Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @hockeyumpire2 eğer Mayıs ayına randevu verilecek ise mailler bu gün yarın gelmeye başlar.

• @yalta cok tesekkür ederim 😊

• Merhaba ; sağlık konusunda bir sorum olacak; asıl talihli eşim ve kendisi MS hastası ve ilaçları için raporu mevcut, yani Medula dan görülebilir. Saglık muayenesinde bunu belirtmek gerekir mi ? Konuya doktor arkadaşlar hakimdir diye duşundum. MSin görünen belirgin bir arazı yok bu arada, sadece yorgun oluna günlerde agrisi oluyor kolunda. Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cnpist DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Merhaba ; sağlık konusunda bir sorum olacak; asıl talihli eşim ve kendisi MS hastası ve ilaçları için raporu mevcut, yani Medula dan görülebilir. Saglık muayenesinde bunu belirtmek gerekir mi ? Konuya doktor arkadaşlar hakimdir diye duşundum. MSin görünen belirgin bir arazı yok bu arada, sadece yorgun oluna günlerde agrisi oluyor kolunda. Tesekkurler.

Bunu doktor muayenesi sırasında belirtmenizde bir sakınca yok. Sadece toplum sağlığını etkileyebilecek bulaşıcı hastalıklar ve kişinin kendisine/başkasına zarar vermesine yol açabilecek psikiyatrik hastalıklar sorun olabilir. Başka hastalıklar için endişe etmenize gerek yok.

• @knnrn teşekkür ederim, açıkçası ilk yanıtı da sizden bekliyordum :) tekrar tesekkürler

• Yasaklı

Keyfini çıkarayım diyorum da bazen zor oluyor. Köpek işimiz sıkıntı olmaya başladı. Öncelikle Haziran 20-30 arasında İstanbul'dan direkt Houston uçacak uçuş gönüllüsü varsa bana ulaşırsa sevinirim Smoky'nin transferi bizi zorluyor.

Yine bununla alakalı olarak sorum olacak @crazycells muhtemelen senden gelebilir en doğru bilgi. Ben giriş yapsam asıl talihli olarak eşim 1 gün sonra gelse "Kapıdan onu almak" gibi bir durum var mı yoksa illa giriş çıkış yapmak mı gerekiyor.

Ya da farklı uçaklara ayrılsak yine Smoky için indikten sonra giriş yapmadan tampon bölgede 3-4 saat bekleme imkanım olur mu? Sorun çıkar mı?

Ne acayip sorular değil mi=? Kendimden bile sıkıldım o derece

• @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Keyfini çıkarayım diyorum da bazen zor oluyor. Köpek işimiz sıkıntı olmaya başladı. Öncelikle Haziran 20-30 arasında İstanbul'dan direkt Houston uçacak uçuş gönüllüsü varsa bana ulaşırsa sevinirim Smoky'nin transferi bizi zorluyor.

Yine bununla alakalı olarak sorum olacak @crazycells muhtemelen senden gelebilir en doğru bilgi. Ben giriş yapsam asıl talihli olarak eşim 1 gün sonra gelse "Kapıdan onu almak" gibi bir durum var mı yoksa illa giriş çıkış yapmak mı gerekiyor.

Ya da farklı uçaklara ayrılsak yine Smoky için indikten sonra giriş yapmadan tampon bölgede 3-4 saat bekleme imkanım olur mu? Sorun çıkar mı?

Ne acayip sorular değil mi=? Kendimden bile sıkıldım o derece

Esinizin bir gun sonra girmesi sorun olmaz ama siz onu 'kapidan' alamazsiniz :)
    Gumruk islerini bitirip, valizini alip disari cikmasini beklemeniz gerekiyor.

Tampon bolge icin net olarak cevap veremiyorum ama buyuk ihtimal yapmaniza izin vermezler; misal New york'taki biraz uzun bir bolge dolayisiyla bekleme yapmak biraz mumkun, cunku cok gelen gecen olmuyor ama eger gorevliler gecerse ve beklediginizi farkederlerse sizi gumruk kapisindan gecip disarda beklemeye zorlarlar bence. Cunku bekleme yeri orasi. Fakat Houston'daki havalimanini ve buyuklugunu bilmiyorum, orada daha farkli da olabilir, lakin genel olarak o kisim bekleme yeri olmadigindan bence boyle bir plana bel baglamayin, daha garanti bir plan olsun.

Bu arada havalimanindan havalimanina farkedebilir ama genelde gumrukten ciktiktan sonra valizleri aliyorsunuz ve disari cikiyorsunuz... Yani aslinda esiniz gumruk girisinde beklemeyi tek basina yapacak, daha sonra ikinci kisimda disari cikmadan hemen once valizleri ve kopegi alacak diye tahmin ediyorum. Orada "cart"lar da var kullanabilecegi, valizi ve kopegi cart'lara koyup sizi arayabilir belki...

• Yasaklı

@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum

• @mhepekiz kusura bakmayin lutfen unuttum avrupa uzerinden mi ucuyordunuz? Niye bu kdr sknti yaptilar ? Ben de avp hayvan konusunda skntili oldugu icin direk amerika giris yapip ordan aktarma yaptim donuste de rusyayi kullandim hatta rusya uzerinden kopekle ucmak 75 dolar thy 300 aliyordu suanda ne oldu fiyat bilmiyorum ama daha oncede belirttigim gibi rezervasyonu yaptim hep havaalanlarinda gidip kopegimin parasini odedim .. gercekten can skici bi durum umarim halledebilirsiniz ..

• ⭐⭐

Veeeeee beklenen e-mail gelir 😊 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş 🙏

• @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum

Siz giriş yaptıktan sonra kendisi tek başına girebilir.

• 2 mayıs benim mülakat tarihim.

• @hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Veeeeee beklenen e-mail gelir 😊 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş 🙏

Tebrikler, bol şans

• 20 Mayıs bizim randevu tarihimiz, darısı bekleyenlere...

• Bizim de geldi, 17 mayıs, hadi hayırlısı :)

• 20 mayis :) 19xxx

• @hockeyumpire2 @israfil @thunderstorm @levendt1 @nahya123 Gözünüz aydın, hayırlı olsun.

• @denizci merhaba nasıl iletisim kurabiliriz.

• Yasaklı

@mel United Airlines tam bir facia. İşin kötü yanı ben bileti alırken ekranımda THY / THY yazan uçuşun bileti THY / United olarak geldi. Ben özellikle THY / THY olarak bakmıştım (Amsterdam aktarmalı) şimdi bileti satan şirketle de boğuşuyorum iade yapmak istemiyorlar elimdeki ekran görüntüleriyle bankamdan chargeback talebi yapmayı düşünüyorum

• Yasaklı

@volkanu tamam bu kesin bilgiyse benim işimi daha ufak bir zararla çözer... teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k