Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @zuzu4545 biz de aynı aşamaları gerçekleştirdik bize ödeme sayfası da çıkmadı ama buradan edindiğime göre asıl talihlinin kayıtlı olması bile yeterliymiş. Sizin yaptığınız şekilde gidip vizeyi alan kişiler var . Sağlık randevunuzu oluşturdunuz mu

• @T-C-Kubilay-Dikici @T-C-Kubilay-Dikici Kubay Bey merhaba, Halit Beyin sırası 9 binlerde, yani cut off olmamış değil mi? EU 7.700 sırasına kadar konsolosluklar randevu verecek. Cut off u yanlış bilmiyorsam şu an Halit Bey in Ankara’ ya almak isterse KCC bunu gerçekleştirecek konsolosluk değil. Sıra numarası ve durumu düşünüldüğünde yeni bülten açıklanmadan aksiyon alması gerekmez mi?
    Bir de Halit Bey çocuğunuz sağlıkla mutlulukla dünyaya gelir umarım 🙂

• @Meliha-Yalın selamlar biz bu sorunu çözdük herkese yardım niteliğinde paylaşmak isterim. transaction completed aldıysanız profil sekmesine girip tercih edilen dil seçeneğini ingilizce yapın. bir kez çıkış yapıp tekrar girin ve transaction completed tekrar tıklayın. barkodlu sayfanız orada sizi bekliyor 🙂 dün de unganları hallettik, ayrı bir entry de onu da anlatırım.

• @ugur077 merhaba vizeniz hayırlı olsun ☺️ hesap dökümünü 6 aylık istiyorlar siz parayı ne zaman atmıştınız hesabınıza?

• Bu ileti silindi!

• @Serapp hanım teşekkür ederim. bugün pasaport başvurusunu yaptık. dün ds260 a girişini yapmışız. numaramız current olmadığı için hala açılabiliyor diye düşünüyorum. pasaport gelince "sent" kısmından bilgilerini girmeyi deneyeceğiz.

• @kedisever current olduktan sonra süreciniz biraz daha çetrefilli oluyor, dosya açtırma, bilgi güncelleme vs vs. Bu konuda daha önce paylaşılmış birçok deneyim var. Arama kısmından ulaşabilirsiniz

• @T-C-Kubilay-Dikici Kubilay bey ben gece gündüz forumdayım, okunmamış ileti kalmıyor bende öyle söyleyeyim hatta bazen kaçırmış olabilirim diye birkaç sayfa geriden başladığım da oluyor. Daha önceleri okuduğum bazı deneyimlerde bununla ilgili şeyler anımsıyorum ama tam olarak bulamadım çünkü çok fazla şey okudum. Soruyu sorma sebebim benzer durum yaşayan kişilerin eğer isterlerse katkıda bulunmaları.

• Bangkokdan iki mulakat daha vizesini aldi 🙂 artik bangkok sikinti cikarmaz heralde

• @oguzcelik Oguz bey öncelikle çok teşekkür ederim ☺️ Ve kesinlikle durum aynen dediğiniz şekilde, cut off olma ihtimali var ve endişelerim bu yüzden aslında. Yani hayatımızı etkileyecek bir karar, hatta doğmamış çocuğumuzun hayatını etkileyecek bir karar ve
    dolayısıyla çok zor bir durum. Kumar oynamak istemiyorum. Ayrıca ben baya bi araştırma yaptıktan sonra eğer cevap bulamazsam foruma soruyorum. Bilmeyen arkadaşlar iletilerimi okuyabilirler. Yapıcı yorumunuz için teşekkür ediyorum sürecinizde başarılar dilerim ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@Abuzittin yine bir ön onay meselesi... Kaydınızı youtube daki bir video yu takip ederek mi yaptınız? Adımların birinde, Ank.2 yerine Ank.4 mi seçtiniz?

• ⭐⭐

@HALİT-Ozgur Aliniz için en doğru kararı vermek için çok detaylı araştırdığınızı tahmin ediyorum öylede olmalı şayet ben talihli değilim greencard ilk başvurduğum günden beri her konuyu araştırıyorum yanlış bir adım atmamak için sorulan sorulara bilsem bile o soruyu soranı bulup adminlerin verdiği cevapları atıyorum sorunuza kesinlik şöyle yapmalısın demek yanlış olur bu yüzden sorunuza benzer soruyu soran bir arkadaşımıza gürcan beyin verdiği cevabı attım yeriniz olsam ne yapardım geleyim dosyamı numaram aktif olmadan ankaraya taşımayı düşünürdüm çünkü daha önce okuduğum deneyimlerde numarası aktif olmamış bir arkadaşımızın viyanaya numaram aktif olduğunda mülakat verecekmisiniz gibi soru sormuştu ona gelen cevapta çıkan yeni yasadan oturum veya vatandaşlık şartının olduğunu ama kararı yine konsolosluğun vereceğine dair birşey yazmıştı evet numaranız aktif olursa yasadan önce dosyanızı taşıdığınız için size mülakat verebilirler bu konsolosluğun insiyatifinde olablir bunu devam eden süreçte göreceğiz. şuda bir gerçek ankara çok güzel ilerliyor bu istikrarını bozmasa bu sene güzel bir sırada kapatacaktır ankara bu yüzden ben yerinizde olsam ankaraya taşırdım

• @Serapp cevabınız için teşekkürler Serap hanım 🙏🏻

• @drbaykal sizleri tebrik ediyorum. Maalesef bende vfs global e ulasamiyorum.Teslimat basvurusu yaptigimda esime barkod veriyor ama bana vermiyor verdiginiz numarada aradigim da 6.11.2025 bana mail atmami soylediler geri donuslerini 1.2 arasinda yapacaklarini soylemelerine ragmen cevap alamadim dun aradigimda tatillermis.Bugun aradim ve acil olarak it kismina bildiriyoruz dediler ama sonuc yok.Vfs global arayin dediler o kadar numara bakiyorum internetten hicbiri cevap vermiyor ulasamiyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum.

• @nsercan o dediğin olay sadece abd de gerçekleşiyor diye biliyorum onların vize türü başka olabilir

• @doguyilma bana da donmediler bugun yine telefonla aradım. Acil olarak IT bildireceklerini ama benim vfglobali aramami söylediler ama hicbir yerde telefonlari yok ankars da .olmadi yarin yerlerine gidecegim.Randevum 14 kasim.Bol sanslar.Bir gelisme olursa yazar misiniz

• @ygzsays Fitografciniz buyuk olasilikla bilir amerika 5×5 istiyor siz green card icin oldugunu soyleyin .Ben bu sekilde biliyorum.yine de isterseniz @ aysegul hanima danisin oldukca bilgili..Diger tum arkadaşlar da faydali olacaklardir.14 kasim saat 8.00 benim randevum da var bol sans

• @ygzsays, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, 14 Kasım Cuma 07.30'da mülakatım olucaktı.2 x 2 istedikleri fotoğraf biometrik harici bir format mıdır ?
    Temmuz ayı gibi çektirdiğim bir ehliyet yenileme fotoğrafı vardı biometrik.
    6 ay geçmedi üstünden aslında.Bu fotoğraflar kabul görür mü ?

2x2 dediği inç ona dikakt edin cm değil yani

• @ygzsays
    Merhaba, fotografinizin istenen boyutu 2 x 2 inches (51 x 51 mm). Tipki lottery’e ilk basvurdugunuzda kullandiginiz fotografiniz gibi. Fotografciniza Amerikan vizesi icin kullanilacagini belirtirseniz eger anlayacaklarini dusunuyorum. Yani sira bu sunacaginiz fotografinizin, vizenize ve hatta Green Card’iniza basilacagini goz onunde bulundurdugunuzda yeni bir tane cektirmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

Günlerdir nedenini anlayamadığım şekilde -eşim ve iki bıdığımın pasaportlarını pazartesi günü UPS şubesinden teslim almış olmama rağmen- benim pasaportuma bir türlü ulaşamıyordum, vfs ye zaten ulaşmak ne mümkün 🙂
    Ama son 1 haftadır vfs ile ilgili cevap alabildiğim tek iletişim kanalı vfs'nin twitter hesabı oldu (dm den yazdım). Onlar bana cevap yazana kadar ödemesini yaptığım halde pasaportum hiçbir aksiyon olmadan vfs ankarada bekliyordu, ups track number bir türlü gelmiyordu. Sağolsun twitter customer care servisi en azından bana bir track number verdi, yani vfs global ups üzerinden bir track number oluşturmuş, ups e teslim etmeye hazır hale getirmişti pasaportumu. 2-3 gün de bununla bekledim, vfs pasaportumu ups e teslim etmedi ancak nihayet az önce ups pasaportumu vfs'den teslim aldığına dair email gönderdi.
    Bunu şunun için yazdım, vfs globale yazdığım emaillerden hiçbir somut cevap alamamışken (hep standart, copy paste cevaplar geldi), sadece twitter hesaplarından somut bir bilgi alabildim ve içim rahatladı. vfs ye ulaşma konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarım, o iletişim kanalını bir deneyebilirler.
    Ancak bilgilerinizi net vermelisiniz, bütün dataları/durumunuzu onlarla paylaşmalısınız, gerekirse ekran görüntüleriyle desteklemelisiniz. Bazen anlamaları zor olabiliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |