Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @HALİT-Ozgur siz de araştırıp okuyorsunuz. 1-2 bülten daha bekleyip Ankara iyi giderse taşıyacağım. Nazar değmesin iyi gidiyor Ankara 🙂 Böyle devam ederse kimse ekstra zaman, masraf yapmamış olur.

• @aysegul hanımcim mumkunse vfs globalin Twitter adresini paylaşabilir misiniz? Ben de hic bir yerden sonuc alamiyorum ayin 14 .11 randevum var hala sistem bana barkodlu vermiyor mail attim ayin 6 sinda iki is gunu donecegiz diyorlar bekliyorum.Bugun telefon actim+90 850 3901950 bana vfs global arayin bende IT cilere acil haber veriyorum dedi sabahtan bu yana hic ses yok.Sizin yontemlerinizle ve diger deneyim sahibi kisilerin ki gibi götüreceğim artik attigim maili ve onlarin cevabi ve sistemde ki durumu gosteren formu.Isin komigi esime hemen barkodlu verdi😀

• @tulay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul hanımcim mumkunse vfs globalin Twitter adresini paylaşabilir misiniz? Ben de hic bir yerden sonuc alamiyorum ayin 14 .11 randevum var hala sistem bana barkodlu vermiyor mail attim ayin 6 sinda iki is gunu donecegiz diyorlar bekliyorum.Bugun telefon actim+90 850 3901950 bana vfs global arayin bende IT cilere acil haber veriyorum dedi sabahtan bu yana hic ses yok.Sizin yontemlerinizle ve diger deneyim sahibi kisilerin ki gibi götüreceğim artik attigim maili ve onlarin cevabi ve sistemde ki durumu gosteren formu.Isin komigi esime hemen barkodlu verdi😀

Barkodlu derken ustraveldocsda mı barkodlu belge alamıyorsunuz? Onu bizde alamadık o yüzden transaction compleded yazan sayfayı çıktı aldım gittim bi sorun olmadı

• Bülten ne zaman açıklanıcak belli bir tarihi var mı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@HALİT-Ozgur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Değerli arkadaşlar herkese merhaba. dosyamı daha önceden Bangkok a taşımıştım. Ankara hızlı ilerlemeye başladı. Yeni bültende sıralamaya girip mülakat maili alırsam ve Ankara da benzer cn lere benzer tarihlere mülakat atarsa bu durumda dosyanın Ankaraya geri taşınma durumu mümkün müdür? Diyelim ki geri taşındı, mülakat verilmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Geri taşımayı isteme sebebim de şu ki eşim hamile ve iki kez uzun uçak seyahati yapacağımıza eğer mümkünse Ankara da mülakata girmektir. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Halit Bey, tebrikler!
    Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
    Eşinizin uçak yolculuğu için riskli bir durumu yoksa, bir an önce mülakat alabilmek adına Bangkok’ta kalmanızı tavsiye ederim.
    Bülten açıklanmadan önce taşıma işlemini yapsanız bile Ankara’nın ne yapacağı belli olmaz, mülakat dağıtmayabilir, sizi atlayabilir. Mülakat alamazsanız çok üzülürsünüz ve sonrasında başka bir yere taşıma şansınız da olmayabilir.
    Daha masraflı bir seçenek olsa da, Bangkok’u belki de hayatınızda bir daha görme fırsatınız olmayacak. Bebek doğmadan önce sizin için güzel bir gezi olur, harika anılar biriktirme şansınız olur.
    Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun 🌿

• @tulay sorularinizi asamalar basligi altinda sormaniz gerekiyor.

USTravelDocs barkodlu sayfa alamiyorsaniz endise etmenize gerek yok. TransactionCompleted gozuken sayfayi PDF olarak kaydedip ciktisini alip onunla mulakata katilin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52

Uscis fee ödemesi yaparken son yapılan sistem değişiklik sonrası farklı bir tecrübe yaşadınız mı? Detaylarını ve ödeme tecrübenizi USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) başlığında paylaşmak ister misiniz sizin elde ettiğiniz tecrübeleri sonraki talihlilerinde öğrenebilmesi için?

• @swadze evet aynen barkodluyu alamadim .Esimin ki barkodlu benim ki vermiyor. Ben yarinda bir cevap gelmezse sizin gibi var olan evraklarla gideceğim. Cok teşekkürler 🙂Sizlerin de hayii olsun.Sansiniz bol olsun

• Arkadaşlar benim pasaportum bugün ups ile elime ulaştı. Premium Delivey ödememi pazar günü yaptım bugün(çarşamba) elime ulaştı.

Eşim için premium pickup seçtik fakat herhangi gelen giden bir mail, track number yok. Premium pickup seçenler sizede upsden mail, sms geldi mi yoksa farklı bir yerden mi ilerlediniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@tulay @swadze nin de dediği gibi, barkodlu çıktı için o kadar stres olmayın, çok az kişi barkodlu çıktı alabildik, arkadaşlarımızın çoğu ekran görüntüsüyle mülakata gittiler, ki o da pek lazım olmadı, soran da olmadı pek. Sistemlerinde kaydınız çıkıyorsa sormuyorlar bile. Rahat olun yani, eğer kaydınızı yaptıysanız ve transaction completed olduysa sorun yok.
    Yine de yazarım size vfs profilini, daha sonra lazım olursa kullanırsınız. Çünkü barkodlu çıktı vfs nin değil ustraveldocs un konusu zaten. Gerçi ikisi de sürekli herşeyi birbirlerine paslıyorlar,o da ayrı konu.
    Benim vfs ye ulaşma konusundaki ısrarım, pasaportumdan 1 hafta haber alamamamdı, sizin şuan sıkıntı yaşayacağınız bir durum yok eğer tek sorun barkodsa.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze ben 4ümüz için de premium pick up ödemesi yaptım. 2 ayrı süreç oldu, aşağıda özetleyeyim.

3 pasaport için : cuma sabah ödeme yaptım, cuma öğlen ups ten email geldi, track number’lar yazıyordu. Araya haftasonu girdiği için pzt sabah ups istanbul şubesine geldi, pzt öğlen teslim aldım.

1 pasaport için : perşembe akşam (mülakatın ertesi günü) ödeme yaptım, bugün öğleden sonra ups ten email geldi, ankaradan yola çıkar sanırım bu akşam, yarın veya cuma teslim alırım herhalde aynı şubeden.

Sondaki tek pasaport benimki, 1 haftadır uğraşıyorum..
    Nedenini bilmiyorum, yarım gün önce ödemesini yaptığım pasaportum hala elime ulaşmadı, ama yarım gün sonra ödemesini yaptığım 3 pasaport pzt geldi. İlginç oldu.

• @swadze Çok teşekkürler. Ben de oyle yapacagim galiba.😔

• Herkese merhaba,
    14 Kasımda mülakatımız var. Ds260 formunda Amerika’da bir adres belirtmemiştik. Şuanda Mülakatta belirteceğimiz Amerika’da bir adres yok. Adres olmadan mülakatın onayında bir sorun olur mu?

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze ben 4ümüz için de premium pick up ödemesi yaptım. 2 ayrı süreç oldu, aşağıda özetleyeyim.

3 pasaport için : cuma sabah ödeme yaptım, cuma öğlen ups ten email geldi, track number’lar yazıyordu. Araya haftasonu girdiği için pzt sabah ups istanbul şubesine geldi, pzt öğlen teslim aldım.

1 pasaport için : perşembe akşam (mülakatın ertesi günü) ödeme yaptım, bugün öğleden sonra ups ten email geldi, ankaradan yola çıkar sanırım bu akşam, yarın veya cuma teslim alırım herhalde aynı şubeden.

Sondaki tek pasaport benimki, 1 haftadır uğraşıyorum..
    Nedenini bilmiyorum, yarım gün önce ödemesini yaptığım pasaportum hala elime ulaşmadı, ama yarım gün sonra ödemesini yaptığım 3 pasaport pzt geldi. İlginç oldu.

Şöyle bir mantık yürütüyorum:

Bir nevi pool yaparak biriktirip sonra mı yolluyorlar diye düşünüyorum. Bu haftayı bekleyerek geçirelim bakalım.

• @aysegul Aynen Ayşegül hanımcım evraklarim hazir sadece bunlarin dokumunu yarin alacagim. Egitim ( iki univérsitenin diplomasi transkript lise diplomasi) dosyasi ayri
    Nufus ,adli sicil ,dogum belgesi ,gibi evraklar ayri
    Finans Banka varlik dokumu 6 aylik ayri dosya
    Saglik ayri dosya
    Herseyin fotokobisinide aldim
    Fotograflar iki tane 5×5
    Evlilik cuzdani 2 tane fotokobi
    Ve USA immigrationdan gelen tum mailler.
    Randevu tarihimin oldugu
    Case number
    Completion number olanlar
    Transaction completion (barkodsuz olacak gibi)
    Ve en onemlisi pasaportum.
    Herhalde eksigim yoktur. 56 yasinda emekli bir öğretmen olarak herkese bu yolculukta basarilar diliyorum.Hayat bunu bizlerin karşına boşuna cikarmamistir.🙂💖🐞🧿

• @aysegul sadece pasaport teslimimi yarin alacagim.Yanlis anlasilmasin.Randevum 14 kasim8.00 de. Tek gidecegim esim gelmek istemedi vazgecti.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze eşim de belki öyle yapıyorlardır dedi hep, ben kendi kendimi yiyince tabi 🤪

• ⭐⭐⭐⭐

@tulay hocam, fazla fazla hazırlamışsınız ☺️ şimdiden bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@tulay ya kesin mi, belki fikir değiştirmiştir diye düşünmüştüm ben ama.. kısmet o zaman ne diyelim, vardır bir hayır. İkinizin de hakkında hayırlısı olsun 🙏

• @Serapp Serap hanım güzel dilekleriniz ve açıklayıcı yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle ☺️ haklısınız sanırım Bangkok iyi bir seçenek, hazır 1 kasım sonrası problem çıkarmıyorken şansımı zorlamayayım 🙂 umarım herkesin süreci güzel geçer ☺

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |