamışsınız. Bunları yazıp Forum’da bir sürü örneği var mülakat tarihinizi sormak için mail atabilirsiniz bilgileriniz olmadığı için cevaplanmamış

• ⭐⭐⭐⭐

@egultekiner, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Ben de forum mantığını anlamaya çalışıyorum. DV2026 talhlisiyim ama dosya numaram çok gerilerde. Ancak 80XX'lere numara verilmeye başlandıysa bize de sıra gelir diye düşünüyorum

Öncelikle imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz rica olunur:

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Captan-Levi

Sn. @Serapp Hanim'in mesajindaki spoiler'de belirtilen detaylar ile talebinizi tekrar gonderin KCC'ye, eksik kisisel bilgi vermissiniz ilk mesajinizda veya anlamamislar talebinizi.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |